Επισκέπτης
Πλαστα ; Μηχανακια στα δωματια; Ρε μπραβο ενημερωση Τι διαλο πως τα μαθαίνεται ολα αυτα ρε παιδες, Απορω ....
Χα,χα,χα!!! Και εγώ ήμουν περίεργος τι θα έλεγε η χρέωση της κάρτας. Και αν δεν ήταν διακριτικοί και μας έπαιρναν χαμπάρι….πάντως γενικώς ήταν πολύ οργανωμένο γραφείο. Με ρώτησαν πως θέλω την κοπέλα, περίπου βάρος, ύψος, μαλλιά.. .κλπ. μετά μου είπαν τις επιλογές που έχω από εθνικότητες και μετά άρχισε να με ρωτά πως θέλω να είναι ντυμένη, χρώμα εσώρουχα, αν με ενδιαφέρει καμία στολή, γραμματέως, αεροσυνοδού…
Πλαστα ; Μηχανακια στα δωματια; Ρε μπραβο ενημερωση Τι διαλο πως τα μαθαίνεται ολα αυτα ρε παιδες, Απορω ....
ή υπηρεσιες γραμματεως...Και ομως ειναι ενα γραφειο στην Γερμανια που δεν κλεινει μωρο αν δεν τους δωσης πιστωτικη καρτα
Στον λογαριασμο ερχεται σαν μεταφραστικες υπηρεσιες
Και πως να δικαιολογήσεις τη χρέωση του λογ/σμού της κάρτας στο αίσθημα ε?
Στον πολιτισμό έχουν λυθεί αυτά τα προβλήματα παίδες....Είμαι περίεργος τι θα έγραφε ως λόγο πληρωμής στο αναλυτικό της τράπεζας που έρχεται κάθε μήνα!
ΥΓ. Αν ζητούσες μόνο τσιμπούκι, υπήρχε περίπτωση το ΦΠΑ να είναι 9% μόνο αφού πάει στα "ροφήματα"?
Και ομως ειναι ενα γραφειο στην Γερμανια που δεν κλεινει μωρο αν δεν τους δωσης πιστωτικη καρτα
Στον λογαριασμο ερχεται σαν μεταφραστικες υπηρεσιες
Φίλε Ρεμπέτη τόχουμε ξαναπεί νομίζω. ΜΠΗΧΤΕΣ - ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΑ και άλλες τέτοιες παπαριές αλλού. Αν έχεις να πεις κάτι, φόρα παντελόνια και πες το. Αν όχι ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ!
Ξηγημένα πράγματα όπως σου αρέσουν.
xaxaxaxa τι παπαρας που εισαι ... ρε , εγω μια ερωτηση εκανα απλα και ξηγημενα απο περιεργεια
Αληθεια τι εννοεις με τα ΄΄ΜΠΗΧΤΕΣ - ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΑ και άλλες τέτοιες παπαριές΄΄ ??? ???
οκ, σε παρεξήγησα. Είσαι λιγότερο έξυπνος από ότι σε είχα δηλαδή...
... και μου ζητας συγνωμη δηλαδη, για το εντονο υφος του προηγουμενου ποστ;
Κάτσε να σκουπίσω πρώτα ένα άσχετο ποστ που ξαφνικά εμφανίστηκε από το πουθενά
Η απάντηση είναι όχι. Φταις διότι έγραψες το ποστ σου με αμφιλεγόμενο τρόπο, τέτοιο που να παρεξηγηθεί. Και μάλιστα σε ένα θέμα που ξέρεις ότι υπάρχει ιδιαίτερη ευαισθησία. Αν τόκανες κατά λάθος έχει καλώς. Αν όχι....
Καλα ρε συ τοσοι το διαβασαν, κανεις δεν .... παραπονεθηκε, εσυ τι επαθες σε πειραξε η κινηση στο δρομο , αφου μια χαρα ηρθες χωρις να το καταλαβεις πως περασε η ωρα ....
Αλλα ρε κουφαλα περιμενα να πεις sorry ρε αλανι λαθος...
Παω για ποτακι τωρα στο χωριο μου ξερεις που, ελα να πλακωθουμε εκει ....
[size=30pt]ΓΕΡΑΜΑΤΑ !!!![/size]
Ασπρα μαλλια στην κεφαλη κακα μαντατα στην ψωλη !!!
Αυτο το τελευταιο προσεξετο !!!
Να δω μηχανημα πιστωτικων καρτων σε βιζιτα και προσφορα σε 36 ατοκες δοσεις κι ας πεθανω.
η εθνοκαρτα βγικε πολι πιο μετα αποτι θιμαμε μετα το 81(Το έχω ξαναγράψει, αλλά εδώ είναι επίκαιρο).
Εκλογές του 1977. Οι πιστωτικές κάρτες μόλις έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στην Ελλάδα, νομίζω ότι η πρώτη ήταν η Diners.
Σε προεκλογική συγκέντρωση γραφικού υποψήφιου ακούγεται το ανεπανάληπτο σύνθημα:
"Εθνοκάρτα στην Συγγρού να γαμάμε που - και - που"