Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Προς guider:
Από αυτές που είναι εδώ, έχω κάνει test drive Claudia και Julia. Και τις δύο τις συνιστώ χωρίς επιφύλαξη, θα περάσεις καλά και μετά θα κάνεις και ένα review όπου θα συμφωνήσεις (είμαι σίγουρος). Για τις άλλες δεν ξέρω. Γενικά πάντως το paradise φαίνεται αξιόπιστο πρακτορείο, ότι έχει στείλει μέχρι τώρα ήταν πολύ καλό.

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Προς guider:
Από αυτές που είναι εδώ, έχω κάνει test drive Claudia και Julia. Και τις δύο τις συνιστώ χωρίς επιφύλαξη, θα περάσεις καλά και μετά θα κάνεις και ένα review όπου θα συμφωνήσεις (είμαι σίγουρος). Για τις άλλες δεν ξέρω. Γενικά πάντως το paradise φαίνεται αξιόπιστο πρακτορείο, ότι έχει στείλει μέχρι τώρα ήταν πολύ καλό.

Οταν λες Τζούλια, εννοεις από aaa-europemodels:
Γιατι έρχεται στη Θεσσαλονίκη 23-26/01 και το σκεφτόμουν... Αλλιώς Candy από BalticHarmony. Απλά για την τελευταία έχω ακούσει οτι είναι περισσότερο GFE, ενω εγω ψάχνω κάτι σε PSE!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
dthanos: Ναι. Η Julia καλύπτει ΚΑΙ αυτό που ψάχνεις. Την Candy δεν τη ξέρω, όμως ακούω πολύ καλά λόγια .... άρα .... παίξτο κορώνα-γράμματα :)

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
dthanos: Ναι. Η Julia καλύπτει ΚΑΙ αυτό που ψάχνεις. Την Candy δεν τη ξέρω, όμως ακούω πολύ καλά λόγια .... άρα .... παίξτο κορώνα-γράμματα :)

Διάφορες ψιλοκακές κριτικές όσον αφορά στην καθαριότητα της Τζούλια; Κακοπροαίρετες ή απλά έτυχε; (Βρώμικο/ακατάστατο δωμάτιο, η κοπέλα πιωμένη κλπ...)

guider

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2007
Like
4
Πόντοι
0
Μάλλον θα πάω τελικά με καρινα και οτι ηθελε προκύψει.Την επομένη θα σας πω εντυπώσεις..........

il5251

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Γεια σας παιδιά. Να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου με την Julia που είχα χθες το απόγευμα για δύο ώρες.
Απο εμφάνιση: Καμία απολύτως σχέση με τις φωτογραφίες και βέβια προς το χειρότερο !!!
Από ομιλία/άνεση: Ομιλητικόταη και αρκετά άνετη
Χώρα καταγωγής: Ρουμανία έχει ξεκινήσει τη δουλειά πριν μερικούς μήνες (απ ότι μου είπε)
Αγγλικά : Αρκετά καλά, μπορείς να συννενοηθείς και να μιλήσεις καλά μαζί της
Στο ζουμί:
Φόραγε ένα στρινγκ κορδόνι κάτω (αρκετά καβλωτικό) με βελούδινο/απαλό δέρμα και αρκετά αδύνατο σώμα (προσωπικά θα προτιμούσα κάτι παραπάνω στα κιλά), με καλό βυζί, ξυρισμένο νίμου και κάποιες αντιαισθητικές ελιές.
Στα φιλιά απλά, χωρίς γλώσσες κλπ τίποτα το ιδιαίτερο.
Στη πίπα, μου έχουν κάνει και πολύ καλύτερες, το μόνο καλό ότι έγλυφε πολύ καλά τα αρχίδια και τα έπαιρνε στο στόμα.
Στο τέλος δεν έπαιρνε ούτε στο στόμα ούτε στο πρόσωπο, αλλά σου τράβαγε γρήγορα μαλακία για να αδειάσεις, κάτι που προσωπικά δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ !!!
Στη συμμετοχή τίποτα ιδιαίτερο, χωρίς κραυγές κλπ, απλή παρουσία
Χωρίς πρόβλημα στην εναλαγή των στάσεων, αλλά και χωρίς πρωτοβουλίες.
Δεν δοκίμασα κουλούρι.
Λίγο ακαταστασία επικρατούσε, αλλά σε αποδεκτό σημείο και όχι ιδιαίτερος λόγος για αναφορά
Στην καθαριότητα ήταν πεντακάθαρη, όπως και όλοι οι χώροι και φορούσε ένα πολύ ωραίο άρωμα.
Με ωραία απαλή μουσική (whitney huston).
Προσωπικά δεν θα την ξαναπροτιμούσα ποτέ καθότι έχω πάει με πολύ καλύτερες γυναίκες απ΄ότι με αυτή και μάλιστα και ελληνίδες. Πόσο μάλλον ρωσίδες που τις θεωρώ πρώτες στην κατηγορία των πιο όμορφων γυναικών ενώ αντίθετα στον πάτο βάζω Αλβανίδες, Βουλγάρες, Ρουμάνες.
Αυτά και ελπίζω να σας διαφώτισα......

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
...Απο εμφάνιση: Καμία απολύτως σχέση με τις φωτογραφίες και βέβια προς το χειρότερο !!!
...Στο ζουμί:
Φόραγε ένα στρινγκ κορδόνι κάτω (αρκετά καβλωτικό) με βελούδινο/απαλό δέρμα και αρκετά αδύνατο σώμα (προσωπικά θα προτιμούσα κάτι παραπάνω στα κιλά), με καλό βυζί, ξυρισμένο νίμου και κάποιες αντιαισθητικές ελιές.
Στη πίπα, μου έχουν κάνει και πολύ καλύτερες, το μόνο καλό ότι έγλυφε πολύ καλά τα αρχίδια και τα έπαιρνε στο στόμα.
Στο τέλος δεν έπαιρνε ούτε στο στόμα ούτε στο πρόσωπο, αλλά σου τράβαγε γρήγορα μαλακία για να αδειάσεις, κάτι που προσωπικά δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ !!!
...Προσωπικά δεν θα την ξαναπροτιμούσα ποτέ καθότι έχω πάει με πολύ καλύτερες γυναίκες απ΄ότι με αυτή και μάλιστα και ελληνίδες. Πόσο μάλλον ρωσίδες που τις θεωρώ πρώτες στην κατηγορία των πιο όμορφων γυναικών ενώ αντίθετα στον πάτο βάζω Αλβανίδες, Βουλγάρες, Ρουμάνες.

Για δώστε κι άλλοι τα φώτα σας, αν πήγατε... Μην πάμε σαν το σκυλί στο αμπέλι!
Περίμενα πώς και πώς την δεσποινίδα, αλλά κάτι τέτοια βλέπω και με "αποκαρδιώνουν"...
Tiiiiiiipos?

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Γεια σας παιδιά. Να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου με την Julia που είχα χθες το απόγευμα για δύο ώρες.
Απο εμφάνιση: Καμία απολύτως σχέση με τις φωτογραφίες και βέβια προς το χειρότερο !!!
Από ομιλία/άνεση: Ομιλητικόταη και αρκετά άνετη
Χώρα καταγωγής: Ρουμανία έχει ξεκινήσει τη δουλειά πριν μερικούς μήνες (απ ότι μου είπε)
Αγγλικά : Αρκετά καλά, μπορείς να συννενοηθείς και να μιλήσεις καλά μαζί της
Στο ζουμί:
Δεν δοκίμασα κουλούρι.
Λίγο ακαταστασία επικρατούσε, αλλά σε αποδεκτό σημείο και όχι ιδιαίτερος λόγος για αναφορά
Στην καθαριότητα ήταν πεντακάθαρη, όπως και όλοι οι χώροι και φορούσε ένα πολύ ωραίο άρωμα.
Με ωραία απαλή μουσική (whitney huston).
Προσωπικά δεν θα την ξαναπροτιμούσα ποτέ καθότι έχω πάει με πολύ καλύτερες γυναίκες απ΄ότι με αυτή και μάλιστα και ελληνίδες. Πόσο μάλλον ρωσίδες που τις θεωρώ πρώτες στην κατηγορία των πιο όμορφων γυναικών ενώ αντίθετα στον πάτο βάζω Αλβανίδες, Βουλγάρες, Ρουμάνες.

Κατάλαβα! Για Θεσσαλονίκη δηλαδή: πάει και η Julia, παει και η Jackeline (δεν τρελαίνομαι), η Elena μου κάνει σε ψιλογεμάτη, στην Klara δεν μου αρέσει η φάτσα (πολύ ψυχρή που βγάζει), η Bea καλή αλλά μου φαίνεται ότι έχει μεγαλούτσικη περιφέρεια χαμηλά (και θέλω γυναίκα με ΩΡΑΙΟ κώλο), ενω η Candy τέλεια, αλλά ΔΕΝ ψάχνομαι για GFE!!! Απαιτητικός; Ή μήπως στη Θεσσαλονίκη στέλνουν ΠΑΝΤΑ κομμάτια Β' και Γ' διαλογής; Που είναι να στείλουν μια Bella ή μια Sandra (προσωπικό γούστο) να δώσουμε ρέστα;

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Sally εννοούσα αλλά και η Sandra δεν με χαλάει :knockinb: :sperm:

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
μαζευτείτε, κάντε κρούση 10 νοματέοι και εγγυηθείτε ότι θα καταθέσετε όλοι.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Για δώστε κι άλλοι τα φώτα σας, αν πήγατε... Μην πάμε σαν το σκυλί στο αμπέλι!
Περίμενα πώς και πώς την δεσποινίδα, αλλά κάτι τέτοια βλέπω και με "αποκαρδιώνουν"...
Tiiiiiiipos?

www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,27.msg31145/topicseen,topicseen#msg31145]Εδώ[/url] μπορείς να βρεις και τη δική μου κριτική για απάντηση.
FYI από τότε τη τιμώ σε κάθε τουρ με πολύωρο, άρα τα standards παραμένουν ψηλά.

Όμως, το έχουμε ξαναπεί, ουσιαστικά αυτό που λέει αυτή η κριτική είναι το πως πέρασα εγώ μαζί της, δεν σημαίνει ότι και εσύ θα περάσεις το ίδιο. Τελικά  το μόνο που μπορεί να έχει κάποια βαρύτητα είναι η διασταύρωση πληροφοριών και από άλλους που τη πήραν. ʼρα προτείνω να διαβάσεις όλες τις κριτικές της και να αποφασίσεις.

morpheas_78

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μας μπερδέψατε...:)....Τώρα που μας τελείωσε και η Bea/Klara μονοκούκι θα πάει και ότι γίνει....!!!

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Αυτό είναι το ζήτημα: η εγγύηση! Και μετά πρέπει να έχουμε και κοινά γουστα... :-)

και δεν είναι μόνο τα κοινά γούστα, αφού θα σε συμβούλευα να το κρατήσετε για την πάρτι σας το εγχείρημα κι εμπιστευτικά.
Ο λόγος προφανής...! μετά από τα διάφορα πεσίματα που έχουν γίνει και καήκανε κοπέλες, είτε από τον ανταγωνισμό που κύτταγε με μισό μάτι ή με το κακό μάτι επιτήδειων που ζητήσανε κομμάτι από την πίτα του πρακτορείου με διάφορες προφάσεις κι όταν πήραν κουλούρα σαλονικιά με μπόλικο σησάμι, στείλανε τους μπλε και τον Κουλεϊμάνη...!

Θέλει προσοχή, και σου προτείνω να αναφερθείς σε έμπειρο moderator για πληροφορίες με pm αν θες να έχεις την καλλίτερη κατεύθυνση. Όχι στον αέρα έτσι, παίζει και μαλακίστας κόσμος γύρω-γύρω.

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Όμως, το έχουμε ξαναπεί, ουσιαστικά αυτό που λέει αυτή η κριτική είναι το πως πέρασα εγώ μαζί της, δεν σημαίνει ότι και εσύ θα περάσεις το ίδιο. Τελικά  το μόνο που μπορεί να έχει κάποια βαρύτητα είναι η διασταύρωση πληροφοριών και από άλλους που τη πήραν. ʼρα προτείνω να διαβάσεις όλες τις κριτικές της και να αποφασίσεις.
Πράγματι, μόνον η διασταύρωση εκατέρωθεν πληροφοριών είναι καθοριστική. Το κακό με τούτη είναι πως η ζυγαριά δεν γέρνει ούτε προς τη μια μεριά ούτε προς την άλλη. Και για να είμαι ειλικρινής, ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα ακυρώσω ή θα την τιμήσω. Γιατί σε κάθε περίπτωση μάλιστα, όταν πληρωνεις ένα ct είναι φυσικό να απαιτείς ΤΗΝ μουνάρα ή κάτι άλλο special και όχι καμία "μη μου άπτου", ξενέρωτη ή κι ακόμα χειρότερα κάποια με μέτρια ως μετριότατη εμφάνιση.
Να πω ότι μπήκα στον πειρασμό να ψάξω για τις ελιές;  :2funny: :2funny: :2funny: Μέχρι τώρα μέτρησα έξι ρε γαμώτο. Τώρα αν είναι και αντιαισθητικές, όπως γράφει ο προλαλήσας il5251.... ωιμέ!!! Αυτό είναι που με χαλάει περισσότερο, το ζήτημα της εμφάνισης, γιατί στο κάτω κάτω αν δεν δένει η χημεία την κάνω και νωρίτερα. Anyway θα δείξει....

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Κατι πρεπει να γινει οντως!!!!Δεν γινεται συνεχεια αυτο το πραγμα!!!Μια καλη ηταν να ερθει και αυτη την εκανε με ελαφρα!!!

Η μόνη (κατά τη γνωμη μου) που αξίζει από αυτές που βρίσκονται Ελλάδα τις μερες αυτές, είναι η LORA

...εδώ και μια εβδομάδα έχω στειλει κανά δυό email στο γραφείο της, ρωτώντας ΤΙ και ΠΩΣ για να τη φέρω Θεσσαλονίκη (είμαστε 3-4 φίλοι με προοπτική τουλαχιστον από ένα 4ωρο ο καθένας και πληρώνουμε τα εισητήρια) και αυτοί πετάνε χαρταετό!

...ε, λοιπόν ΟΧΙ! Σε "συνεργάτες" που αδιαφορούν και νομίζουν πως δεν έχουν ανάγκη τα ωραία μας euro... δεν θα παρακαλάμε κιόλας!

URL]]

Επισκέπτης
Ωραια γουστα PATH.Εχει και τηλ στο site . γιατι δεν δοκιμαζετε . αξιζει μου φαινεται ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom