Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αρε Yorgos, και γαμω το ποστ, ξεραθηκα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πλακα στην πλακα εχει να πεσει πεινα, ακομα ειμαστε στην αρχη  ;) ;) ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Λέω να δοκιμάσω ανεξάρτητη, άγνωστη, τουρίστρια που θα βόσκει για κανένα δίμηνο στα μέρη μας....

Αλλά φοβάμαι τις κακοτοπιές.

Να πάω...ή θα κλαίω αύριο?

Μην μου πείτε ότι όποιος φοβάται, κοιμάται, γιατί έχω trackrecord ότι δεν κοιμάμαι...
(δεν κοιμάμαι είπα, όχι δεν φοβάμαι)

Επισκέπτης
Aγνωστη και ανεξαρτητη και βοσκει και δυο μηνες!!!!!!!!
Καλη τυχη ....
Εγω παω για υπνο καλυτερα. :2funny:

Επισκέπτης
Αντε Yorgos, για να γινει γνωστη και ανεξαρτητη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
yorgo απο υψος τι ξερουμε?

kazaul

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν...πρέπει να έχει πέσει τρελή αναδουλειά.

Το βρωμοκινητό μου, δέχεται συνέχεια SMS από απεγνωσμένες τουρίστριες που θέλουν να μου θυμίσουν ότι είναι εδώ κλπ κλπ.

Το ίδιο και με τις ξεβράκωτες, οι οποίες πρέπει να βαράνε μύγες...αυτές βέβαια, το παίζουν αλλιώς το παιχνίδι και καλά τους λείψαμε, αλλά το νόημα είναι το ίδιο.

Πάντως συμπεραίνω ότι βαράνε μύγες γενικά, πρώτη φορά νιώθω τόσο επιθυμητός από τάνες! (ω...τι μέγιστη ντροπή!)

Και πιστεύω ότι δεν συμβαίνει μόνο σε εμένα.

Έχει πλάκα πάντως....έστω και εάν είναι virtual οι χυλόπιτες...xa xa xa xa xa
εχεις απολυτα δικιο ειδικα οι strip αυτη τη περιοδο μ εχουν ζαλισει .......... αυτη την φορα παιζω όμως  στην εδρα μου το διπλο πολυ δυσκολα θα ερθει 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ηθελα να σε ρωτησω κατι και μιας και ειμαστε στα γενικα νομιζω μας παιρνει,γιατι η αδυναμια στις ψιλες?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
εχεις απολυτα δικιο ειδικα οι strip αυτη τη περιοδο μ εχουν ζαλισει .......... αυτη την φορα παιζω όμως  στην εδρα μου το διπλο πολυ δυσκολα θα ερθει 

Εγώ, όταν με τσιγκλάνε οι πεινασμένες, αντιπροτείνω "έξυπνα".

"Δεν μπορώ μωρό μου αυτές τις μέρες, έχω πάρα μα πάρα πολύ δουλειά (δεν είναι τελείως ψέματα). Ευχαρίστως να πεταχτώ Πράγα, Βουδαπέστη κλπ κλπ κλπ εάν θες να τα πούμε ήρεμα κανένα 2ήμερο".

Σε περίπτωση θετικής απάντησης, και μετά από διερεύνηση του δώρου, ανακαλύπτω ότι το δώρο για το ΣΚ ισούται περίπου όσο ένα 2ωρο εδώ. Βάλε και αεροπλάνα, χοτέλια κλπ....το ΣΚ βγαίνει περίπου όσο ένα καλό 5ωρο εδώ, και έχω πάει και βόλτα! xe xe xe

Όσο για τις στρίπερς....τις αφήνω σε άλλους, αυτοί ξέρουν! xa xa xa xa

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ηθελα να σε ρωτησω κατι και μιας και ειμαστε στα γενικα νομιζω μας παιρνει,γιατι η αδυναμια στις ψιλες?

Ασχολούμαι πολύ με τα σκυλιά, τα πραγματικά σκυλιά, όχι τα μπουζουκόσκυλα.

Όσο πιο μικρό (κοντό) είναι το σκυλί, τόσο πιο κομπλεξικό, τόσο πιο στριμμένο τόσο πιο μαλακισμένο.

Αντιθέτως, τα πραγματικά αριστοκρατικά σκυλιά, είναι σχεδόν πάντα ψηλά και με λεπτά και fine χαρακτηριστικά.

Επίσης ασχολούμαι με αρχιτεκτονική, εκεί να δεις πόσο σημασία έχει και τι διαφορά κάνει το ψηλό...

Μάλλον από αυτά μου έμεινε.

Πάντως δεν είμαι ντερέκι, μην νομίζεις, δεν προκύπτει από εκεί το κόλλημα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Καλη τυχη ....

Δλδ...εάν δεν μου αρέσει εμένα τελικά, οπότε έχει πολλές πιθανότητες να σου αρέσει εσένα....να μην ενημερώσω?

;)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
και μενα μου αρεσουν πολυ οι ψιλες,το χουι το κολλησα απο την πρωτη φορα που εκανα σχεση με μια κοπελα που ηταν 1,74,μου αρεσε που τη κυκλοφορουσα,το στυλ ,ολα,εχεις δικιο
υπαρχει ομως και μια <τραυματικη εμπειρια> :cheesy:,οταν ημουν μικρος γυρω στα 20 τα ειχα φτιαξει με μια κοντη,μετα απο καποιο διαστημα μου ζητησε να χωρισουμε,κοντα στη γιορτη μου
αν και δε τρελαινομουν γι αυτη,ειπα στον εαυτο μου xilnik το να σε χωρισει μια μουναρα ,ψιλη κορμαρα,το δεχομαι,αλλα να σε χωρισει μια κοντη μετρια δεν το δεχομαι
ετσι αποφασισα ν ασχολουμαι μονο με ωραιες και ψιλες :cheesy: γυναικες,ωστε τουλαχιστον ν αξιζει το κοπο
σε ρωτησα ,μηπως περαν της αισθητικης υπηρχε και σε σενα μια αναλογη εμπειρα :)

scockfield

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1

Όσο πιο μικρό (κοντό) είναι το σκυλί, τόσο πιο κομπλεξικό, τόσο πιο στριμμένο τόσο πιο μαλακισμένο.

Αντιθέτως, τα πραγματικά αριστοκρατικά σκυλιά, είναι σχεδόν πάντα ψηλά και με λεπτά και fine χαρακτηριστικά.

Επίσης ασχολούμαι με αρχιτεκτονική, εκεί να δεις πόσο σημασία έχει και τι διαφορά κάνει το ψηλό...

Μάλλον από αυτά μου έμεινε.

Πάντως δεν είμαι ντερέκι, μην νομίζεις, δεν προκύπτει από εκεί το κόλλημα.

ομολογώ πως έχω ακριβώς το ίδιο φετίχ..

Επισκέπτης
Δλδ...εάν δεν μου αρέσει εμένα τελικά, οπότε έχει πολλές πιθανότητες να σου αρέσει εσένα....να μην ενημερώσω?

;)

Αστον στα ''μαυρα τα μεσανυχτα''  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε καληνυχτα σε οσουν πανε για νανι (σαν εμενα), καλο βολι σε οσους εχουν αποστολη !!!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ετσι αποφασισα ν ασχολουμαι μονο με ωραιες και ψιλες :cheesy: γυναικες,ωστε τουλαχιστον ν αξιζει το κοπο
σε ρωτησα ,μηπως περαν της αισθητικης υπηρχε και σε σενα μια αναλογη εμπειρα :)

Πίτα από κοντή δεν έχω φάει, γιατί δεν τις πλησιάζω....από ψηλές πολλές, πάρα πολλές και τις χάρηκα!  :grin:

Καλό βράδυ και από εμένα παίδες!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165

για τον baby μιλας,γιατι ετσι ηταν το πρωι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
2rfwsg5.jpg

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Καλη τυχη ....

Αντε Yorgos, για να γινει γνωστη και ανεξαρτητη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα παραμείνει άγνωστη και ανεξάρτητη, γιατί πρόκειται περί τρελού μπάζου....

[size=14pt]Μ[/size]ι[size=14pt]Π[/size]ι[size=14pt]Ά[/size]λφα[size=14pt]Ζ[/size]ήτα[size=14pt]Ό[/size]μικρον....ορισμός, όχι μαλακίες.

Και μην χαίρεσαι BABY, μην έχεις ελπίδες, αποκλείεται να σου αρέσει, και ας μην μου άρεσε εμένα!  ;)

Εάν μου πεις ότι σου αρέσει αυτή η γκόμενα, μα τον Δία, θα κάτσω να με γαμήσει ο Pitsilistis, ενώ θα με χέζει ο dimitrakis και ο paragogos θα τραβάει video!

xa xa xa xa xa

Ευτυχώς, σύντομα ξεκινάω τις βόλτες σε άλλη γη και άλλα μέρη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom