Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
Το Μιλάνο και η Ρώμη είναι πιο κοντά στη βάση και τα αεροπορικά μπορεί και να είναι φθηνότερα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
φίλε andreug δεν μου δίνεις στοιχεία  και τηλ για αυτή την τσέχα είτε απο εδώ είτε με pm? μπάς και δούμε άσπρη μέρα? ή ρόζ κ......... :rolleyes:

Επισκέπτης
ρε αυτη η τζενιφερ δεν ειναι που λενε οτι ειναι φορεας του aids??παλι ξαναρχεται στην ελλαδα??μυαλο ορισμενοι δεν βαζουν?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε αυτη η τζενιφερ δεν ειναι που λενε οτι ειναι φορεας του aids??παλι ξαναρχεται στην ελλαδα??μυαλο ορισμενοι δεν βαζουν?

ρε παιδια μην τρελλαινεστε με καθε μπαρουφα που ακουτε!!!!1παντως ειναι κακασχημη!!!!!!!!!!!εχει βαλει και κιλα.....συνολικα γαμησε τα και αφησε τα!!!!!!!!!!οσοι κλεισατε αλλαξτε και σκαστε τα σε οποιο αλλο πρακτορειο γουσταρετε......

Scarface19

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά έχει πάρει ποτέ κανείς κοπέλα από το Zuzana???Έχει τρελές καύλες σκέφτομαι να πάρω και εγώ καμία για κανά δύορω γιατί για παραπάνω δε συκώνει η τσέπη μας!!!!!!Αν έχει πάρει κάποιος και αξίζει ας μου πει

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εσύ να μας πεις! Πήγαινε στο site, κόψε κόσμο, περίμενε να έρθει βαρβάτο παιδί, χτύπα ΔΙΩΡΟ και γράψε ταξιδιωτικές εντυπώσεις!
Στο zuzana.com υπάρχουν εκτενή σχόλια από πελάτες (Γάλλους, Ολλανδούς, Ιάπωνες, Σαουδάραβες, Εσκιμώους κ.λ.π.) για τις κοπέλλες, άλλα αρνητικά και άλλα θετικά...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
τα ΜΟΝΑ θετικα σχολια τα γραφει ο ιδιος ο ολλανδος.....μακρια ειπαμε.....το εμβολιο δεν βρεθηκε ακομα......

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ΓΙΑ...TIPOS.....να και η λογοκρισια......να μας πεις με ποια θεματα πρεπει να ασχολουμαι....αλλα φαινετε οτι εχεις κλαψει πολλα λεφτα ......ξερεις τωρα...να ψοφησει η κατσικα του γειτονα..αν καταλαβαινεις τι εννοω....μετα απο οτι εχω ζησει βρυξελλες και ροτερνταμ με αυτον τον λαμογιο....οποτε βλεπω ανθρωπο να ασχολειτε με τον ζουζουνα....αυτο θα λεω....μακρια απο zuzana......

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ρε παιδιά έχει πάρει ποτέ κανείς κοπέλα από το Zuzana???Έχει τρελές καύλες σκέφτομαι να πάρω και εγώ καμία για κανά δύορω γιατί για παραπάνω δε συκώνει η τσέπη μας!!!!!!Αν έχει πάρει κάποιος και αξίζει ας μου πει

αντε παλι τα ιδια........εμενα η μονη που με καυλωσε αρκετα και ηταν ευχαριστη και καυλιαρα ηταν η μονικ!!!!!!!!!!και ειναι και αρκετα εμφανισιμη....

Επισκέπτης
Λοιπόν επειδή το θέμα έχει παραγίνει ισχύουν τα εξής:

Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα.

Εγώ "ψώνισα" δις στο παρελθόν από zuzanna και τις δύο φορές μετάνιωσα. Και σταμάτησα να ασχολούμαι με το συγκεκριμένο πρακτορείο γιατί μετάνιωσα για τους ίδιους ακριβώς λόγους και στις δύο περιπτώσεις οπότε αποφάσισα ότι είναι στο "style" του πρακτορείου. Πάντα με τα δικά μου κριτήρια και γούστα.

Με βάση αυτές τις εμπειρίες δεν το συνιστώ. Μπορεί να χάνω μεγάλες ευκαιρίες. Λόγου χάρη πολύ ευχαρίστως θα "κουτούπωνα" τη Vanda αλλά από την άλλη οι κακές μου εμπειρίες με τις προηγούμενες με αποτρέπει.

Ομοίως από την "εμπειρία" μου οι πρώην πορνοστάρ δεν είναι αυτό που λέμε value for money. Ίσως επειδή φανταζόμαστε ότι θα κάνουνε μαζί μας αυτά που κάνουνε στις τσόντες. Όσες φορές δοκίμασα απογοητεύτηκα.

Και σαν συμβουλή για τους νεότερους υπάρχουν δύο παράγοντες που παίζουν ρόλο. Η κοπέλα και το πρακτορείο. Οι κοπέλες π.χ. του Karolinas (για να μην επιλέξω baltic harmony και τα λοιπά να πάρω ένα μέτριο πρακτορείο) έχουν μία πολύ συγκεκριμενη συμπεριφορά η οποία εμένα με ικανοποιεί με αποτέλεσμα να ψωνίζω από εκεί άφοβα όταν τηρεί τα κριτήρια εμφάνισης η κοπέλα (αν δεν την γνωρίζω ήδη). Αντίστοιχα είμαι πάντα προβληματισμένος σε σχέση με το ladiestours γιατί και εκεί παρατήρησα ένα pattern συμπεριφοράς που δεν μου άρεσε.

ʼρα συμπερασματικά ο καθένας καταλήγει με βάση τα δικά του κριτήρια. Το μόνο ασφαλές αντικειμενικό κριτήριο είναι οι χοντράδες του τύπου άρνηση service το οποίο έχει προσυμφωνηθεί

Αυτά τα ολίγα

Υ.Γ. Tipos αλήθεια η Endy τι απέγινε; Παντρεύτηκε τον αμερικάνο που βρήκε στο brides.ru  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
Εγω εκλεισα Τετάρτη 28/11 Vanda, Suzana.com. Έχω διαθεση για ενα μελαχρινο μετα απο 5-6 ξανθα και οι φωτο μου φανηκαν καλες. Δεν βρηκα εδω κριτική στην αναζητηση, μπορει να υπαρχει και να μην την ειδα. Αν καποιος ξερει, ας πει 2 κουβεντες. Αλλιώς θα σας πω εγω μετα.

Έκανα το booking μέσω τού σάιτ τους την περασμένη παρασκευή (24.11) για αύριο 28.11. Μέχρις στιγμής ούτε φωνή ούτε ακρόαση (στο μειλ ή στο κινητό). Μάλλον δεν ειναι reliable. Αν δεν απαντήσουμ μέχρι το απόγευμα, κλείνω αλλού.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Υ.Γ. Tipos αλήθεια η Endy τι απέγινε; Παντρεύτηκε τον αμερικάνο που βρήκε στο brides.ru  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Who knows φίλε? Και μεταξύ μας who cares? :) FYI έχει αντικατασταθεί από Julia που δίνει 10απλά services και με λιγότερες απαιτήσεις. (προφανώς είχα long long meeting πρόσφατα .... και ακόμα να συνέλθω! - δεν πόσταρα review μια και τάχω πει όλα τη περασμένη φορά - όμως όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε και κάποιος γνωστός μου η κοπέλλα είναι σκέτη αρρώστια  :grin: :grin: :grin: )

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
αγαπητε tipos εισαι μεγαλη γατα...μπαγασακο.....ΚΑΝΕΝΑ στοιχειο ε;...δηλαδη θες και ονοματα; διευθυνσεις; επειδη σιγουρα κατι παραπανω ξερω ...προσπαθω να προφυλαξω καποιους εδω μεσα....και κριμα για το υφακι.....παρε μερικα παραδειγματα....πχ....logical...skoypidi

magua

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Eva Santiago πήρε κανείς συνάδελφος ???

Λέω να κλείσω για αύριο και τα φοβάμαι τα 300 μην τα κλάψω  :headbang:

Επισκέπτης
αγαπητε tipos εισαι μεγαλη γατα...μπαγασακο.....ΚΑΝΕΝΑ στοιχειο ε;...δηλαδη θες και ονοματα; διευθυνσεις; επειδη σιγουρα κατι παραπανω ξερω ...προσπαθω να προφυλαξω καποιους εδω μεσα....και κριμα για το υφακι.....παρε μερικα παραδειγματα....πχ....logical...skoypidi

Από τι ακριβώς με προφυλάσεις για να ξέρω. Γιατί τελευταία φορά που κοίταξα είμαι ενήλικας και πληρώνω φόρους άρα είμαι και υπεύθυνος του εαυτού μου.

16aris

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
15
Like
15
Πόντοι
10
Θησάυριζαν με μαστροπεία μέσω Ιντερνετ

Σε εκατομμύρια ευρώ εκτιμώνται τα κέρδη διεθνούς κυκλώματος, που διαφήμιζε μέσω ιστοσελίδας του Διαδικτύου ερωτικά ραντεβού με γνωστά μοντέλα από όλο τον κόσμο, και εξαρθρώθηκε -ένα μέρος του τουλάχιστον- από αστυνομικούς του Τμήματος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. -οι οποίοι είχαν πληροφορηθεί την ύπαρξη της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, βάσει της οποίας μπορούσαν να κλείσουν ερωτικά ραντεβού με γνωστά μοντέλα από όλο τον κόσμο με αμοιβή από 250 έως 4.500 ευρώ- έκλεισαν ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μοντέλο, από την Τσεχία. Ετσι, την περασμένη Παρασκευή, όταν ο αστυνομικός-πελάτης πήγε στο ραντεβού σε ξενοδοχείο της Αθήνας και πήρε η κοπέλα 450 ευρώ για την αμοιβή της, τη συνέλαβε. Οπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, στο ξενοδοχείο διέμενε και άλλο μοντέλο το οποίο εργαζόταν για την ίδια ιστοσελίδα. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κοπέλες αυτές εργάζονταν για λογαριασμό διεθνούς κυκλώματος πορνείας, που προωθούσε και άλλες γυναίκες στην πορνεία. Τα χρήματα που εισέπρατταν από τις «ευρωπαϊκές περιοδείες» -όπως τις ονόμαζαν χαρακτηριστικά- τα παρέδιδαν σε τρίτους, σε αεροδρόμιο ευρωπαϊκής πρωτεύουσας. Μέσα σε τρεις εβδομάδες οι συλληφθείσες απεκόμισαν 60.000 ευρώ από ερωτικά ραντεβού σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες. Ανδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του «εγκεφάλου», που αναζητείται μέσω της Ιντερπόλ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 28/11/2006

πανε τα κοριτσια μας...οι αλητες...τι τους φταιξανε?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom