Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Συγνωμη δηλαδη, τι θα πει δεν ειναι κακη, και στη φυλης και στα στουντιο πααααρα πολλες δεν ειναι κακες και στοιχιζουν το 1/10 των ct που μπορει να μην ειναι κακες.
Καλα ρε αδελφια θα τρελαθουμε τελειως, με 250 - 300 το λιγοτερο θα ζηταμε υπηρεσιες και ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ που απλως να μην ειναι κακες;
Με τοσα γιουρια ΖΗΤΑΜΕ υπηρεσιες που να σε ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝ  και ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΨΟΓΕΣ, οποιες τις εχουν καλως να τα παρουν και τα γιουρια και τα δεκαρια στις κριτικες, οι αλλες να πανε σπιτι τους ρε, οι μουχλούμπες.
Αμα ειναι ρε μαγκες να τραβηξω μαλακια μεσα σε μουνι των 250 - 300 , ασε καλυτερα στο στουντιο με 50. Αντε ρε για να συνεθλουμε λιγακι επιτελους, τις καναμε ολες με φραγκα, αει σιχτιρ.

:2funny: :2funny: :2funny:Τα μπαζα του Ζουζανα εχουν αναδουλειες αυτες τις μερες. Εγω ψαχνω ακομα το cg του ΒΑΒΥ  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Luc
Δεν την βρισκεις την  εχω κρυψει !!! :tickedoff:
Ασε που δροσιζετε !!! :2funny:

Κατσε να αρχειοθετησω Doc No 2 να δεις που δροσιζετε και αυτη τελικα !! ;)

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
:2funny: :2funny: :2funny:Τα μπαζα του Ζουζανα εχουν αναδουλειες αυτες τις μερες. Εγω ψαχνω ακομα το cg του ΒΑΒΥ  :2funny: :2funny:
Παντως αν η Moni εχει τοσο χαμηλο booking μαλλον η κριση ηρθε πια και στην Ελλαδα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ρε προεδρε , δε μου τα στελνεις εμενα να τα αρχειοθετω? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Για τον χαλβα ..... κουβεντα ρε αλανια...... κριμα.

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Luc

Τελικα μετα το ζορισμα ερχεται το δροσισμα.

Επισκέπτης
Συγνωμη δηλαδη, τι θα πει δεν ειναι κακη, και στη φυλης και στα στουντιο πααααρα πολλες δεν ειναι κακες και στοιχιζουν το 1/10 των ct που μπορει να μην ειναι κακες.
Καλα ρε αδελφια θα τρελαθουμε τελειως, με 250 - 300 το λιγοτερο θα ζηταμε υπηρεσιες και ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ που απλως να μην ειναι κακες;
Με τοσα γιουρια ΖΗΤΑΜΕ υπηρεσιες που να σε ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝ  και ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΨΟΓΕΣ, οποιες τις εχουν καλως να τα παρουν και τα γιουρια και τα δεκαρια στις κριτικες, οι αλλες να πανε σπιτι τους ρε, οι μουχλούμπες.
Αμα ειναι ρε μαγκες να τραβηξω μαλακια μεσα σε μουνι των 250 - 300 , ασε καλυτερα στο στουντιο με 50. Αντε ρε για να συνεθλουμε λιγακι επιτελους, τις καναμε ολες με φραγκα, αει σιχτιρ.
Respekto senior !!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Luc

Και εγω πορτοκαλαδα θα της παω. Μαλον ρεταλι την εκανες την κοπελα  :2funny: :2funny:

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Καληνυχτα μαγκες παω για δουλεια.

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Ρε παλικάρια θέλω τη βοήθειά σας. Πως βλέπουμε στην επιλογή city tours ποιά κορίτσια είναι στην Ελλάδα αυτή τη δεδομένη μέρα; Βρήκα πως τις βλέπουμε αλφαβητικά, βρήκα με τις βαθμολογίες, βρήκα με το πρακτορείο, αλλά το ποιές είναι στην Ελλάδα δεν το βρήκα.

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Σε ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες να μου απαντήσεις, αλλά δεν είναι αυτό που ζητάω. Κάποτε στο site εμφανιζόταν τα κορίτσια που είναι τώρα στην Ελλάδα και αυτά που θα έρθουν σύντομα. Αυτή η επιλογή ή δεν υπάρχει πια ή εγώ δεν την βλέπω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom