Επισκέπτης
Αρε Yorgos, και γαμω το ποστ, ξεραθηκα
Πλακα στην πλακα εχει να πεσει πεινα, ακομα ειμαστε στην αρχη ;) ;) ;)
Πλακα στην πλακα εχει να πεσει πεινα, ακομα ειμαστε στην αρχη ;) ;) ;)
εχεις απολυτα δικιο ειδικα οι strip αυτη τη περιοδο μ εχουν ζαλισει .......... αυτη την φορα παιζω όμως στην εδρα μου το διπλο πολυ δυσκολα θα ερθειΛοιπόν...πρέπει να έχει πέσει τρελή αναδουλειά.
Το βρωμοκινητό μου, δέχεται συνέχεια SMS από απεγνωσμένες τουρίστριες που θέλουν να μου θυμίσουν ότι είναι εδώ κλπ κλπ.
Το ίδιο και με τις ξεβράκωτες, οι οποίες πρέπει να βαράνε μύγες...αυτές βέβαια, το παίζουν αλλιώς το παιχνίδι και καλά τους λείψαμε, αλλά το νόημα είναι το ίδιο.
Πάντως συμπεραίνω ότι βαράνε μύγες γενικά, πρώτη φορά νιώθω τόσο επιθυμητός από τάνες! (ω...τι μέγιστη ντροπή!)
Και πιστεύω ότι δεν συμβαίνει μόνο σε εμένα.
Έχει πλάκα πάντως....έστω και εάν είναι virtual οι χυλόπιτες...xa xa xa xa xa
εχεις απολυτα δικιο ειδικα οι strip αυτη τη περιοδο μ εχουν ζαλισει .......... αυτη την φορα παιζω όμως στην εδρα μου το διπλο πολυ δυσκολα θα ερθει
ηθελα να σε ρωτησω κατι και μιας και ειμαστε στα γενικα νομιζω μας παιρνει,γιατι η αδυναμια στις ψιλες?
ηθελα να σε ρωτησω κατι και μιας και ειμαστε στα γενικα νομιζω μας παιρνει,γιατι η αδυναμια στις ψιλες?
Ψηλό μουνί, βασιλικό γαμήσι.
Aγνωστη και ανεξαρτητη και βοσκει και δυο μηνες!!!!!!!!
Καλη τυχη ....
Εγω παω για υπνο καλυτερα.
Ασχολούμαι πολύ με τα σκυλιά, τα πραγματικά σκυλιά, όχι τα μπουζουκόσκυλα.
Όσο πιο μικρό (κοντό) είναι το σκυλί, τόσο πιο κομπλεξικό, τόσο πιο στριμμένο τόσο πιο μαλακισμένο.
Αντιθέτως, τα πραγματικά αριστοκρατικά σκυλιά, είναι σχεδόν πάντα ψηλά και με λεπτά και fine χαρακτηριστικά.
Επίσης ασχολούμαι με αρχιτεκτονική, εκεί να δεις πόσο σημασία έχει και τι διαφορά κάνει το ψηλό...
Μάλλον από αυτά μου έμεινε.
Πάντως δεν είμαι ντερέκι, μην νομίζεις, δεν προκύπτει από εκεί το κόλλημα.
Δλδ...εάν δεν μου αρέσει εμένα τελικά, οπότε έχει πολλές πιθανότητες να σου αρέσει εσένα....να μην ενημερώσω?
;)
ετσι αποφασισα ν ασχολουμαι μονο με ωραιες και ψιλες γυναικες,ωστε τουλαχιστον ν αξιζει το κοπο
σε ρωτησα ,μηπως περαν της αισθητικης υπηρχε και σε σενα μια αναλογη εμπειρα
για τον baby μιλας,γιατι ετσι ηταν το πρωιΑσχολούμαι πολύ με τα σκυλιά, τα πραγματικά σκυλιά, όχι τα μπουζουκόσκυλα.
Όσο πιο μικρό (κοντό) είναι το σκυλί, τόσο πιο κομπλεξικό, τόσο πιο στριμμένο τόσο πιο μαλακισμένο.
Aγνωστη και ανεξαρτητη και βοσκει και δυο μηνες!!!!!!!!
Καλη τυχη ....
Εγω παω για υπνο καλυτερα.
Αντε Yorgos, για να γινει γνωστη και ανεξαρτητη