Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
το ηξερε!![youtube=425,350]qGy2X_aSuqU[/youtube]

samibungy

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο το πρακτορειο το γνωριζει κανεις?
Η Eveline VIP αξιζει τελικα ρε παιδια, θελω να την κλεισω για ημερισιο και ρωταω γιατι ζηταει μπροστα χρηματα με Western Union. Να κλεισω ή θα κλαιω τα λεφτα μου?

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Η Eveline VIP αξιζει τελικα ρε παιδια, θελω να την κλεισω για ημερισιο και ρωταω γιατι ζηταει μπροστα χρηματα με Western Union. Να κλεισω ή θα κλαιω τα λεφτα μου?

Το charme είναι αξιόπιστο και με καλές τιμές. Όμως οι φωτό είναι ρετουσαρισμένες (άρα πρόσεξε καλά τις φωτό αυτής που θα διαλέξεις) και οι κοπέλλες δεν κάνουν πάντα τις υπηρεσίες που αναφέρονται (άρα ξεκαθάρισε το απόλυτα).

Ποτέ μη στέλνεις προκαταβολή για CT. Τα εισιτήρια τους βγάλε και αυτό φτάνει.

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Είχε φέρει κι ένα διαμάντι κάποτε, την Ivana. Σπάνια εμπειρία. :2funny:

Επισκέπτης
Καλο ειναι να κραταμε τα λεφτα στο πορτοφολι μας και να το ανοιγουμε μονο αφου δουμε το εμπορευμα , γιατι προκειται για εμπορευμα.
Γνωμη μου για να μην εχουμε και αλλα κλαματα.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Το γραφειο ειναι εμπιστο και δουλευει κυριως στην Πραγα, αλλα τα μωρα που εχει δουλευουν και σε αλλα γραφεια. Εχει μινιμουμ κρατηση 6 ωρες. Θα σου συνιστουσα να ρωτησης το γραφειο για το μωρο που θελης πριν το κλεισης, γιατι εχουν περιορισμους.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
τι γινεται με τον Rob ρε παιδια?(planetdreams)
έριξε και άλλο τις τιμές!
180 ευρώ η μια ώρα....

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
low cost c.t...για να μειώσει το κόστος τα πουτανάκια του χρησιμοποιούν το ίδιο προφυλακτικό δύο φορές....
τι γινεται με τον Rob ρε παιδια?(planetdreams)
έριξε και άλλο τις τιμές!
180 ευρώ η μια ώρα....

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
low cost c.t...για να μειώσει το κόστος τα πουτανάκια του χρησιμοποιούν το ίδιο προφυλακτικό δύο φορές....
Έτσι που τα γράφεις θα τσιμπήσει κανείς και θα πάει να τσεκάρει τις καπότες. :cheesy:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Προεδρε διαβασα την κριτικη σου για την Ana. Αρα το λοιπον συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες απ' οτι καταλαβα αυτο που συμβαινει με μενα και την Sabrina. Δεν ειμαι εξαιρεση μαλλον γιατι το ιδιο παθαινω και εγω ακριβως με αυτο το πλασμα.  :think: ;)

Επισκέπτης
Προεδρε διαβασα την κριτικη σου για την Ana. Αρα το λοιπον συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες απ' οτι καταλαβα αυτο που συμβαινει με μενα και την Sabrina. Δεν ειμαι εξαιρεση μαλλον γιατι το ιδιο παθαινω και εγω ακριβως με αυτο το πλασμα.  :think: ;)
Ε βεβαια τι λες τωρα εμενα συνηθως μου συμβαινει με αρκετες απο αυτες. :2funny: :2funny: :2funny:
Να  περναμαι καλα ειναι το θεμα και αμα περνανε και αυτες καλα ακομα καλυτερα. :rockon:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Ε βεβαια τι λες τωρα εμενα συνηθως μου συμβαινει με αρκετες απο αυτες. :2funny: :2funny: :2funny:
Να  περναμαι καλα ειναι το θεμα και αμα περνανε και αυτες καλα ακομα καλυτερα. :rockon:
Ενταξει προεδρε. Ευχαριστω για την απαντηση γιατι για μια δοση νομιζα οτι ειμαι λοξος ρε συ.  ;) ;) ;)

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
ρε φιλε baby την estera πως μπορω να την κλεισω?δεν εχει πουθενα κανα μειλ η κινητπο επικοινωνιας...

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
Οποιος   πηδαει στα citytour
Για να γινει ο ν1,2,3,4,5 αξιολογητης
Να κανει μοστρα στο site
Να κανει μοστρα στους φιλους του
Να προωθησει την γκομενα του η’την αγαπημενη του πορνη
Να  γαμησει ακαποτα
Να  γαμησει μ εκπτωση
Να γαμησει τζαμπα
Να  δυσφημησει τον ανταγωνιστη νταβατζη
Να δυσφημισει ανταγωνιστικο site
Να δυσφημισει ανταγωνιστικο πρακτορειο
Και αντιθετα πηδαει στα citytour απλα και μονο γιατι του αρεσει το σεξ και μαλιστα με ωραιες γυναικες που συνηθως  το κατεχουν ,τις σεβεται και δεν τις προσβαλει είναι για μενα ο ορισμος του σωστου ανθρωπου που ασχολειται με τα citytour
Τους υπολοιπους(που αναφερω ανω) τους ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ

Συμφωνω μαζι σου 1000%,αξιε συναγωνιστη!!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Λοιπόν...πρέπει να έχει πέσει τρελή αναδουλειά.

Το βρωμοκινητό μου, δέχεται συνέχεια SMS από απεγνωσμένες τουρίστριες που θέλουν να μου θυμίσουν ότι είναι εδώ κλπ κλπ.

Το ίδιο και με τις ξεβράκωτες, οι οποίες πρέπει να βαράνε μύγες...αυτές βέβαια, το παίζουν αλλιώς το παιχνίδι και καλά τους λείψαμε, αλλά το νόημα είναι το ίδιο.

Πάντως συμπεραίνω ότι βαράνε μύγες γενικά, πρώτη φορά νιώθω τόσο επιθυμητός από τάνες! (ω...τι μέγιστη ντροπή!)

Και πιστεύω ότι δεν συμβαίνει μόνο σε εμένα.

Έχει πλάκα πάντως....έστω και εάν είναι virtual οι χυλόπιτες...xa xa xa xa xa

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom