πεστα nefilim
Ε, μα ...συγκαταλέγεται στους νέους ευαγγελιστές της εποχής μας. Πρόσεχε, μη, ξέρω γω και θα σε ξυπνήσω, για το καλό σου σε συμβουλεύω κι άλλα τέτοια... α σιχτίρ Οτσαλάν πια.
πεστα nefilim
Συγγνωμη, αλλα ποσο πιθανο σας φαινεται να ειναι αυτη η κοπελα που φαινεται στις φωτο εκεινη που μπορεις να κλεισεις?
Αν ειναι ετσι πεταω για Μπερμιγχαμ τωρααα
Τελικά την Vanda (suzzana) τη γαμησε κανεις να πάρουμε ένα feedback?
Συγγνωμη, αλλα ποσο πιθανο σας φαινεται να ειναι αυτη η κοπελα που φαινεται στις φωτο εκεινη που μπορεις να κλεισεις?
Back to the roots....πίσω στα λαγούμια όπως έχει ξαναγίνει. Για να μην πω να φτιάξουμε μία mailing list οι παλιοί και να ενημερωνόμαστε exclusively.
Ξέρω...προκαλώ και καταστρέφω την ιδέα του Thread...αλλά όποτε έχουμε διαφωνήσei με κάποιες κριτικές εδώ μέσα, ή κράξιμο τρώμε ή νταβάδες χαρακτηριζόμαστε, οπότε δεν νομίζω ότι θα λέιψουμε.
Για να μην αναφερθώ στους επίδοξους Κλουζώ που εκμεταλλεύονται καταστάσεις και πληροφορίες για να πάρουν άλλο ένα παράσημο...
Μέχρι και PM στέλνουν ρε παιδιά πλέον και ζητούν details...έλεος!
ψεύτικα στοιχεία, ψεύτικο email, καρτοκινητό και νοικιάρικο αυτοκίνητο
συγνώμη για την άγνοια μου, αλλά γιατί χρειάζονται όλα αυτά τα μέτρα προφύλαξης?
να γαμήσουμε θέλουμε όχι να γίνουμε ο νέος 007...
Δέν υπολογίσαμε ίσως καί τό ότι πολλοί δέν ήταν ώριμοι γιά τίς πληροφορίες πού δίναμε.
Τέλος πάντων προσωπικά έχω σταματήσει πλέον νά γράφω καί απλώς παρακολουθώ γιά λίγο ακόμη.
Δέν τρέχει τίποτα φυσικά καί πιθανόν νά μη ενδιαφέρει κανέναν.
΄Αν πάντως μπορέσει καί λειτουργήσει τό mailing list,ίσως θά άξιξε μία ακόμη προσπάθεια ενημέρωσης.
Αλλιώς καλά νά είμαστε....
συγνώμη για την άγνοια μου, αλλά γιατί χρειάζονται όλα αυτά τα μέτρα προφύλαξης?
να γαμήσουμε θέλουμε όχι να γίνουμε ο νέος 007...
Γεια σας παιδιά
Ξέρει κανένας τίποτα για MAGDA από planetdreams ; Βρίσκεται εδώ αυτές τις ημέρες και είπα αύριο να την επισκεφτώ. Τι να κάνω ; Μπορείτε να με βοηθήσετε. Thanks anyway................
Ρε παιδια θελω και εγω τα φωτα σας για την MAGDA απο πλανετ !!!
σκεφτομαι να καταθεσω !!!
εχει κανεις εμπειρια?????
μαλλον το συγκεκριμενο πρακτορειο αξιζει τα λεφτα του.....τουλαχιστον οσοι εχουν ψωνισει απο εκει αυτο λενε!