Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
BTW και εγω ειμαι γαμω τα BFE.
Πηγαινετε και ρωτηστε την Angela ABS απο την οποια μολις γυρισα να σας πει την γνωμη της. :2funny:
Στην τελικη δεν ειναι ασχημο να βαλουμε τα μουνια να γραψουν και κανενα review.
Εμ πως ολο εμεις θα γραφουμε. :2funny: :2funny:
εχτες το εβλεπα αυτο το καλο κομματι για πε να τα σμπρωξουμε ...περασες καλα ?  πες τις την αλλη φορα κανω και duo :-* :-* με alaleon και αυτος φοβερο bfe

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
μετα απο οσα εχουν ειπωθει  εδω μεσα τελευταια,  κανεις δεν γραφει τιποτα για καμια κοπελα ........η απλα ολοι κανουν εμπαργκο :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οχι διπλα με εχουνε κανει μπανιο μαζι με τον Lucend δεν θυμαμαι το Νο που βαζει.
Ναι δεν μας γουσταρουν γιατι ειμαστε φιλοι της Lolitas που δεν καθεται σε καποιον μαλακα.
Αλλου γραφω.

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Οχι διπλα με εχουνε κανει μπανιο μαζι με τον Lucend δεν θυμαμαι το Νο που βαζει.
Ναι δεν μας γουσταρουν γιατι ειμαστε φιλοι της Lolitas που δεν καθεται σε καποιον μαλακα.
Αλλου γραφω.
δηλαδη εδω θα το κλεισουμε να παμε σπιτια μας?  ....να ξερω να μαζευω σιγα σιγα τα πραματα μου ....

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Σιγα μην το κλεισουμε.
Εχεις δει πολλες παιδικες χαρες να κλεινουν. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αφου ολο παιδια γεννιουνται. :rockon:
Και τι παιδάκια είναι αυτά. Παίζουνε όλα μαζί χαρούμενα και αγαπημένα και στο τέλος αρχίζει ο πετροπόλεμος. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom