Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Αν ας πούμε ποστάρει ο Yorgos ότι κάποια είναι "θεά" στην εμφάνιση θα πάω?? Μα τρελλός είμαι?? Αφού ξέρω ότι τα γούστα του δεν έχουν καμιά σχέση με τα δικά μου!! Και όταν βάλει κάνα 6άρι στην εμφάνιση λόγω ύψους πχ θα το σκεφτώ...  :2funny: :2funny: :2funny:
:dunno: :dunno:

Επισκέπτης
τωρα που χαλαρωσε το κλιμα την εβγαλες την εφημεριδα απ το avatar που την ειχες για να κρυβεσαι :2funny: :2funny:
ΥΓ δεν θελω απαντησεις ουτε απο σενα ουτε απο τον nitro,ενα προβληματισμο σας εθεσα σε πρωινο μου post και ελπιζω να καταλαβαινετε
αντιθετα θελω μια απαντηση απο τον yorgo γιατι δεν εδωσε μια
απαντηση στον tipo που τον κατηγορησε οτι δεν εχει γουστο στις γυναικες,και αυτο γιατι ο yorgos παραξενος μπορει να ειναι,παραξενο γουστο στις γυναικες δεν εχει(απο 1,75 και πανω ειπαμε,βιρα να ναι 1,73
Ουτε εφημεριδες ουτε τιποτα .
Καθαρο προσωπο οπως βλεπεις εβαλα στο avatar.
Ετσι σαν και μενα.!!!!!!!!!

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
Τελικα οι πουτανες φραγκο δεν βγαζουν απο οτι καταλαβα.
ολες οι ποντιες πουτανες μαζευτηκανε στο ελλαντα... ;) ;) ;)η μερικοι ειναι τοσο γλυκοτσουτσουνοι η δεν ξερω τι και τις πηδανε τσαμπα..γενικα μιλαω.. ;) ;) ;)

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
με τοσες που μαζευτηκαν μεγαλωσε ο ανταγωνισμος και αρχισαν οι προσφορες

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
ε..ρε τι μαθαμε σημερις,ολα στην φορα βγηκανε..τωρα καταλαβα τι παιζει στο πανεπιστημιο της τσοντας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ακόμα δεν έχεις μάθει τίποτα. Κάτσε λίγο ακόμα γιατί μπορεί η σημερινή βραδυά να είναι πολύ διδακτική. Γενικά είμαι ιδιαίτερα cool Tipos όμως μη πάρω ανάποδες... και μη μου πατήσεις το κάλο (πχ. να με κατηγορήσεις για νταβά).  :tickedoff: :tickedoff:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
:grin:
ακόμα δεν έχεις μάθει τίποτα. Κάτσε λίγο ακόμα γιατί μπορεί η σημερινή βραδυά να είναι πολύ διδακτική. Γενικά είμαι ιδιαίτερα cool Tipos όμως μη πάρω ανάποδες... και μη μου πατήσεις το κάλο (πχ. να με κατηγορήσεις για νταβά).  :tickedoff: :tickedoff:
νταβα

Επισκέπτης
Βαζω ποτο μιας και ηρθαν τα κοριτσια.

Συνημμένα

• cc_382.jpg
    cc_382.jpg
    36,1 KB · Εμφανίσεις: 21

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
=>Tipos

[youtube=212,175]V4aXM-T_NFA[/youtube]

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
μην ασχολεισαι ρε συ,σε σενα κανεις δεν αναφερθηκε,αλλοι φανερωθηκανε :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
εγω ειπα παντως μια να βρω να μου δινει ζαμπα υπηρεσιες  εχει ΚΡΙΤΙΚΑΡΑ απο εμενα και το λεω μπας και καμια μας βλεπει  live  τωρα

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
μαματεεεε ρεεεε και μην μαλωνετεεεε....θελει και λιγο ρισκο το μαμησι...και εγω αλλους τους πιστευω και με αλλους γελαω,ετσι ειναι οι ζωη,ολοι μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε :rockon: :rockon: :rockon:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
αντε καλυνηχτα σε ολους τους συναθλητες,και ηρεμια ρε,μακαρι ναναι αυτα τα προβληματα στην ζωη μας μονον

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
αντε καλυνηχτα σε ολους τους συναθλητες,και ηρεμια ρε,μακαρι ναναι αυτα τα προβληματα στην ζωη μας μονον
μαλλον αυτα ειναι μονο ευτι :2funny:χως για να ασχολουμαστε τοσο

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
ciao και από μένα :) :)

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
μαλλον αυτα ειναι μονο ευτι :2funny:χως για να ασχολουμαστε τοσο
ειμαστε τυχεροι φιλε μου τοτε,και δεν υπαρχει λογος να τρωγοντε σαν τα κοκορια....χαλαμε ολοι τοσα φραγκα,και αν βγει μια μουφα τι εγινε?παμε για αλλα...και εγω την πατησα με μια καραμουφα..τι να κανουμε?παμε για αλλααα :dancing: :dancing: :dancing:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
ειμαστε τυχεροι φιλε μου τοτε,και δεν υπαρχει λογος να τρωγοντε σαν τα κοκορια....χαλαμε ολοι τοσα φραγκα,και αν βγει μια μουφα τι εγινε?παμε για αλλα...και εγω την πατησα με μια καραμουφα..τι να κανουμε?παμε για αλλααα :dancing: :dancing: :dancing:
ενα ποσοστο αποτυχιας 20% ειναι ενταξει παραπανω οχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom