Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Γι αυτό κι εγώ έσπασα την αποχή από τα μασάζ. Έτσι κι αλλιώς το καλό τσιμπούκι ποτέ δεν επηρρεάστηκε από τις δυσκολίες του μασαζοκρέβατου. Σωστά;

Επισκέπτης
Γι αυτό κι εγώ έσπασα την αποχή από τα μασάζ. Έτσι κι αλλιώς το καλό τσιμπούκι ποτέ δεν επηρρεάστηκε από τις δυσκολίες του μασαζοκρέβατου. Σωστά;
Σωστα το τσιμπουκι ποτε. :rockon:
Εγω γενικα εχω προβλημα μονο στο γαμησι στα μασαζοκρεβατα λογο του οτι δεν υπαρχει αγωνιστηκος χωρος. :headbang:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
Γιατί είχες καμμιά αμφιβολία πως τα ευρω ΠΕΗ δεν πιάνουν μία μπροστά μας?
Για ρίξε μια ματιά στις αφίξεις κάθε εβδομάδα ανά ευρωπαϊκή πόλη και θα καταλάβεις πως είμαστε ο αγαπημενος προορισμός των ct
καλα δεν διαφονω σε αυτο,απλα ειμουν ειρωνικος απεναντι στον τσακωμο χωρις λογο νιτρο..που ειδαμε ολοι εδω,καπου εχει χαθει ο δρομος πιστευω οταν τσακωνεστε για τανες,δεν αναφερωμαι σε σενα,απλα θα επρεπε να γνωριζουν ολοι οι μεγαλοι εδω μεσα,οτι και η μουφα στο προγραμμα ειναι,και να μην ζητανε ρεστα ο ενας απο τον αλλο..ειναι γελοιο το ζητημα..

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Γιατί είχες καμμιά αμφιβολία πως τα ευρω ΠΕΗ δεν πιάνουν μία μπροστά μας?
Για ρίξε μια ματιά στις αφίξεις κάθε εβδομάδα ανά ευρωπαϊκή πόλη και θα καταλάβεις πως είμαστε ο αγαπημενος προορισμός των ct

Εντάξει τώρα μεταξύ μας (μια και κανένας δεν τα διαβάζει αυτά) είμαστε και λίγο μαλακουτζίκοι. Με τα δωράκια μας, τα λουλουδάκια μας, με τα ψιλοφιλοδωρηματάκια μας και τα κεράσματά μας .... ε θέλει πολύ να είμαστε αγαπημένος προορισμός?

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
Εντάξει τώρα μεταξύ μας (μια και κανένας δεν τα διαβάζει αυτά) είμαστε και λίγο μαλακουτζίκοι. Με τα δωράκια μας, τα λουλουδάκια μας, με τα ψιλοφιλοδωρηματάκια μας και τα κεράσματά μας .... ε θέλει πολύ να είμαστε αγαπημένος προορισμός?
εγω δωρακια και τετοιες αρλουμπες δεν κανω μαγκες...μια φορα εκανα και πιαστηκα μαλακας...δεν παιρνουν και λιγα φραγκα οι τανες,λοιπον τις μπηγεις και τερμα...εκτος αν καποιος ψαχνει συναισθηματικη και αντρικη επιβεβαιωση,αλλοιως τανες ειναι τις ξεσκιζουμε και αυτο ειναι

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Εγώ πάντως, όχι μόνο δεν τα κάνω αυτά, αλλά έμαθα και από τον billy_gs και άλλα κόλπα και ρίχνω και χυλόπιτες.

Το πόσο πιάνει η θεωρία του γραμματόσημου στις επαγγελματίες, δεν λέγεται....

Και πάει domino λέμεεεεεεε

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σας χαιρετώ...καλό βράδυ. Καλή συνέχεια. Πολύ μιλήσαμε για τα βυζιά της Εβελίνας. Έχουμε και δουλειές.

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
ενα μαλακισμενο ειναι,που μας τοπαιξε και ντιβα...α ρε η βλαχοτσεχα,τωρα επειδη ειδε οτι με τα πραιβειτ δεν της βγαινει,σου λεει κατσε να στησω κολαρακι να ξαναφτιαξω την φημη μου...αρε η καθε βλαχοτσεχαα :hammer: :hammer: :hammer:
τι λετε ρε παιδια το ζενιφερακι ολα αυτα

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
τι λετε ρε παιδια το ζενιφερακι ολα αυτα
καλα στο θεμα τζενιφερ εχω μεγαλη πειρα προσωπικη,και δεν λεω μπουρδες...ενα πορνιδιο ειναι στην ψυχη με μπειμπι-φεις,και σταματαω εδω την κουβεντα για παρτη της,προσωπικη αποψη εκφραζω παντα

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Παντως εγω εχω πεσει κατω μ αυτα που διαβαζω διπλα....ρε Nitro 7 ειναι τα ραματα τελικα?   :think:

Ρε χανετε σας λεω.....ολοκληρο thread ανοιξανε για τον τσακωμο εδω!    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παω να φερω pop corn και coca-cola....ερχομαι ε!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Θα πιουμε τιποτα εξω η να ξενκινησω εδω τα ξυδια!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
καλα στο θεμα τζενιφερ εχω μεγαλη πειρα προσωπικη,και δεν λεω μπουρδες...ενα πορνιδιο ειναι στην ψυχη με μπειμπι-φεις,και σταματαω εδω την κουβεντα για παρτη της,προσωπικη αποψη εκφραζω παντα
Μην μου χαλας το ονομα ρε . :headbang:
Ακου εκει μπειμπι φεις. :headbang:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
ποιος ειναι διπλα ειπαμε???  

ρε παιδια το ζενιφερακι ολα αυτα θα τρελαθουμε που κοκκινιζει αμα την χυσεις στο προσωπο και σου λεει και ευχαριστω  :think:

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Θα πιουμε τιποτα εξω η να ξενκινησω εδω τα ξυδια!!!!!!!!!!!!!!

Που να παμε ρε....πλακα με κανεις?

Τωρα ξεκινανε τα καλα!

Κανα "πουτο" που λεει και ο Azazel....το επινα πλακα πλακα!   :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Παντως εγω εχω πεσει κατω μ αυτα που διαβαζω διπλα....ρε Nitro 7 ειναι τα ραματα τελικα?   :think:
Ρε χανετε σας λεω.....ολοκληρο thread ανοιξανε για τον τσακωμο εδω!    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παω να φερω pop corn και coca-cola....ερχομαι ε!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παραμένω κανένα 20άλεπτο....το μωρο δεν είναι έτοιμο ακόμη....

δώσε link για δίπλα...

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ποιος ειναι διπλα ειπαμε???  

ρε παιδια το ζενιφερακι ολα αυτα θα τρελαθουμε που κοκκινιζει αμα την χυσεις στο προσωπο και σου λεει και ευχαριστω  :think:
ναι αγαπητε μου....και οτι λεω ειναι εγκυρο,δεν λεω αερολογιες..αλλα ας το σταματησουμε εδω

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Σας χαιρετώ και εγώ πάω στην ... Eveline  :boobies:

xaxaxa