Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Χημικο δεν εχω ρε Τσοπανε !!!![]()
Εχω ομως κοτσιδες αν θελεις !!![]()
![]()
ρε baby αδυνατισες...!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Καλησπερα σας πρωτα απ ολα.Χημικο δεν εχω ρε Τσοπανε !!!![]()
Εχω ομως κοτσιδες αν θελεις !!![]()
![]()
Παντος στην βαλλιστικη εξεταση που εκανε το Μωρο, η θέα δεν αποκρυπτετο απο εριον μηδε αλλο εμποδιο (ποστις) www.mysmilie.de/][/url] www.mysmilie.de/]
[/url]
Η ίδια πάντως χθες έλεγε ότι πρόβλημα στα booking έχει γενικά η αγορά με τα overnight και τα πολυήμερα που πλέον έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.
αυτός ο στόκος η violet στέλνει email να μας πει πότε έρχεται και δήμοσιεύει και τα email όλων των παραληπτών!!
Τη γαμάς τώρα ή δεν τη γαμάς!!![]()
Πέφτουν οι τιμές. Δειλά, αλλά πέφτουν.Αν εχει η Moni προβλημα οι υπολοιπες εκτος φωτεινων εξεραισεων προβλεπω οτι θα ριχνουν τις τιμες δραματικα.
Πέφτουν οι τιμές. Δειλά, αλλά πέφτουν. Π.χ. Γράφει στο σάιτ 400, και στο sms σου λέει 350. Θα πέσουν.
...πουτάνα οικονομική κρίση! Είδες τι κάνει ο κόσμος για να βγάλει το ψωμάκι του?[size=12pt]Special for GREEKS - Dream come true!
Get your chance to WIN a FREE date with a beautiful girl!
Just send a short message with keyword "GO FREEDATE" to number "54540"
(Cost per sms only 3.5€ Euro, standard operator charges may also apply)
and every month you can become that lucky guy
who gets a nice model to share his evening with! Available ONLY for GREECE!
The more you send the more chances you get![/size]
This is not a subscription service. Supported Carriers: Q-Telecom, WIND, Vodafone, Cosmote
http://www.youareawinner.eu][/url]![]()
τρεξτε ολοι γιατι τους λοιπουν μερικα στοιχεια απο τα μελη μας να τα συμπληρωσουν [size=18pt]οι ρουφιανοι της Ευρωπης ιδιοκτητες του avangarde[/size]
Ετσι - ετσι τρεξτε ολοι γιατι τους λοιπουν [size=10pt]μερικα στοιχεια απο τα μελη μας[/size] να τα συμπληρωσουν οι ρουφιανοι της Ευρωπης ιδιοκτητες του avangarde... γαμω το φελεκι μου γαμω.![]()
![]()