Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 624K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
συμφωνω και επαυξανω!!!!! :S :tickedoff:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Παντως αν η Moni εχει τοσο χαμηλο booking μαλλον η κριση ηρθε πια και στην Ελλαδα

Η ίδια πάντως χθες έλεγε ότι πρόβλημα στα booking έχει γενικά η αγορά με τα overnight και τα πολυήμερα που πλέον έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Η ίδια πάντως χθες έλεγε ότι πρόβλημα στα booking έχει γενικά η αγορά με τα overnight και τα πολυήμερα που πλέον έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.
Αν εχει η Moni προβλημα οι υπολοιπες εκτος φωτεινων εξεραισεων προβλεπω οτι θα ριχνουν τις τιμες δραματικα.

Επισκέπτης
Αν εχει η Moni προβλημα οι υπολοιπες εκτος φωτεινων εξεραισεων προβλεπω οτι θα ριχνουν τις τιμες δραματικα.

Σιγα μην τις ριξουν μορτη, οσο υπαρχουν τρελλες κριτικες ''επειδη μας εκατσε η χημεια''  :jerking:  σιγα μην κατεβουν οι τιμες. Ρε μαλακια σε μουνι των 250 - 300 δεν τραβαω ... ουστ ΜΟΥΧΛΟΥΜΠΕΣ ... γαμω το φελεκι μου γαμω.....

Επισκέπτης
Βαλε κανα χημικο ρε Μωρο, μιας και μπορει να μας κατσει η χημεια  :2funny: :2funny: και να περασουμε καλα με τα μπαζα  :jerking: :jerking:

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Σιγα μην τις ριξουν μορτη, οσο υπαρχουν τρελλες κριτικες ''επειδη μας εκατσε η χημεια''  :jerking:  σιγα μην κατεβουν οι τιμες. Ρε μαλακια σε μουνι των 250 - 300 δεν τραβαω ... ουστ ΜΟΥΧΛΟΥΜΠΕΣ ... γαμω το φελεκι μου γαμω.....
Ρε συ οτι και να λενε οι κριτικες αν δεν υπαρχουν τα λαλακια...Φατε ματια ψαρια!!!

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235

Επισκέπτης
Ακριβως μαγκα μου, σκεψου να μαζευεις τα λαλακια και επειδη εκατσε η  :jerking: χημεια σε καποιον που θελει απλως να δικαιολογησει την πατατα που εφαγε, να τα καταθετεις τσαμπα, διπλο το εγκλημα.... με τις μουχλουμπες που μας πασσαρουν ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Ακριβως μαγκα μου, σκεψου να μαζευεις τα λαλακια και επειδη εκατσε η  :jerking: χημεια σε καποιον που θελει απλως να δικαιολογησει την πατατα που εφαγε, να τα καταθετεις τσαμπα, διπλο το εγκλημα.... με τις μουχλουμπες που μας πασσαρουν ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........
Ρε συ ρεμπετη αφου δεν εισαι χθεσινος.Δεν σε κοβω για τυπο που τσιμπαει σε τετειες κριτικες.Οι νεοτεροι απλως θα πληρωσουν και θα μαθουν.Αλωστε ετσι ειναι ολα τα πραγματα στη ζωη.

Επισκέπτης
Ρε δεν τα λεω για μενα  :2funny: :2funny: για να τα ακουν τα μορτακια που για ενα βαλε - βγαλε ακουμπαν τις 250 αρες και χωνουν και τα 10/10 για να μην ειναι μονοι τους στη χασουρα  :idiot:, μπηκες; 

Αλλα στην τελικη σαματι εχεις δικιο, ας πλερωσουν να μαθουν και μετα να μαγκεψουν...  :2funny: :2funny: :2funny:

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Ρε δεν τα λεω για μενα  :2funny: :2funny: για να τα ακουν τα μορτακια που για ενα βαλε - βγαλε ακουμπαν τις 250 αρες και χωνουν και τα 10/10 για να μην ειναι μονοι τους στη χασουρα  :idiot:, μπηκες; 

Αλλα στην τελικη σαματι εχεις δικιο, ας πλερωσουν να μαθουν και μετα να μαγκεψουν...  :2funny: :2funny: :2funny:
:dancing: :dancing: :dancing:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
αυτός ο στόκος η violet στέλνει email να μας πει πότε έρχεται και δήμοσιεύει και τα email όλων των παραληπτών!!
Τη γαμάς τώρα ή δεν τη γαμάς!!  :jerking:

barkoulis71

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
11
αυτός ο στόκος η violet στέλνει email να μας πει πότε έρχεται και δήμοσιεύει και τα email όλων των παραληπτών!!
Τη γαμάς τώρα ή δεν τη γαμάς!!  :jerking:
Αυτή είναι για κλωτσές ρε... μετά το πρώτο tour της που ήταν καλή (γιατί μούνος είναι, δεν το συζητάω) έδειξε τον αληθινό της εαυτό μου φαίνεται... σπασαρχίδω, τούβλο που νομίζει και ότι είναι έξυπνη (η χειρότερη περίπτωση) και πάρλα ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ, μόνο άμα της τον δίνεις στο στόμα το βουλώνει (και όχι πάντα!!!) 

Επισκέπτης
Βαλε κανα χημικο ρε Μωρο, μιας και μπορει να μας κατσει η χημεια  :2funny: :2funny: και να περασουμε καλα με τα μπαζα  :jerking: :jerking:
Χημικο δεν εχω ρε Τσοπανε !!! :headbang: :headbang:
Εχω ομως κοτσιδες αν θελεις !!  :2funny: :2funny:

kitty3177hf6.png

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ρε τι μαλακας που εισαι, και ειμαι στην πεινα, as you know, γαμω το φελεκι μου γαμω  :headbang: :headbang: :headbang:

dilllil

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστες καλησπερα...

Ειμαι καινουργιος στο χωρο και ηθελα να ρωτησω αν κανενας συναδελφος εχει παρει την Roxana Demon... δηλωνει εδρα Αθηνα να μου πει την γνωμη του...

Ευχαριστω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom