Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ωραια γουστα PATH.Εχει και τηλ στο site . γιατι δεν δοκιμαζετε . αξιζει μου φαινεται ...

Aδερφέ μου, το καλό το πράγμα να φαίνεται ε?

Τηλεφωνησα, μίλησα μαζί τους, υποσχέθηκαν να στειλουν ολες τις σχετικες πληροφοριες.. αλλα τιποτα! ΞΑΝΑτηλεφωνησα και μου ειπαν εμμεσως πλην σαφως οτι:

1) Aκόμη και για την παραμονή της στην Αθηνα... τα ΠΑΝΤΑ παίζονται, αφήνοντας να εννοηθεί οτι μπορεί και να φύγει νωρίτερα

2) Ναι, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να έρθει ΚΑΙ στη Θεσσαλονίκη.. αν το ζητησουν με email η με τηλέφωνο αρκετοι θεσσαλονικείς (αντε τι κάθεστε και κοιτάτε?... στειλτε email!)

3) Ναι ειναι δυνατον να προσκαλέσει κάποιος private τη LORA και θα μου στειλει σχετικες info... αλλά δεν εχω πάρει τιποτε ακόμη!

Σε αναμονή εξελίξεων λοιπόν!

Επισκέπτης
εγω την παρασκευη ανεβαινω ετσι και αλλιως . θες να την φαμε παρεα  :o :o :o

bazoukas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
6
Πόντοι
0
Aδερφέ μου, το καλό το πράγμα να φαίνεται ε?

Τηλεφωνησα, μίλησα μαζί τους, υποσχέθηκαν να στειλουν ολες τις σχετικες πληροφοριες.. αλλα τιποτα! ΞΑΝΑτηλεφωνησα και μου ειπαν εμμεσως πλην σαφως οτι:

1) Aκόμη και για την παραμονή της στην Αθηνα... τα ΠΑΝΤΑ παίζονται, αφήνοντας να εννοηθεί οτι μπορεί και να φύγει νωρίτερα

2) Ναι, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να έρθει ΚΑΙ στη Θεσσαλονίκη.. αν το ζητησουν με email η με τηλέφωνο αρκετοι θεσσαλονικείς (αντε τι κάθεστε και κοιτάτε?... στειλτε email!)

3) Ναι ειναι δυνατον να προσκαλέσει κάποιος private τη LORA και θα μου στειλει σχετικες info... αλλά δεν εχω πάρει τιποτε ακόμη!

Σε αναμονή εξελίξεων λοιπόν!

Εστειλα και γω mail  και μου απαντησαν με ενα τυποποιημενο μηνυμα....Παπαριες!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Αν κατάλαβα καλά από τα τελευταία post εδω και όσα είπαν οι συνάδελφοι, η JULIA θεωρείται το καλύτερο GFE service από όσες βρίσκονται σε CT στην Ελλάδα τώρα.

Σωστά?

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Δεν θέλω να ας απογοητεύσω αλλά αυτά είναι ψιλοπαπαριές παιδιά. Σύμφωνα με (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες η Lora περνάει αρκετό χρόνο στην Αθήνα τώρα τελευταία ;) ;)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
εγω την παρασκευη ανεβαινω ετσι και αλλιως . θες να την φαμε παρεα  :o :o :o

Κάτσε να ερθει και ότι θες! Με βλέπω να κάνω τάματα και να παραγγέλνω φανουρόπιτες για να μου απαντήσουν!

... αλλά ρε Nio16, ΔΥΝΑΤΟ μωρο έτσι?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Δεν θέλω να ας απογοητεύσω αλλά αυτά είναι ψιλοπαπαριές παιδιά. Σύμφωνα με (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες η Lora περνάει αρκετό χρόνο στην Αθήνα τώρα τελευταία ;) ;)

Παρακολουθώ τα CT τους τελευταίους μήνες και δεν θυμαμαι να την εχω ξαναδει! Εισαι σίγουρος Tipos?

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
ΑΧΑΧΑΧΑ.... άναψα φωτιές ε? Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, αλλά οι φήμες λένε ότι τελευταία η βάση της είναι Αθήνα..... πάει για κάνα CT ή λίγο Λονδίνο για δουλειά και επιστρέφει.

Εν ολίγοις κύριοι κυκλοφορεί ανάμεσά μας!!

bazoukas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
6
Πόντοι
0
Αν κατάλαβα καλά από τα τελευταία post εδω και όσα είπαν οι συνάδελφοι, η JULIA θεωρείται το καλύτερο GFE service από όσες βρίσκονται σε CT στην Ελλάδα τώρα.

Σωστά?

Μαλλον PATHFINDER.Τελικα μαλλον εκει θα καταληξω.Απο φατσα δε λεει και πολλα βεβαια.Αλλα στην αναβροχια.....καλες και οι σακουλες!

Επισκέπτης
Και καλα κρασαααααααα χοχοχο γεια σου ρε vaso !!!

samibungy

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εστειλα κ εγω για τη Lora να ερθει Θεσ/νικη και μοθ απαντησαν μονο για overnight ερχεται.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Αυτή δεν ήταν σε 2 άλλα γραφεία στο παρελθόν και κυκλοφόρησε η φήμη (δεν ξέρω αν είχε βάση) ότι είχε AIDS?

Ωωωωωωωωωχχχ! Σοβαρά μιλάς? Που το είχες ακούσει αυτό? Ελπίζω να κάνεις πλάκα...!

Επισκέπτης
Ωωωωωωωωωχχχ! Σοβαρά μιλάς? Που το είχες ακούσει αυτό? Ελπίζω να κάνεις πλάκα...!

Καθόλου πλάκα δεν κάνω. Εδώ στο φόρουμ το είχα διαβάσει. Φυσικά δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι δόση αλήθειας είχε (αν είχε). ʼλλοι πιο ειδικοί εδώ θα σε ενημερώσουν πιστεύω.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Aυτό το Planet Dreams το έχει δοκιμάσει κανείς; Η Μάγδα φαίνεται ωραίο μωρό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom