Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Φίλε όντως γάματα, θα έχουμε καταιγίδα από CT τις επόμενες 2-3 βδομάδες, με ένα πρόχειρο υπολογισμό είναι καμιά 20αριά. ʼντε να δούμε ποια θα πρωτοτιμήσουμε, ήδη έχω κλείσει 2 και το budget του μήνα εξαντλείται.....

bikuinos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
γεια σου σακ bikuinos εδω τι κανεις??

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Quiz:

Soon i will be back in Greece Athens and maybe if there are requests in Thessaloniki , but only for long dates. If you are interested email me to let you know when i will come. To confirm your booking you must send the 20-30% of my fee.
Please people that they are not really interested do not brake my balls.
You all know my services , if you dont : i do everything exept anal , and i am famous for my deep throat ;)
See you soon boys.

Ποιά λέτε ότι είναι?? :)

μας εσκασες βρε!

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Παιδιά ίσως είναι ψιλοάσχετο το post που κάνω και ζητάω συγνώμη...
Μήπως ξέρετε τι παίζει με το θέμα extraball στα γραφεία που κάνουν city tours?Δηλαδή όταν πούμε ραντεβουδάκι για 2 ωρες είναι μόνο για ένα γύρο ή ας πούμε εννοείται ότι θα κάνεις και δεύτερη και τρίτη "επίθεση".
Είναι πολλές φορές που θέλω να πάρω κοπέλα από ct αλλά κολάω στο θέμα του extraball (η αλήθεια είναι ότι δεν μπήκα και στο κόπο να ρωτήσω).
Μποτείτε να με φωτίσετε λίγο? 

quark

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οσο για την Cintia επειδη ειδα οτι πολλοι την ψαχνεται εχει ερθει Ελλαδα χθες μου εστειλε σε ποιο ξενοδοχειο ειναι αλλα η κοπελα εχει κατεβασει παροχη....Μου ακυρωσε το booking λεγοντας μου οτι ειναι κουρασμενη και απο οτι ξερω ακυρωσε και σε αλλους..Η κοπελα ειναι εντελως amateur manager και εχει ερθει καθαρα για αρπαχτη απο οτι μου χε πει κυνηγαει ραντεβου με πολλα λεφτα γιατι τα εχει αναγκη...

Επισκέπτης
Τώρα που έχει πλακώσει ο λαός εγώ έχω πήξει στη δουλειά και στο σπίτι έχει πέσει μεγάλη αγάπη...

Πτου ρε πούστη πάλι. Δεν πειράζει θα κλείσω ένα 6ωράκι με Candy και θα μου περάσουν όλα... (και ένας ξερόβηχας που έχω...)

morpheas_78

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Tελικά έκλεισα με Κλαρα ενα 2ωράκι(δεν μπορούσα να περιμένω)...ΠΕριμένω επιβεβαίωση τώρα....Πώς γίνεται ρε παιδιά με παίρνουν και μου λένε ξενοδοχείο δωμάτιο κτλ..(incall εβαλα)..Επίσης σε incall έχει κάποιες xtra χρεώσεις εκτός απο τα 380 που λένε..?

τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς..!!!!:)

fotis6786

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
o φιλοσ που ειπε για τη leda σε ποιο σαιτ ειναι?

FWIAW

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Tελικά έκλεισα με Κλαρα ενα 2ωράκι(δεν μπορούσα να περιμένω)...ΠΕριμένω επιβεβαίωση τώρα....Πώς γίνεται ρε παιδιά με παίρνουν και μου λένε ξενοδοχείο δωμάτιο κτλ..(incall εβαλα)..Επίσης σε incall έχει κάποιες xtra χρεώσεις εκτός απο τα 380 που λένε..?

τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς..!!!!:)

Aν και εδω μεσα υπαρχουν ειδημονες για το θεμα θα σου γραψω την προσφατη και μοναδικη σε ct εμπειρια μου  με την
ΚΛΑΡΑ(MONA GREEN) (Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....)'τοπιασες το υπονοουμενο ετσι...;

Η αληθεια ειναι οτι ηταν επαγγελματιες .
ΕκανανConfirmation με sms  και 2 ωρες πριν το ραντεβου μου εστειλαν με sms Ξενοδοχειο και δωματιο

Οσο αφορα reception και ελεγχο κλπ. οπως μου ειπε και η ΚΛΑΡΑ (MONA GREEN περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..) ολα ειναι μιλημενα και τα λεφτα που παιρνει το Ξενοδοχειο ειναι πολλα και ετσι δεν σε ενοχλουν.

Νο extra Charge

FWIAW

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μια σημαντικη διευκρινηση εγω μιλαω για την ΚΛΑΡΑ του Αρναουτογλου
οχι αυτη που λες εσυ

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ασε logical σε πρόλαβε άλλος με pm.
Μίλαμε ότι πέσει το αρπάζουμε με τη μία!

Την ανταλλάζω με τη δικιά μου αν θέλεις. 24 μελαχρινή με πράσινα μάτια και αυτή αλλά 1.65 και περίπου 85 κιλά...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Η Πορτογαλική δεν είναι πίπα ,είναι μαλακία και η διαφορά της με την Ισπανική είναι ότι γίνεται Νοτιότερα.
Δηλαδή <<μουνοχειλομαλακία>> (Τον τυλίγεις στο μουνόχειλο σαν ντολμά και τον ανεβοκατεβάζεις)!

Πορτογαλική <- τ' είν' τούτ;

Επισκέπτης
Παλιά ήταν να πασάρω μία πιτσιρίκα στον Tipos που είχα πιάσει γκόμενα και άρχισαν να μας ρωτάνε σε ποιο site είναι και πόσα παίρνει...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Η Πορτογαλική δεν είναι πίπα ,είναι μαλακία και η διαφορά της με την Ισπανική είναι ότι γίνεται Νοτιότερα.
Δηλαδή <<μουνοχειλομαλακία>> (Τον τυλίγεις στο μουνόχειλο σαν ντολμά και τον ανεβοκατεβάζεις)!

Ο ΝΙΤΡΟ εξελισσεται στον χρυσαργο των city tour(ηρεμηστε......στην πιο ηπια εκδοση....)

aapostolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια καμια πληροφορια για alina lora η bella υπαρχει η θα πεταξω πουθενα τσαμπα χρημα ας ενημερωσει καποιος

aapostolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια καμια πληροφορια για alina lora η bella υπαρχει η θα πεταξω πουθενα τσαμπα χρημα ας ενημερωσει καποιος

neoperv

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0

νοιώθω σαν τον Bourgeois Gentilhomme
το έκανα χρόνια αλλά δεν ήξερα πως λέγεται
σε ευχαριστώ Nitro

magua

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Quiz:

Soon i will be back in Greece Athens and maybe if there are requests in Thessalonik i , but only for long dates. If you are interested email me to let you know when i will come. To confirm your booking you must send the 20-30% of my fee.
Please people that they are not really interested do not brake my balls.
You all know my services , if you dont : i do everything exept anal , and i am famous for my deep throat
See you soon boys.

Ποιά λέτε ότι είναι??
μας εσκασες βρε!

Tipos, τι κερδίζω αν πώ ότι ... μάλλον είναι η all time classic SALLY ή Eliza ή ANGELINA εκ Ρουμανίας ορμώμενη !!!!  :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom