ναι παιζει και αυτο ...σωστό...δεν έχεις άδικο...αλλά έτσι μπορεί να παρεξηγηθεί, και καλά να ακούσω καμία ερώτηση του στυλ "για ποια με πέρασες?"
xaxaxa
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 626K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
εαν δημιουργηθει και παλι προβλημα ως δευτερη ποινη μπορει να επιβληθει η καλυψη του ρεπορταζ για μασατζιδικα,αυτο θα ειναι το μαρτυριο,να τους τριβει η γκομενα μιση ωρα και να τους τρωει η αγωνια αν θα πιουν φραπε η'θα φανε μπριζολα
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Παντως φιλαρακι στις ποινες εχεις μεγαλη φαντασια. Δεν μπορω να πω. Τωρα σου ερχονται?εαν δημιουργηθει και παλι προβλημα ως δευτερη ποινη μπορει να επιβληθει η καλυψη του ρεπορταζ για μασατζιδικα,αυτο θα ειναι το μαρτυριο,να τους τριβει η γκομενα μιση ωρα και να τους τρωει η αγωνια αν θα πιουν φραπε η'θα φανε μπριζολα
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ρε συ Γιωργο αν σου πει για ποια με περασες, πες της και συ "δεν τα θες? Δεν πειραζει τα παιρνω πισω." Οποτε θα τα γλυτωσεις κι ολας.σωστό...δεν έχεις άδικο...αλλά έτσι μπορεί να παρεξηγηθεί, και καλά να ακούσω καμία ερώτηση του στυλ "για ποια με πέρασες?"
xaxaxa
Επισκέπτης
εαν δημιουργηθει και παλι προβλημα ως δευτερη ποινη μπορει να επιβληθει η καλυψη του ρεπορταζ για μασατζιδικα,αυτο θα ειναι το μαρτυριο,να τους τριβει η γκομενα μιση ωρα και να τους τρωει η αγωνια αν θα πιουν φραπε η'θα φανε μπριζολα
η και να μεινουν νηστικοι τελειως
κανουμε την τριχα τριχια εδω μεσα ..... και να σας πω και κατι την ημερα που πουτανα που θα γουσταρω μου κανει καλυτερη τιμη για να λεω και κανενα λογο γιαυτην θα το κανω ...σορρυ το λεω να εξηγουμαστε απο τωρα .... μην μου πει κανεις τιποτα
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Οχι ρε συ φιλαρακι. Αυτη δεν ειναι ποινη ειναι τημωρια. Το εχω παθει και ξερω γαμωτο. Ξερεις τι ειναι να σε αφησουν με την τσαπου στο χερι?η και να μεινουν νηστικοι τελειως
Επισκέπτης
Εγω με λαδια , πουδρες και τετοιες μαλακιες μακρυα.
Ασε που δεν εχουν κρεβατια και ειναι η ισσοροπια του τρομου.
Βαλτε τον αλλο.
Περνω την Φυλης και το Μεταξουργιο ευκολα.
Βαλτε τον αλλο.
Μπα .. οι ποινές που προτείνεις είναι ελαφρές, μια και είναι μέσα στο θέμα. Εγώ προτείνω να γίνουν limited moderators για μια βδομάδα με αποκλειστική ευθύνη τα οπαδικά!
billy_gs
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρε συ Γιωργο αν σου πει για ποια με περασες, πες της και συ "δεν τα θες? Δεν πειραζει τα παιρνω πισω." Οποτε θα τα γλυτωσεις κι ολας.
Ασε γιατι την τελευταια φορα που το καναμε αυτο βρεθηκαμε σε σχεση...και χωρις να το θελουμε κιολας!Αστα στο κωμοδινο...και μην τα κοιτας καν!
Γαμω την τυχη μου γαμω.....γιατι τα πηρα ο μαλακας
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Εγω με λαδια , πουδρες και τετοιες μαλακιες μακρυα.
Βαλτε τον αλλο.
Εγώ να πάρω τα στούντιο?
Επισκέπτης
Ουστ ρε ΜΑΚΡΥΑ.Μπα .. οι ποινές που προτείνεις είναι ελαφρές, μια και είναι μέσα στο θέμα. Εγώ προτείνω να γίνουν limited moderators για μια βδομάδα με αποκλειστική ευθύνη τα οπαδικά!
Δεν με Βannarete καλυτερα.
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Μηπως γιατι τα εχεις εσυ στην τσεπη σου τωρα? Η σου στιχισε παραπανω στο τελος?Ασε γιατι την τελευταια φορα που το καναμε αυτο βρεθηκαμε σε σχεση...και χωρις να το θελουμε κιολας!Αστα στο κωμοδινο...και μην τα κοιτας καν!
Επισκέπτης
Να αφησεις την Ντοριν ησυχη εσυ γιατι σε περιμενουν οι Skate Boardades.Εγώ να πάρω τα στούντιο?
You remember.
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Βοηθεια θες?Εγώ να πάρω τα στούντιο?
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Να αφησεις την Ντοριν ησυχη εσυ γιατι σε περιμενουν οι Skate Boardades.
You remember.
Αχ τι μου το θύμισες αυτό τώρα....τα άτριχα πιτσιρίκια γαμάνε μουνάρες με 50 ευρώ λέμεεεεεεεεεεεεε
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Βοηθεια θες?
Πάντα! για να έχω και μάρτυρες!
billy_gs
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μηπως γιατι τα εχεις εσυ στην τσεπη σου τωρα? Η σου στιχισε παραπανω στο τελος?
Ασε...η μερα της κρισης δεν εφτασε ακομα....ελπιζω να μην ερθει και ποτε...αν και χλωμο το κοβω!
Και σιγα μην τα ειχα και στην τσεπη μου....μου τα εφαγε η επομενη!Να'ναι καλα ο Azazzel με τις φιλες του!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Ασε γιατι την τελευταια φορα που το καναμε αυτο βρεθηκαμε σε σχεση...και χωρις να το θελουμε κιολας!Αστα στο κωμοδινο...και μην τα κοιτας καν!
Αλήθεια, πόσες σχέσεις έχεις τώρα?
billy_gs
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Να αφησεις την Ντοριν ησυχη εσυ γιατι σε περιμενουν οι Skate Boardades.
You remember.
Ρε γελιο εκεινο το βραδυ....ακομα το θυμαμαι και γελαω!
Η μυγα μεσα στο γαλα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!Αφου δεν τον περασανε και για εφοριακο.....παλι καλα!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 13K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 85K