Επισκέπτης
Με τα εκατοστα τα μετρας τα γιουρια.
Σαν τον Yorgos και εσυ.
Σαν τον Yorgos και εσυ.
Mην μου λες για τρελη πιπα γμτ το σκέφτομαι σοβαρά.Αξίζει η γκόμενα η θα τα κλαίωκαλημερα, στα 350 , 2ωρακι την ειχα τιμησει τωρα ουτε να το σκεφτει 450 ενα μετρο και ενα μιλκο κοπελα ειναι μην τρελαθουμε (πιπα τρελ η βεβαια)
Με τα εκατοστα τα μετρας τα γιουρια.
Σαν τον Yorgos και εσυ.
δεν εχω τιποτα με τα κοντοπουτανα αλλα οπως και να εχει το υψος ειναι εν εξτρα μπονους, γιατι η ψηλη κοπελα σου προσφερει και μεγαλυτερη επιφανεια (σαρκα) για παιχνιδιΜε τα εκατοστα τα μετρας τα γιουρια.
Σαν τον Yorgos και εσυ.
Για πες ρε αδερφε εντυπώσεις.Εκτός εάν έχει βάλει κριτική να δω εκει.δεν εχω τιποτα με τα κοντοπουτανα αλλα οπως και να εχει το υψος ειναι εν εξτρα μπονους, γιατι η ψηλη κοπελα σου προσφερει και μεγαλυτερη επιφανεια (σαρκα) για παιχνιδι
αξιζει μεχρι να ριξεις τα πρωτα 2 φλοκια μετα τα κλαις ...βοηθαω??Mην μου λες για τρελη πιπα γμτ το σκέφτομαι σοβαρά.Αξίζει η γκόμενα η θα τα κλαίω
Mας γάμησες την ψυχολογία.ΧΑΧΑ.Με έχει τρελάνει το μωρό το σκέφτομαι για 1 ώρα.Αξίζει απο κάτι άλλα μπάζα που θέλουν 200αξιζει μεχρι να ριξεις τα πρωτα 2 φλοκια μετα τα κλαις ...βοηθαω??
μπορει να εχω και κριτικη για δες
εγω οταν το αρχιζω να εχω τοσο εντονη επιθυμια για κοπελα αλλα δεν ειμαι και σιγουρος και το οικονομικο με προβληματιζει , χαι δευω τον εαυτο μου για λιγο και ξαφνικα βλεπω την ιδια κοπελα και λεω σιγα το πουτανακι ουστ ρε , και κραταω τα λεφτα μου ,Mας γάμησες την ψυχολογία.ΧΑΧΑ.Με έχει τρελάνει το μωρό το σκέφτομαι για 1 ώρα.Αξίζει απο κάτι άλλα μπάζα που θέλουν 200
καιρός για αποκαλύψεις (κανονικές όχι γιαλαντζί)Μαζεύουν ολες τις τελειώμενες
και είναι μούφα το 90%
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!!!!!!!!
σιωπη το εργο αρχιζει..... :-
Tόσο μπούφος δηλαδή? Δεν τον ενημέρωσαν πως η σελίδα που στηνει είναι ανιχνευσιμη και οτι ΑΝ θέλουν τα στρουμφ τον τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτι πριν ΚΑΝ καταλάβει από του 'ρθε? Και να ήταν και τίποτα πτωτοκλασσάτα μουνιά, να πω αξίζει το ρίσκο (που δεν αξίζει!!!) - αυτές είναι σαν πρόσφυγες!καιρός για αποκαλύψεις (κανονικές όχι γιαλαντζί)ο τύπος που οργανώνει το τουρ είναι ξενοδοχουπάλληλος και προτείνει στις ανεξάρτητες να ανέβουν για τουρ στην συμπρωτεύουσα με εγγυημένη δουλειά...με μία προϋπόθεση όμως ....ότι αυτός θα πηδάει τσάμπα και θα καλύπτει τα έξοδα της διαμονής της
ρε τι σκέφτηκε ο άτιμος για να γαμήσει
Tόσο μπούφος δηλαδή? Δεν τον ενημέρωσαν πως η σελίδα που στηνει είναι ανιχνευσιμη και οτι ΑΝ θέλουν τα στρουμφ τον τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτι πριν ΚΑΝ καταλάβει από του 'ρθε? Και να ήταν και τίποτα πτωτοκλασσάτα μουνιά, να πω αξίζει το ρίσκο (που δεν αξίζει!!!) - αυτές είναι σαν πρόσφυγες!
*** Ο άλλος με τα συνολικά 6 posts που αφήνει κριτική γραμμένη στα Αγγλικά τι είναι? Οεο?
Ε, ρε NITRO που κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις!!!Αυτόν ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει
To λεγόμενο www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,12822.0]Boy Friend Experience[/url]Και αντιθετα πηδαει στα citytour απλα και μονο γιατι του αρεσει το σεξ και μαλιστα με ωραιες γυναικες που συνηθως το κατεχουν ,τις σεβεται και δεν τις προσβαλει είναι για μενα ο ορισμος του σωστου ανθρωπου που ασχολειται με τα citytour
εγω ειμαι φοβερο BFE και προσφερω full service πουτανες να με προτιματεΑγαπητέ Xilnik, αναφέρεις τα αυτονόητα. Απλά γράφεις στα @@ σου και δεν ασχολείσαι με τις υποκατηγορίες μελών που αναφέρεις.
To λεγόμενο www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,12822.0]Boy Friend Experience[/url]