Διαγραμμένο μέλος 8467
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Το Μιλάνο και η Ρώμη είναι πιο κοντά στη βάση και τα αεροπορικά μπορεί και να είναι φθηνότερα.
και καποιοι θα την ξαναπαρουν??ρε δεν πανε καλαΑυτή είναι war.
ρε αυτη η τζενιφερ δεν ειναι που λενε οτι ειναι φορεας του aids??παλι ξαναρχεται στην ελλαδα??μυαλο ορισμενοι δεν βαζουν?
Ρε παιδιά έχει πάρει ποτέ κανείς κοπέλα από το Zuzana???Έχει τρελές καύλες σκέφτομαι να πάρω και εγώ καμία για κανά δύορω γιατί για παραπάνω δε συκώνει η τσέπη μας!!!!!!Αν έχει πάρει κάποιος και αξίζει ας μου πει
Εγω εκλεισα Τετάρτη 28/11 Vanda, Suzana.com. Έχω διαθεση για ενα μελαχρινο μετα απο 5-6 ξανθα και οι φωτο μου φανηκαν καλες. Δεν βρηκα εδω κριτική στην αναζητηση, μπορει να υπαρχει και να μην την ειδα. Αν καποιος ξερει, ας πει 2 κουβεντες. Αλλιώς θα σας πω εγω μετα.
Υ.Γ. Tipos αλήθεια η Endy τι απέγινε; Παντρεύτηκε τον αμερικάνο που βρήκε στο brides.ru
αγαπητε tipos εισαι μεγαλη γατα...μπαγασακο.....ΚΑΝΕΝΑ στοιχειο ε;...δηλαδη θες και ονοματα; διευθυνσεις; επειδη σιγουρα κατι παραπανω ξερω ...προσπαθω να προφυλαξω καποιους εδω μεσα....και κριμα για το υφακι.....παρε μερικα παραδειγματα....πχ....logical...skoypidi
Θησάυριζαν με μαστροπεία μέσω Ιντερνετ