ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ο.Κ. το κλεισαμε. Και προσεχε μην μου την φερεις και παρεις αλλον. Εχω και μαρτυρες.Πάντα! για να έχω και μάρτυρες!
Ο.Κ. το κλεισαμε. Και προσεχε μην μου την φερεις και παρεις αλλον. Εχω και μαρτυρες.Πάντα! για να έχω και μάρτυρες!
Ελάτε ρε παιδιά....σας έκοψαν κριτικές και κάτι τρέχει στα γύφτικα.
Ούτε ο Σημίτης δεν κλαίγεται έτσι...και τον έχουν τρελάνει στις χυλόπιτες τον κοντό.
Και εμένα μου έχουν κόψει κριτική, σημαντική μάλιστα....στα παπάρια μου.
Αλήθεια, πόσες σχέσεις έχεις τώρα?
Τα ειχες ομως για να στα φαει η επομενη. Για φαντασου να μην τα ειχες και να ηθελες κι αλλα.Ασε...η μερα της κρισης δεν εφτασε ακομα....ελπιζω να μην ερθει και ποτε...αν και χλωμο το κοβω!
Και σιγα μην τα ειχα και στην τσεπη μου....μου τα εφαγε η επομενη!Να'ναι καλα ο Azazzel με τις φιλες του!
τωρα που χαλαρωσε το κλιμα την εβγαλες την εφημεριδα απ το avatar που την ειχες για να κρυβεσαιΕγω με λαδια , πουδρες και τετοιες μαλακιες μακρυα.
Ασε που δεν εχουν κρεβατια και ειναι η ισσοροπια του τρομου.
Βαλτε τον αλλο.
Περνω την Φυλης και το Μεταξουργιο ευκολα.
Ρε γελιο εκεινο το βραδυ....ακομα το θυμαμαι και γελαω!
Η μυγα μεσα στο γαλα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!Αφου δεν τον περασανε και για εφοριακο.....παλι καλα!
Που ρε προεδρε για να κοιταξω εγω. Και αν θες τους την λεω κι ολας.Κανενα καλο λογο λενε διπλα για μενα ρε παιδια ειδε κανεις.!!!!!!!!!!!
Κανενα καλο λογο λενε διπλα για μενα ρε παιδια ειδε κανεις.!!!!!!!!!!!
απαντηση στον tipo που τον κατηγορησε οτι δεν εχει γουστο στις γυναικες,και αυτο γιατι ο yorgos παραξενος μπορει να ειναι,παραξενο γουστο στις γυναικες δεν εχει(απο 1,75 και πανω ειπαμε,βιρα να ναι 1,73
Τα ειχες ομως για να στα φαει η επομενη. Για φαντασου να μην τα ειχες και να ηθελες κι αλλα.
Το εχω καταλαβει αυτο. Γι αυτο εκανα την συμφωνια εδω για να μην μου λες μετα οτι δεν τοπες.Γιατί εγώ χαίρομαι όταν γουστάρω γκόμενες που δεν γουστάρουν άλλοι....παίζω μπάλα μόνος μου και είναι όλα πιο εύκολα!
xaxaxa
εφοριακοί με συνολάκι zegna? που ζεις ρε billy_gs? στην νότια γαλλία (sic...)
βέβαια...εάν είναι νεοδημοκράτες εφοριακοί, μπορεί κιόλας....
Αυτα τα πταισματα τα λενε χρονια κανενα καινουριο δεν κατεβασε η κρανα τους.Δεν ειδες πμ?
Θες κι αλλα?
αντιθετα θελω μια απαντηση απο τον yorgo γιατι δεν εδωσε μια
απαντηση στον tipo που τον κατηγορησε οτι δεν εχει γουστο στις γυναικες,και αυτο γιατι ο yorgos παραξενος μπορει να ειναι,παραξενο γουστο στις γυναικες δεν εχει(απο 1,75 και πανω ειπαμε,βιρα να ναι 1,73
Πουτανοδανεια λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....εχει βρωμισει ο τοπος!Πως νομιζεις οτι γαμαμε τοσο καιρο?
Eεππππ δεν είπα κάτι τέτοιο!
Ίσα ίσα που του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη: όταν βάλει 6άρι στην εμφάνιση είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μου αρέσει
Με τον Azazel να τσακωθουμε....αποκλειεται...κανεις μας!
Εσυ,ο ΒΑΒΥ κι εγω τι θα κανουμε δεν ξερω!Με αγχωσατε το μεσημερι!
Θα σφαχτουμε ρε....το νου σας!
Ειδικα με τον ΒΑΒΥ θα εχω μεγαλο θεμα λεμεεεεεε....xa xa xa xa