Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν ασχολουμε πλεον Klain, τα ειπα ετσι οπως τα καταλαβαινω, απο εκει και περα ας κανουν τα μορτακια τα κουμαντα τους και αυτοι που 10ριζουν και αυτοι που προσδοκουν να πετυχουν το τελειο διαβαζοντας τις κριτικες απο συναγωνιστες που δεν τους γνωριζουν αρα δεν ξερουν αν γουστα τους συμφωνουν με τα δικα τους.
Το μονο που πρεπει να εχουμε υποψιν μας ειναι οτι μαλακια σε μουνι 250 - 300, παει πολυ να τραβαμε και στο τελος να ειμαστε και υπερηφανοι για το κατορθωμα μας. Τελειωνω με αυτη την σκεψη και δεν ξανασχολουμε με παρομοιο θεμα.

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Δεν ασχολουμε πλεον Klain, τα ειπα ετσι οπως τα καταλαβαινω, απο εκει και περα ας κανουν τα μορτακια τα κουμαντα τους και αυτοι που 10ριζουν και αυτοι που προσδοκουν να πετυχουν το τελειο διαβαζοντας τις κριτικες απο συναγωνιστες που δεν τους γνωριζουν αρα δεν ξερουν αν γουστα τους συμφωνουν με τα δικα τους.
Το μονο που πρεπει να εχουμε υποψιν μας ειναι οτι μαλακια σε μουνι 250 - 300, παει πολυ να τραβαμε και στο τελος να ειμαστε και υπερηφανοι για το κατορθωμα μας. Τελειωνω με αυτη την σκεψη και δεν ξανασχολουμε με παρομοιο θεμα.
:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Σου πέρασε ρε μόρτη ή ακόμα?
Βλέπω ότι ακόμα έχεις αλλαγμένη την υπογραφή σου ...  :2funny: :2funny: :2funny:
Θα την αφήσεις έτσι?  :think:

Κατι καλο μου συνεβη  σημερα και αρχιζω να στρωνω αλανι sz4, ουτε την υπογραφη θα την αφησω, ουτε την ετσι :birdman:  ρε συ, ειμαι καμηλα δικαμπουρη.....

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
[size=22pt]Rebetis[/size]

SespeHotsprings.jpg

Επισκέπτης
[size=20pt]Respecto Senior !!!![/size]

barkoulis71

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
11
Τώρα μπήκα για λίγο και σε διάβασα... είσαι πολύ σωστός!  :rockon:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Περί Moni:

Για μένα που την είχα πάρει παλιότερα (Call-Us, εποχή stefan 2005-6) ήταν πολύ μέτρια εμφανισιακά ήδη από τοτε. Θεωρώ λοιπόν πάλι (όπως και με Margo) τα 10άρια που έπεσαν βροχή στο πρόσωπο και στο σώμα υπερβολικά. Ένα 8 και 7 αντίστοιχα θα ήταν η δικιά μου βαθμολογία.

Και κάτι ακόμα: δεν έχω γράψει κριτική, διότι δεν γράφω όταν δεν έχω τίποτα να πω. Και μου συμβαίνει αρκετά συχνά να βγαίνω από το meeting άδειος. Είτε έγινε είτε όχι, μου κάνει το ίδιο. Κάτι παρόμοιο μου είχε συμβεί και με Sandra (SHI): δεν κλίκαρα, πέρασα ένα τελείως διεκπεραιωτικο 6ωρο, πήγα σπίτι, κοιμήθηκα και το πρωί δεν θυμόμουν τίποτα. Τι να γράψεις άμα τα έχεις ήδη ξεχάσει??  :think: :think:  :) :) :)

ΥΓ. Τα παραπάνω είναι απλά κατάθεση άποψης, παρακαλώ να μη τα πάρετε σαν μπηχτές για οποιονδήποτε. Αν θέλετε βαριέμαι και είπα να γράψω τη μαλακία μου...  :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δεν κλίκαρα, πέρασα ένα τελείως διεκπεραιωτικο 6ωρο, πήγα σπίτι, κοιμήθηκα και το πρωί δεν θυμόμουν τίποτα.
τα ξεχνας αλλα μετα τα θυμασαι.
δε μπορει να μη θυυμασαι τπτ απο 6 ωρες συναντησης...

Επισκέπτης
Αλα , ωπα, ισιωσα λεμεεεε.... ενα 2ωραι με το χαμενο κοριτσακι μου με εφερε στα ισια μου. Μα την αληθεια ρε μορτες αφου μεχρι και τον Tipos αγαπαω τωρα  :2funny: :2funny: :2funny:  Αριμπαααα !!!!!!!!

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Κάθε κριτική για την Elena είναι χειρότερη από την προηγούμενη.
Ξεκίνησε με 9αρια, 10αρια από BABY & monte2582 και κατέληξε στα ασσόδυα από τον geomix. Τι έγινε το κορίτσι βάρεσε διάλυση; 

Επισκέπτης
Ναι αλλα η Λανα το ελεφαντακι που λει και ενας εκλεκτος φιλος, εσκισε 9,5 αυτο ειναι ευκαιρια, ευτυχως που εφυγε και δεν προλαβαμε ..... Αμην !!!

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Αυτό το «κήτος» μου άνοιξε την πόρτα όταν πήγα στην Gisele και έχασα το φως μου.
Καλά που έφυγε πριν αρχίσω να τρέχω…

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Ας μου επιτραπεί να συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, ιδιαίτερα στο (2) και το (5).

Και μία ένσταση:
Προσωπικά θα απέφευγα να μιλήσω δημόσια για παροχές πέραν του "πρωτοκόλλου" (extra time, extra services), προκειμένου να μη ανοίξω την όρεξη σε "τρίτους" και, σε τελική ανάλυση, δημιουργήσω πρόβλημα στην ίδια την "τουρίστρια".

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Ας μου επιτραπεί να συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, ιδιαίτερα στο (2) και το (5).

Και μία ένσταση:
Προσωπικά θα απέφευγα να μιλήσω δημόσια για παροχές πέραν του "πρωτοκόλλου" (extra time, extra services), προκειμένου να μη ανοίξω την όρεξη σε "τρίτους" και, σε τελική ανάλυση, δημιουργήσω πρόβλημα στην ίδια την "τουρίστρια".
Εχεις δικιο αυτο ηταν μαλακια αλλα προκληθηκα

Επισκέπτης
Ακριβως, τελεια το εθεσε ο προηγουμενος φιλος, εγω μορτη clain δεν θα εβαζα καθολου κριτικη γιατι οπως ειπες ειναι περισσοτερο απο τα συνηθισμενα υποκειμενικη - ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση η δικια σου - και σιγουρα δεν θα αναφερα τα κατοπιν. Για τον απλο λογο και τελειως φιλικα τα μετα ειναι ιδιαιτερες στιγμες κατι που το εζησες εσυ και η κοπελλα και δεν ειναι για επιδειξη (τελειως φιλικα). Εχεις την εντυπωση οτι αυτα δεν εχουν συμβει σε ολους μας καποια στιγμη. Απλα δεν ειναι θεματα κριτικης.
Αντε τωρα να παμε καμια 10αρια ατομα και να της αρχισουμε οτι ''στον συναγωνιστη εκανες εκεινο και τουτο θελω και γω, γιατι να μην εχω και γω, τι δεν το κανεις καλα κατσε να στειλω ενα μυνημα στο πρακτορειο'' κλπ
Ελπιζω να καταλαβαινεις την σκεψη μου.

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Ακριβως, τελεια το εθεσε ο προηγουμενος φιλος, εγω μορτη clain δεν θα εβαζα καθολου κριτικη γιατι οπως ειπες ειναι περισσοτερο απο τα συνηθισμενα υποκειμενικη - ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση η δικια σου - και σιγουρα δεν θα αναφερα τα κατοπιν. Για τον απλο λογο και τελειως φιλικα τα μετα ειναι ιδιαιτερες στιγμες κατι που το εζησες εσυ και η κοπελλα και δεν ειναι για επιδειξη (τελειως φιλικα). Εχεις την εντυπωση οτι αυτα δεν εχουν συμβει σε ολους μας καποια στιγμη. Απλα δεν ειναι θεματα κριτικης.
Αντε τωρα να παμε καμια 10αρια ατομα και να της αρχισουμε οτι ''στον συναγωνιστη εκανες εκεινο και τουτο θελω και γω, γιατι να μην εχω και γω, τι δεν το κανεις καλα κατσε να στειλω ενα μυνημα στο πρακτορειο'' κλπ
Ελπιζω να καταλαβαινεις την σκεψη μου.
Απολυτως.Εχεις δικιο. Κριτικες τελος.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Επειδη προφανως για μενα βαραει η κουδουνα να 'απολογηθω' ως εξης:

Θα ηθελα να ρωτησω ολους σας αν πηγαινατε σε μια Γυναικαρα σαν την Μοni gia thn opoia ta 10αρια περισευουν για 2 ωρες και σας κραταγε με δικη της πρωτοβουλια για σχεδον 5 δινοντας σας σε αυτο το διαστημα οτι μπορει να δοθει τι διαολοβαθμο θα βαζατε?(Και φυσικα χωρις επιπλεον χρεωση μια και η γυναικα ετσι κι αλλιως ουτε καταδεχεται να κοιταξει τα λεφτα.) Αυτα χωρις κακια και καλο Σ.Κ. σε ολους.
klain,

Σωστά είπες πως η άποψη του καθ' ενός είναι υποκειμενική. Να γνωρίζεις επίσης πως ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος που η κοπέλα τον έκανε κέφι και του έδωσε κάτι παραπάνω - έχε δε υπ' όψη σου πως η πιθανότητα να "μυρίστηκε" σε εσένα χρήμα και να σου "δειγματίζει" κάτι για το μέλλον με προοπτική επένδυσης, είναι πολύ πιθανή. Άρα λοιπόν ούτε θεωρώ αυτό που είπες απίθανο ούτε όμως και αθώωο! Έχουμε άλλωστε δει ακόμη πιο "προχωρημένες" κοπέλες που δεν κάνουν απλά δωράκι μερικές ώρες... αλλά μερικές ημέρες free fuck (!!!), αλλά ΚΑΝΕΙΣ από τους τυχερούς δεν βγήκε να το διατυμπανίσει είτε για να μην τραβήξει την προσοχή (για ποιό λόγο άλλωστε), είτε για να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην ίδια την κοπέλα που σίγουρα θα έχει πρόβλημα με το γραφείο της (που δεν νομίζω πως θα χαρεί να μάθει πως η κοπέλα κάνει του κεφαλιού της και προσφέρει δικό της "πρόγραμμα").

Πιστεύω λοιπόν, πως στο review σου δεν έπρεπε καν να αναφέρεις public αν γάμησες free. Αυτό είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά εσένα κι αυτήν - άντε ίσως και 1, 2 κολλητούς - και μόνο! Το πιθανότερο είναι να μην ξανασταθείς τόσο τυχερός και να χάσεις τα προνόμια επειδή απλά υπήρξες φλύαρος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom