Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πλαστα ; Μηχανακια στα δωματια; Ρε μπραβο ενημερωση  :thumbsup: Τι διαλο πως τα μαθαίνεται ολα αυτα ρε παιδες, Απορω .... :think: :think:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Χα,χα,χα!!! Και εγώ ήμουν περίεργος τι θα έλεγε η χρέωση της κάρτας. Και αν δεν ήταν διακριτικοί και μας έπαιρναν χαμπάρι….πάντως γενικώς ήταν πολύ οργανωμένο γραφείο. Με ρώτησαν πως θέλω την κοπέλα, περίπου βάρος, ύψος, μαλλιά.. .κλπ. μετά μου είπαν τις επιλογές που έχω από εθνικότητες και μετά άρχισε να με ρωτά πως θέλω να  είναι ντυμένη, χρώμα εσώρουχα, αν με ενδιαφέρει καμία στολή, γραμματέως, αεροσυνοδού…

:2funny: :2funny: Και ομως ειναι ενα γραφειο στην Γερμανια που δεν κλεινει μωρο αν δεν τους δωσης πιστωτικη καρτα  :headbang:

Στον λογαριασμο ερχεται σαν μεταφραστικες υπηρεσιες  :2funny: :2funny:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Πλαστα ; Μηχανακια στα δωματια; Ρε μπραβο ενημερωση  :thumbsup: Τι διαλο πως τα μαθαίνεται ολα αυτα ρε παιδες, Απορω .... :think: :think:

Φίλε Ρεμπέτη τόχουμε ξαναπεί νομίζω. ΜΠΗΧΤΕΣ - ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΑ και άλλες τέτοιες παπαριές αλλού. Αν έχεις να πεις κάτι, φόρα παντελόνια και πες το. Αν όχι ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ!

Ξηγημένα πράγματα όπως σου αρέσουν.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
:2funny: :2funny: Και ομως ειναι ενα γραφειο στην Γερμανια που δεν κλεινει μωρο αν δεν τους δωσης πιστωτικη καρτα  :headbang:

ή υπηρεσιες γραμματεως...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και πως να δικαιολογήσεις τη χρέωση του λογ/σμού της κάρτας στο αίσθημα ε?
Είμαι περίεργος τι θα έγραφε ως λόγο πληρωμής στο αναλυτικό της τράπεζας που έρχεται κάθε μήνα!
ΥΓ. Αν ζητούσες μόνο τσιμπούκι, υπήρχε περίπτωση το ΦΠΑ να είναι 9% μόνο αφού πάει στα "ροφήματα"?  :think:
Στον πολιτισμό έχουν λυθεί αυτά τα προβλήματα παίδες....

Υπηρεσίες PA, μετάφρασης, Support Κλπ.

Περνάει και στα έξοδα, το έχουμε ξανααναλύσει παλαιότερα μάλιστα υπό ποιες προϋποθέσεις γίνεται και το πέρασμα των εξόδων, που σημαίνει αυτομάτως έκπτωση 25%.

Έτσι....Είπαμε, πολιτισμός!

Και αφού είναι νόμιμο, είναι και ηθικό βάσει της νέας κυβερνητικής λογικής.

Οπότε μην πεταχτεί κανένας εξυπνάκιας και πει καμία μαλακία, γιατί εγώ τις τάνες στα ξένα, τις παίρνω πολυήμερα και μου κάνουν και την γραμματεία, απλά ρίχνω και 2-3 μπαλάκια BTW, ότι κάνει δλδ η συντριπτική πλειοψηφία με τις αιθέριες  γραμματείς (και μη), βλ. Ζάxodick.

Ευρώπη λέμεεεεεεεεεε!

Επισκέπτης
Φίλε Ρεμπέτη τόχουμε ξαναπεί νομίζω. ΜΠΗΧΤΕΣ - ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΑ και άλλες τέτοιες παπαριές αλλού. Αν έχεις να πεις κάτι, φόρα παντελόνια και πες το. Αν όχι ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ!

Ξηγημένα πράγματα όπως σου αρέσουν.

xaxaxaxa τι παπαρας που εισαι ... ρε , εγω μια ερωτηση εκανα απλα και ξηγημενα απο περιεργεια  :think: :think:
Αληθεια τι εννοεις με τα ΄΄ΜΠΗΧΤΕΣ - ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΑ και άλλες τέτοιες παπαριές΄΄ ??? ???

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
xaxaxaxa τι παπαρας που εισαι ... ρε , εγω μια ερωτηση εκανα απλα και ξηγημενα απο περιεργεια  :think: :think:
Αληθεια τι εννοεις με τα ΄΄ΜΠΗΧΤΕΣ - ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΑ και άλλες τέτοιες παπαριές΄΄ ??? ???

οκ, σε  παρεξήγησα. Είσαι λιγότερο έξυπνος από ότι σε είχα δηλαδή...

Εννοείται βέβαια ότι η δήλωσή μου ισχύει, χωρίς να είναι αμφιλεγόμενη. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
μάγκες ξεφεύγω από το θέμα..αλλα  πρέπει να έχει πέσει πολύ προσφορα και καθόλου ζήτηση.Να φανταστείτε έστειλα στην Bellalina  μήνυμα για ποσο πάει και μετά από μιση ώρα με πήρε η ίδια τηλεφωνo δεν ξέρω αν είθισται κάτι τέτοιο απλά το παραθέτω

Συνημμένα

• 117.jpg
    117.jpg
    88,9 KB · Εμφανίσεις: 29

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Κάτσε να σκουπίσω πρώτα ένα άσχετο ποστ που ξαφνικά εμφανίστηκε από το πουθενά  :2funny: :2funny:

... και μου ζητας συγνωμη δηλαδη, για το εντονο υφος του προηγουμενου ποστ;

Η απάντηση είναι όχι. Φταις διότι έγραψες το ποστ σου με αμφιλεγόμενο τρόπο, τέτοιο που να παρεξηγηθεί. Και μάλιστα σε ένα θέμα που ξέρεις ότι υπάρχει ιδιαίτερη ευαισθησία. Αν τόκανες κατά λάθος έχει καλώς. Απλά δεν παρεξηγιέμαι.

Επισκέπτης
Κάτσε να σκουπίσω πρώτα ένα άσχετο ποστ που ξαφνικά εμφανίστηκε από το πουθενά  :2funny: :2funny:

Η απάντηση είναι όχι. Φταις διότι έγραψες το ποστ σου με αμφιλεγόμενο τρόπο, τέτοιο που να παρεξηγηθεί. Και μάλιστα σε ένα θέμα που ξέρεις ότι υπάρχει ιδιαίτερη ευαισθησία. Αν τόκανες κατά λάθος έχει καλώς. Αν όχι....

Καλα ρε συ τοσοι το διαβασαν, κανεις δεν .... παραπονεθηκε, εσυ τι επαθες σε πειραξε η κινηση στο δρομο , αφου μια χαρα ηρθες χωρις να το καταλαβεις πως περασε η ωρα ....  :dancing: :dancing:
Αλλα ρε κουφαλα περιμενα να πεις sorry ρε αλανι λαθος...

Παω για ποτακι τωρα στο χωριο μου ξερεις που, ελα να πλακωθουμε εκει ....  :rockon: :rockon: :birdman: :birdman:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ρεμπετ ασκερ καταντησε το θρεντ... :uglystupid:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Καλα ρε συ τοσοι το διαβασαν, κανεις δεν .... παραπονεθηκε, εσυ τι επαθες σε πειραξε η κινηση στο δρομο , αφου μια χαρα ηρθες χωρις να το καταλαβεις πως περασε η ωρα ....  :dancing: :dancing:
Αλλα ρε κουφαλα περιμενα να πεις sorry ρε αλανι λαθος...

Παω για ποτακι τωρα στο χωριο μου ξερεις που, ελα να πλακωθουμε εκει ....  :rockon: :rockon: :birdman: :birdman:

θα τόθελα, αλλά λέω να τη πέσω για ΖΖΖΖΖΖzzzzz νωρίς σήμερα....πετάω με το γαλατάδικο.... πιες μια κρύα και για μένα :)

Επισκέπτης
Ti εγινε ρε μαγκες , με ολους αρπαζεσαι ρε Tipos τι θα γινει μηπως σου ανοιξω ενα thread για πλακωματα !! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ασπρα μαλλια στην κεφαλη κακα μαντατα στην ψωλη !!!
Αυτο το τελευταιο προσεξετο !!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Να δω μηχανημα πιστωτικων καρτων σε βιζιτα και προσφορα σε 36 ατοκες δοσεις κι ας πεθανω. :2funny: :2funny: :2funny:

(Το έχω ξαναγράψει, αλλά εδώ είναι επίκαιρο).

Εκλογές του 1977. Οι πιστωτικές κάρτες μόλις έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στην Ελλάδα, νομίζω ότι η πρώτη ήταν η Diners.

Σε προεκλογική συγκέντρωση γραφικού υποψήφιου ακούγεται το ανεπανάληπτο σύνθημα:

"Εθνοκάρτα στην Συγγρού να γαμάμε που - και - που"

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
(Το έχω ξαναγράψει, αλλά εδώ είναι επίκαιρο).

Εκλογές του 1977. Οι πιστωτικές κάρτες μόλις έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στην Ελλάδα, νομίζω ότι η πρώτη ήταν η Diners.

Σε προεκλογική συγκέντρωση γραφικού υποψήφιου ακούγεται το ανεπανάληπτο σύνθημα:

"Εθνοκάρτα στην Συγγρού να γαμάμε που - και - που"
η εθνοκαρτα βγικε πολι πιο μετα αποτι θιμαμε μετα το 81

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom