εχτες το εβλεπα αυτο το καλο κομματι για πε να τα σμπρωξουμε ...περασες καλα ? πες τις την αλλη φορα κανω και duo :-* :-* με alaleon και αυτος φοβερο bfeBTW και εγω ειμαι γαμω τα BFE.
Πηγαινετε και ρωτηστε την Angela ABS απο την οποια μολις γυρισα να σας πει την γνωμη της.
Στην τελικη δεν ειναι ασχημο να βαλουμε τα μουνια να γραψουν και κανενα review.
Εμ πως ολο εμεις θα γραφουμε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 620K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Επισκέπτης
BTW DUO BFE .
Very good idea.
Very good idea.
που?πολεμος
Επισκέπτης
Που ρε στην Οσετια παλι τα ιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολεμος
Επισκέπτης
Οχι εγω το εκοψα το εμπαργκο.μετα απο οσα εχουν ειπωθει εδω μεσα τελευταια, κανεις δεν γραφει τιποτα για καμια κοπελα ........η απλα ολοι κανουν εμπαργκο
Απλα γραφω αλλου γιατι εχω δυσαρεστηθη.
εσυ γραφεις αυτο που λενε διπλα 50 μετρα απο εδω πανω απο το φουρνο .Οχι εγω το εκοψα το εμπαργκο.
Απλα γραφω αλλου γιατι εχω δυσαρεστηθη.
Επισκέπτης
Οχι διπλα με εχουνε κανει μπανιο μαζι με τον Lucend δεν θυμαμαι το Νο που βαζει.
Ναι δεν μας γουσταρουν γιατι ειμαστε φιλοι της Lolitas που δεν καθεται σε καποιον μαλακα.
Αλλου γραφω.
Ναι δεν μας γουσταρουν γιατι ειμαστε φιλοι της Lolitas που δεν καθεται σε καποιον μαλακα.
Αλλου γραφω.
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Lolita RULES!Ναι δεν μας γουσταρουν γιατι ειμαστε φιλοι της Lolitas που δεν καθεται σε καποιον μαλακα.
δηλαδη εδω θα το κλεισουμε να παμε σπιτια μας? ....να ξερω να μαζευω σιγα σιγα τα πραματα μου ....Οχι διπλα με εχουνε κανει μπανιο μαζι με τον Lucend δεν θυμαμαι το Νο που βαζει.
Αλλου γραφω.
Επισκέπτης
Aς προσεχε ο τυπος , εγω του φταιω!!!!!!!!Lolita RULES!
Επισκέπτης
Σιγα μην το κλεισουμε.δηλαδη εδω θα το κλεισουμε να παμε σπιτια μας? ....να ξερω να μαζευω σιγα σιγα τα πραματα μου ....
Εχεις δει πολλες παιδικες χαρες να κλεινουν.
Αφου ολο παιδια γεννιουνται.
ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
μετα απο οσα εχουν ειπωθει εδω μεσα τελευταια, κανεις δεν γραφει τιποτα για καμια κοπελα ........η απλα ολοι κανουν εμπαργκο
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Και τι παιδάκια είναι αυτά. Παίζουνε όλα μαζί χαρούμενα και αγαπημένα και στο τέλος αρχίζει ο πετροπόλεμος.Σιγα μην το κλεισουμε.
Εχεις δει πολλες παιδικες χαρες να κλεινουν.
Αφου ολο παιδια γεννιουνται.
Επισκέπτης
Τι πινεις Iblis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
xaxaxa πολυ καλο.Και τι παιδάκια είναι αυτά. Παίζουνε όλα μαζί χαρούμενα και αγαπημένα και στο τέλος αρχίζει ο πετροπόλεμος.
Επισκέπτης
Γιατι φαινετε να απανταω.ρωτα ςςς ;) ;) ;) ;) ;)
φραγκοσταφυλο μηλο μπανανα μπατιντα
Γιατι φαινετε να απανταω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 13K
- Μόνιμο