Επισκέπτης
Μασημένη τροφή όλοι τέλος πάντων.
Παλαιότερη κριτική από συναγωνιστή. Ελπίζω να σου κάνει....
--------------------------------------------------------------------
Ξεκίνησε από antisthenis, Μήνυμα από mihalis_1
Σχετικότητα: 20.1%
ANDRIANA PRETTY GIRLS4YOU
Καλημερα σας χθες ειχα 12ωρο με την κοπελα αφου αλλαξα το ραντεβου που ειχα με την ΑΜΠΕΡ.
Λοιπον σιγουρα πανω απο 28 ετων ματια καταπληκτικ α καλο κορμι.
τωρα στο σερβις
την περιμενα στο σαλονι του ξενοδοχειου που εμενα με εναν φιλο μου 7.30 απογευμα ηλθε απο την στιγμη που γνωριστηκαμ ε δεν με αφησε καθολου συνεχεια με ειχε αγκαλια λες και με ηξερε χρονια αψογη συμπεριφορα σε τριτους γιατι το βραδυ βγηκαμε εξω.
Βυζι σιλικονης αλλα καλοφτιαγμε νο πιπα αψογη δεν τον βγαζει με τιποτα αν δεν τραβηχτεις ο ιδιος,τα καταπινει ολα.
Απο στασεις οτι θελεις οπως θελεις .
Συμμετοχη σε ολα αριστη
ΑΝΑΛ ναι
το πρωτο επεσε μεσα στο τζακουζι δεν προλαβα να κανω μπανιο και ξανα με πλακωσε μεσα σε ενα δυωρο περιπου αρπαχτηκαμε 3 φορες.
Μετα βγηκαμε εξω φαγαμε ηπιαμε χορεψαμε και στης 3 το πρωι πισω στο ξενοδοχειο αλλους 2 γυρους.
Λοιπον τωρα χαλαρωνω πονανε τα ποδια μου.
Για εμενα σε ολα Α Ψ Ο Γ Η.
-------------------------------------------------------
Παλαιότερη κριτική από συναγωνιστή. Ελπίζω να σου κάνει....
--------------------------------------------------------------------
Ξεκίνησε από antisthenis, Μήνυμα από mihalis_1
Σχετικότητα: 20.1%
ANDRIANA PRETTY GIRLS4YOU
Καλημερα σας χθες ειχα 12ωρο με την κοπελα αφου αλλαξα το ραντεβου που ειχα με την ΑΜΠΕΡ.
Λοιπον σιγουρα πανω απο 28 ετων ματια καταπληκτικ α καλο κορμι.
τωρα στο σερβις
την περιμενα στο σαλονι του ξενοδοχειου που εμενα με εναν φιλο μου 7.30 απογευμα ηλθε απο την στιγμη που γνωριστηκαμ ε δεν με αφησε καθολου συνεχεια με ειχε αγκαλια λες και με ηξερε χρονια αψογη συμπεριφορα σε τριτους γιατι το βραδυ βγηκαμε εξω.
Βυζι σιλικονης αλλα καλοφτιαγμε νο πιπα αψογη δεν τον βγαζει με τιποτα αν δεν τραβηχτεις ο ιδιος,τα καταπινει ολα.
Απο στασεις οτι θελεις οπως θελεις .
Συμμετοχη σε ολα αριστη
ΑΝΑΛ ναι
το πρωτο επεσε μεσα στο τζακουζι δεν προλαβα να κανω μπανιο και ξανα με πλακωσε μεσα σε ενα δυωρο περιπου αρπαχτηκαμε 3 φορες.
Μετα βγηκαμε εξω φαγαμε ηπιαμε χορεψαμε και στης 3 το πρωι πισω στο ξενοδοχειο αλλους 2 γυρους.
Λοιπον τωρα χαλαρωνω πονανε τα ποδια μου.
Για εμενα σε ολα Α Ψ Ο Γ Η.
-------------------------------------------------------