You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 620K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Σωστα το τσιμπουκι ποτε.Γι αυτό κι εγώ έσπασα την αποχή από τα μασάζ. Έτσι κι αλλιώς το καλό τσιμπούκι ποτέ δεν επηρρεάστηκε από τις δυσκολίες του μασαζοκρέβατου. Σωστά;
Εγω γενικα εχω προβλημα μονο στο γαμησι στα μασαζοκρεβατα λογο του οτι δεν υπαρχει αγωνιστηκος χωρος.
καλα δεν διαφονω σε αυτο,απλα ειμουν ειρωνικος απεναντι στον τσακωμο χωρις λογο νιτρο..που ειδαμε ολοι εδω,καπου εχει χαθει ο δρομος πιστευω οταν τσακωνεστε για τανες,δεν αναφερωμαι σε σενα,απλα θα επρεπε να γνωριζουν ολοι οι μεγαλοι εδω μεσα,οτι και η μουφα στο προγραμμα ειναι,και να μην ζητανε ρεστα ο ενας απο τον αλλο..ειναι γελοιο το ζητημα..Γιατί είχες καμμιά αμφιβολία πως τα ευρω ΠΕΗ δεν πιάνουν μία μπροστά μας?
Για ρίξε μια ματιά στις αφίξεις κάθε εβδομάδα ανά ευρωπαϊκή πόλη και θα καταλάβεις πως είμαστε ο αγαπημενος προορισμός των ct
Γιατί είχες καμμιά αμφιβολία πως τα ευρω ΠΕΗ δεν πιάνουν μία μπροστά μας?
Για ρίξε μια ματιά στις αφίξεις κάθε εβδομάδα ανά ευρωπαϊκή πόλη και θα καταλάβεις πως είμαστε ο αγαπημενος προορισμός των ct
Εντάξει τώρα μεταξύ μας (μια και κανένας δεν τα διαβάζει αυτά) είμαστε και λίγο μαλακουτζίκοι. Με τα δωράκια μας, τα λουλουδάκια μας, με τα ψιλοφιλοδωρηματάκια μας και τα κεράσματά μας .... ε θέλει πολύ να είμαστε αγαπημένος προορισμός?
εγω δωρακια και τετοιες αρλουμπες δεν κανω μαγκες...μια φορα εκανα και πιαστηκα μαλακας...δεν παιρνουν και λιγα φραγκα οι τανες,λοιπον τις μπηγεις και τερμα...εκτος αν καποιος ψαχνει συναισθηματικη και αντρικη επιβεβαιωση,αλλοιως τανες ειναι τις ξεσκιζουμε και αυτο ειναιΕντάξει τώρα μεταξύ μας (μια και κανένας δεν τα διαβάζει αυτά) είμαστε και λίγο μαλακουτζίκοι. Με τα δωράκια μας, τα λουλουδάκια μας, με τα ψιλοφιλοδωρηματάκια μας και τα κεράσματά μας .... ε θέλει πολύ να είμαστε αγαπημένος προορισμός?
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Εντάξει τώρα μεταξύ μας (μια και κανένας δεν τα διαβάζει αυτά) είμαστε και λίγο μαλακουτζίκοι. Με τα δωράκια μας, τα λουλουδάκια μας, με τα ψιλοφιλοδωρηματάκια μας και τα κεράσματά μας .... ε θέλει πολύ να είμαστε αγαπημένος προορισμός?
Εγώ πάντως, όχι μόνο δεν τα κάνω αυτά, αλλά έμαθα και από τον billy_gs και άλλα κόλπα και ρίχνω και χυλόπιτες.
Το πόσο πιάνει η θεωρία του γραμματόσημου στις επαγγελματίες, δεν λέγεται....
Και πάει domino λέμεεεεεεε
αντε χαιρεταω...εδω ξεχασα οτι 4 ατομα μιλανε μεταξυ τους μονο,μετα απο καιρο ειπα να μιλησω λιγο
που πας μωρέ? δεν είδες?
τι λετε ρε παιδια το ζενιφερακι ολα αυταενα μαλακισμενο ειναι,που μας τοπαιξε και ντιβα...α ρε η βλαχοτσεχα,τωρα επειδη ειδε οτι με τα πραιβειτ δεν της βγαινει,σου λεει κατσε να στησω κολαρακι να ξαναφτιαξω την φημη μου...αρε η καθε βλαχοτσεχαα
καλα στο θεμα τζενιφερ εχω μεγαλη πειρα προσωπικη,και δεν λεω μπουρδες...ενα πορνιδιο ειναι στην ψυχη με μπειμπι-φεις,και σταματαω εδω την κουβεντα για παρτη της,προσωπικη αποψη εκφραζω παντατι λετε ρε παιδια το ζενιφερακι ολα αυτα
yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
Αααα θα τσακωθούμε ...
Petite , όπως μας αρέσει!!!
Επισκέπτης
Θα πιουμε τιποτα εξω η να ξενκινησω εδω τα ξυδια!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Μην μου χαλας το ονομα ρε .καλα στο θεμα τζενιφερ εχω μεγαλη πειρα προσωπικη,και δεν λεω μπουρδες...ενα πορνιδιο ειναι στην ψυχη με μπειμπι-φεις,και σταματαω εδω την κουβεντα για παρτη της,προσωπικη αποψη εκφραζω παντα
Ακου εκει μπειμπι φεις.
billy_gs
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Θα πιουμε τιποτα εξω η να ξενκινησω εδω τα ξυδια!!!!!!!!!!!!!!
Που να παμε ρε....πλακα με κανεις?
Τωρα ξεκινανε τα καλα!
Κανα "πουτο" που λεει και ο Azazel....το επινα πλακα πλακα!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
παραμένω κανένα 20άλεπτο....το μωρο δεν είναι έτοιμο ακόμη....Παντως εγω εχω πεσει κατω μ αυτα που διαβαζω διπλα....ρε Nitro 7 ειναι τα ραματα τελικα?
Ρε χανετε σας λεω.....ολοκληρο thread ανοιξανε για τον τσακωμο εδω!
Παω να φερω pop corn και coca-cola....ερχομαι ε!
δώσε link για δίπλα...
Μην μου χαλας το ονομα ρε .
Ακου εκει μπειμπι φεις.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
πάντως και εγώ τη τελευταία φορά με τη Τζέννι έφυγα νωρίτερα ... και δεν το κάνω συχνά ε?
ναι αγαπητε μου....και οτι λεω ειναι εγκυρο,δεν λεω αερολογιες..αλλα ας το σταματησουμε εδωποιος ειναι διπλα ειπαμε???
ρε παιδια το ζενιφερακι ολα αυτα θα τρελαθουμε που κοκκινιζει αμα την χυσεις στο προσωπο και σου λεει και ευχαριστω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 13K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 85K