Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 624K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
όχι βέβαια, αν όμως τη πιάσουν πχ όταν πάει να τα στείλει και καλέσουν την αστυνομία (που έτσι επιβάλλει ο νόμος) τι θα κάνει? ίσως αποφασίσει για να ξεμπλέξει να δώσει κάποιον ... τρέχα γύρευε....
Παντως ρε μαγκες εμενα οταν μου ζηταει προκαταβολικα τα λαλακια και τα μετραει κιολας με ξενερωνει εντελως.Αν τωρα μου βγαλει και κανα μηχανημα για να τα ελενξει θα μπερδευτω και θα της ζητησω και το βιβλιαριο μετα την καταθεση.

Επισκέπτης
Εγω παντως δεν ξερω τι γραφουνε οι μαγκες στα διαφορα site απο τιμες απο δω και μπρος κλεινω μονο με sms στα οποια τους γραφω μαγκες εγω δινω 300 για δυο ωριτσες με την ταδε γκεγκε η οχι !!!
Και οποιος τσιμπηση !!!
Στα παπαρια μου κιολας αν δεν θελουν ας το πληρωσουν μονοι τους το ξενοδοχειο !!!

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Εγω παντως δεν ξερω τι γραφουνε οι μαγκες στα διαφορα site απο τιμες απο δω και μπρος κλεινω μονο με sms στα οποια τους γραφω μαγκες εγω δινω 300 για δυο ωριτσες με την ταδε γκεγκε η οχι !!!
Και οποιος τσιμπηση !!!
Στα παπαρια μου κιολας αν δεν θελουν ας το πληρωσουν μονοι τους το ξενοδοχειο !!!
Παμε στοιχημα οτι ελαχιστοι θα σου πουν οχι?

sz4

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παντως ρε μαγκες εμενα οταν μου ζηταει προκαταβολικα τα λαλακια και τα μετραει κιολας με ξενερωνει εντελως.Αν τωρα μου βγαλει και κανα μηχανημα για να τα ελενξει θα μπερδευτω και θα της ζητησω και το βιβλιαριο μετα την καταθεση.
:2funny: :2funny: :2funny:
ωραίος

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ναι ναι Παπαρια Μαντολες !!!

καλά ... ότι πεις. Μη ξεχνάς ότι ποτέ δεν λέω κάτι στη τύχη και προφανώς θα υπάρχουν και άλλα που δεν λέγονται..

ΠΧ περιμένεις ότι ένα μεγάλο πρακτορείο, άμα του έσκασαν πρόσφατα 2000€ σε πλαστά δεν θα βρει τον τρόπο να αντιδράσει?

προσωπικά δεν θέλω να βρεθώ στη μέση όλου αυτού του σκηνικού .... αν τώρα παρόλα αυτά επιμένεις ..

be my guest :)

Επισκέπτης
Δεν ειπα αυτο και συμφωνω οτι καλο ειναι να μην εισαι στο ματι του κυκλωνα !!

eye_of_god.jpg

Aλλα για 100αρικα Παπαρια Μαντολες !!! :2funny: :2funny: :2funny:

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
καλά ... ότι πεις. Μη ξεχνάς ότι ποτέ δεν λέω κάτι στη τύχη και προφανώς θα υπάρχουν και άλλα που δεν λέγονται..

ΠΧ περιμένεις ότι ένα μεγάλο πρακτορείο, άμα του έσκασαν πρόσφατα 2000€ σε πλαστά δεν θα βρει τον τρόπο να αντιδράσει?

προσωπικά δεν θέλω να βρεθώ στη μέση όλου αυτού του σκηνικού .... αν τώρα παρόλα αυτά επιμένεις ..

be my guest :)
Να δω μηχανημα πιστωτικων καρτων σε βιζιτα και προσφορα σε 36 ατοκες δοσεις κι ας πεθανω. :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Να δω μηχανημα πιστωτικων καρτων σε βιζιτα και προσφορα σε 36 ατοκες δοσεις κι ας πεθανω. :2funny: :2funny: :2funny:

Και πως να δικαιολογήσεις τη χρέωση του λογ/σμού της κάρτας στο αίσθημα ε?

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Τραβα στο Λονδινακι και θα το δεις !!!
Παω συχνα ρε Baby αλλα εκει δεν ασχολουμαι με το αθλημα.Σοβαρα παιζει τετοιο σκηνικο?Επταγες η γαμματεια παιζουν?Μπακαλοτεφτερο?

wiz

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Like
10
Πόντοι
1
Αντε να πεφοτυν οι τιμες και στο σπορ σιγα σιγα...... :grin: :grin:

Kinky_man

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι είναι όντως, αν έχεις αίσθημα να έχεις κασς.
Ακόμα και φορητά μηχανάκια που συνδέονται σαν κινητά σπίτι.
Σου έρχεται η γραματέας στο ξενοδόχειο ή το σ
Τραβα στο Λονδινακι και θα το δεις !!!

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.893
Πόντοι
3.145
δεν ειπα να συμψηφισω...

αλλα...η μουφα...ειναι μεσα στην ζωη...

οπως το παιρνουν  π.χ..στο σουπερ μαρκετ..ενδεχομενως να το παρουνε..και οι πιπινες...

σχετικα..με το  ειναι σωματικη επαφη....φιλε...σωστο κι αυτο....

αλλα..τους υπεγραψε κανεις;;;;;;

οταν αποφασισαν..να κανουν την δουλεια αυτη..οτι θα πηγαινουν...με τον..klounei;; η τον  leonardo dicaprio΄;;;;

ειναι επαγγελματιες...τουλαχιστον ετσι λενε..γραφουν..και διαφημιζουν...

συνεπως....η διαθεση το χαμογελο..και οι υπηρεσιες..που λενε..

πρεπει να ειναι....guarantee.....

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
όχι βέβαια, αν όμως τη πιάσουν πχ όταν πάει να τα στείλει και καλέσουν την αστυνομία (που έτσι επιβάλλει ο νόμος) τι θα κάνει? ίσως αποφασίσει για να ξεμπλέξει να δώσει κάποιον ... τρέχα γύρευε....
Άλλο να την πιάσουν για πορνεία αδερφέ και να αρχίσει να "δίνει στεγνά" το γραφείο για να μπορεί να έχει τα ευεργετήματα που μπορεί (τα έχουμε πει και παλιότερα) κι άλλο να την πιάσουν να κατέχει πλαστό χρήμα. Ακόμη κι αν πει οτι της τα έδωσε ο τάδε (ισχυρισμός που δεν μπορεί να σταθεί διότι καταρρίπτεται πολύ εύκολα), ακόμη κι αν βρεθούν τα αποτυπώματά σου πάνω στα χαρτονομίσματα (άρα αποδεικνύεται οτι πέρασαν από τα χέρια σου), θα ισχυριστείς απλά οτι δεν ήξερες... όπως ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ δεν έχουμε ιδέα οτι περνάνε σχεδόν καθημερινά από τα χέρια μας πλαστά! Επειδή λοιπόν εγώ ούτε είμαι εκπαιδευμένος να αναγνωρίζω τα πλαστά κι επειδή δεν είμαι καν υποχρεωμένος να τα ψάχνω και να ανακαλύπτω (άλλοι κάνουν την δουλειά αυτοί aka "μπάτσοι") στην τελική δεν με νοιάζει, αρκεί να μην τα βρούνε πάνω μου!

Το θέμα είναι οτι την πατάει ο τελευταίος - και θα την πατήσει αυτή (αν δεν το πάρει χαμπάρι πιο πριν) όταν θα πάει να αγοράσει D&G ή να πληρώσει για την διαμονή της στο ξενοδοχείο - όταν ήδη θα είσαι μακρυά.

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.471
Πόντοι
23.305

Εγώ πάντως πριν 3 χρόνια στο Άμστερνταμ έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν ήρθε το κορίτσι και έβγαλε κατευθείαν ένα σπαστό μηχάνημα για να περάσει την κάρτα.
Πια κάρτα λέω, μετρητά θα δώσω, μα όλοι μου λέει με κάρτα πληρώνουν!!!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Εγώ πάντως πριν 3 χρόνια στο Άμστερνταμ έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν ήρθε το κορίτσι και έβγαλε κατευθείαν ένα σπαστό μηχάνημα για να περάσει την κάρτα.
Πια κάρτα λέω, μετρητά θα δώσω, μα όλοι μου λέει με κάρτα πληρώνουν!!!
Είμαι περίεργος τι θα έγραφε ως λόγο πληρωμής στο αναλυτικό της τράπεζας που έρχεται κάθε μήνα!

ΥΓ. Αν ζητούσες μόνο τσιμπούκι, υπήρχε περίπτωση το ΦΠΑ να είναι 9% μόνο αφού πάει στα "ροφήματα"?  :think:

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.471
Πόντοι
23.305
Είμαι περίεργος τι θα έγραφε ως λόγο πληρωμής στο αναλυτικό της τράπεζας που έρχεται κάθε μήνα!

ΥΓ. Αν ζητούσες μόνο τσιμπούκι, υπήρχε περίπτωση το ΦΠΑ να είναι 9% μόνο αφού πάει στα "ροφήματα"?  :think:

Χα,χα,χα!!! Και εγώ ήμουν περίεργος τι θα έλεγε η χρέωση της κάρτας. Και αν δεν ήταν διακριτικοί και μας έπαιρναν χαμπάρι….πάντως γενικώς ήταν πολύ οργανωμένο γραφείο. Με ρώτησαν πως θέλω την κοπέλα, περίπου βάρος, ύψος, μαλλιά.. .κλπ. μετά μου είπαν τις επιλογές που έχω από εθνικότητες και μετά άρχισε να με ρωτά πως θέλω να  είναι ντυμένη, χρώμα εσώρουχα, αν με ενδιαφέρει καμία στολή, γραμματέως, αεροσυνοδού…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom