Επισκέπτης
Καλο δειχνει .φραγκοσταφυλο μηλο μπανανα μπατιντα
Θα προσθεσω και μια πιπερια μεσα .
Καλο δειχνει .φραγκοσταφυλο μηλο μπανανα μπατιντα
Καλο δειχνει .
Θα προσθεσω και μια πιπερια μεσα .
Κοκκινη.χρωμα?????????????????
Αυτο το πρακτορειο το γνωριζει κανεις?
Η Eveline VIP αξιζει τελικα ρε παιδια, θελω να την κλεισω για ημερισιο και ρωταω γιατι ζηταει μπροστα χρηματα με Western Union. Να κλεισω ή θα κλαιω τα λεφτα μου?
Το γραφειο ειναι εμπιστο και δουλευει κυριως στην Πραγα, αλλα τα μωρα που εχει δουλευουν και σε αλλα γραφεια. Εχει μινιμουμ κρατηση 6 ωρες. Θα σου συνιστουσα να ρωτησης το γραφειο για το μωρο που θελης πριν το κλεισης, γιατι εχουν περιορισμους.Αυτο το πρακτορειο το γνωριζει κανεις?
Η Eveline VIP αξιζει τελικα ρε παιδια, θελω να την κλεισω για ημερισιο και ρωταω γιατι ζηταει μπροστα χρηματα με Western Union. Να κλεισω ή θα κλαιω τα λεφτα μου?
τι γινεται με τον Rob ρε παιδια?(planetdreams)
έριξε και άλλο τις τιμές!
180 ευρώ η μια ώρα....
To καθιερωμένο εκπτωτικό κουπόνι του Ρομπ. Business as usual.τι γινεται με τον Rob ρε παιδια?(planetdreams)
έριξε και άλλο τις τιμές!
180 ευρώ η μια ώρα....
Έτσι που τα γράφεις θα τσιμπήσει κανείς και θα πάει να τσεκάρει τις καπότες.low cost c.t...για να μειώσει το κόστος τα πουτανάκια του χρησιμοποιούν το ίδιο προφυλακτικό δύο φορές....
Ε βεβαια τι λες τωρα εμενα συνηθως μου συμβαινει με αρκετες απο αυτες.Προεδρε διαβασα την κριτικη σου για την Ana. Αρα το λοιπον συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες απ' οτι καταλαβα αυτο που συμβαινει με μενα και την Sabrina. Δεν ειμαι εξαιρεση μαλλον γιατι το ιδιο παθαινω και εγω ακριβως με αυτο το πλασμα. ;)
Ενταξει προεδρε. Ευχαριστω για την απαντηση γιατι για μια δοση νομιζα οτι ειμαι λοξος ρε συ. ;) ;) ;)Ε βεβαια τι λες τωρα εμενα συνηθως μου συμβαινει με αρκετες απο αυτες.
Να περναμαι καλα ειναι το θεμα και αμα περνανε και αυτες καλα ακομα καλυτερα.
Φιλε septic παει ο Οστρογοτθος την εκανε για το σπιτι του .ρε φιλε baby την estera πως μπορω να την κλεισω?δεν εχει πουθενα κανα μειλ η κινητπο επικοινωνιας...
Οποιος πηδαει στα citytour
Για να γινει ο ν1,2,3,4,5 αξιολογητης
Να κανει μοστρα στο site
Να κανει μοστρα στους φιλους του
Να προωθησει την γκομενα του η’την αγαπημενη του πορνη
Να γαμησει ακαποτα
Να γαμησει μ εκπτωση
Να γαμησει τζαμπα
Να δυσφημησει τον ανταγωνιστη νταβατζη
Να δυσφημισει ανταγωνιστικο site
Να δυσφημισει ανταγωνιστικο πρακτορειο
Και αντιθετα πηδαει στα citytour απλα και μονο γιατι του αρεσει το σεξ και μαλιστα με ωραιες γυναικες που συνηθως το κατεχουν ,τις σεβεται και δεν τις προσβαλει είναι για μενα ο ορισμος του σωστου ανθρωπου που ασχολειται με τα citytour
Τους υπολοιπους(που αναφερω ανω) τους ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ