You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 627K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ατεκμηρίωτες φήμες σβήστηκαν!
δεν ξερω τι μπορουμε ολοι μαζι αλλα σιγουρα δεν μας βαζουν και με το στανιο να τα δεινουμε αρα να τιμαμε τις κοπελες που εχουν λογικες τιμες ο καθενας μονος του .....Ρε παιδιά ήμαρτον τι τιμές είναι αυτές? άκου 1 ώρα /400, για όσους το παραβλέπουν πρόκειται για 140000 κολλαριστές παλιές δραχμούλες, κάντε λίγο αποχή απο τέτοιες περιπτώσεις να πέσουν οι τιμές λίγο...μπορούμε!!
η κοπελα ειναι πολυ πιο γλυκια ζωντανα κριμα την αγριεψε
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 56
- Πόντοι
- 4.095
η κοπελα ειναι πολυ πιο γλυκια ζωντανα κριμα την αγριεψε
εγώ να δεις πως αγριεύω όταν βλέπω την ώρα 400 ευρώ
οχι 400 με τιποτα δεν αξιζει 1 ωρα , εγω την προλαβα με 300 1 ωρα που ειναι οκεγώ να δεις πως αγριεύω όταν βλέπω την ώρα 400 ευρώ
Επισκέπτης
Εγω παντως εγω θεσει ως οριο στον εαυτο μου τα 250 .Και ακομα καλα κρατω...
οταν πρωτοαρχισα το αθλημα εκλεινα για 2 ωρες πιστευα οτι 1 δεν μου αρκει μετα το εκανα 1,30 που νομιζω ειναι η καλυτερη λυση , αλλα τωρα βλεπω και οτι 1 ωρα ειναι μια χαρα για 2 φλοκιαΕγω παντως εγω θεσει ως οριο στον εαυτο μου τα 250 .Και ακομα καλα κρατω...
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 56
- Πόντοι
- 4.095
Εχω ειμαι κυριως του διωρου απλα οταν κλεινω 1 ωρα δεν δινω παραπανω απο 250.
Αλλα ετσι οπως παει..
...ετσι οπως παει...ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ENOUGH ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΛΟΤΣΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΆΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΔΑΡΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ....θα το γυρίσουμε στα στουντιάκια τα καλά...όπου με αυτά τα λεφτά σου δίνουν και αράπη στο δωμάτιο να σου κάνει αέρα...και βεβαίως βεβαίως....θα συνεχίσουμε τα ταξιδάκια στο εξωτερικό με ραντεβουδάκια με όσα κοριτσάκια συμπαθάμε...και θα πληρώνουμε την ημέρα κάτι παραπάνω από ότι οι άλλοι τις 2-3 ώρες καθώς τα bookings θα είναι directly, και άσε τον κάθε WANTED νταβά να τα τρώει από μαλακοκαύληδες που δεν λένε να βάλουν μυαλό.
Sorry guys...αλλά είναι η αλήθεια.
Επισκέπτης
Οχι και sorry...
Πολυ σωστα τα λες.
Η θα τα σκαμε μονο σε γκομενες που εχουν δωσει πολλες εξετασεις και αφου τις εχουν περασει με απολυτη επιτυχια σε ολα τα τεστ..
1 - 2 δηλαδη
Πολυ σωστα τα λες.
Η θα τα σκαμε μονο σε γκομενες που εχουν δωσει πολλες εξετασεις και αφου τις εχουν περασει με απολυτη επιτυχια σε ολα τα τεστ..
1 - 2 δηλαδη
και η λογοκρισια δεν σταματησε ουτε τα μεσανυχτα....χαμος :-Πω πω εκαθαριση του θανατου πεφτει .
Επισκέπτης
[size=20pt]Σκουπααααααα.[/size]
[size=20pt]Σκουπααααααα.[/size]
περίμενε, όπου να'ναι [size=14pt]φέρνω κ το φαράσι... [/size]
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.901
- Πόντοι
- 13.165
επειδη υπαρχει [size=10pt]σκουπα[/size]και μαλιστα ηλεκτρικη θα ξαναγραψω οτι ειναι [size=12pt]ΝΤΡΟΠΗ[/size]αυτα που εγιναν χτες το βραδι και μου εκανε μεγαλη εντυπωση που μονο ενα ατομο ο αlaleon εγραψε κατι
επισης να ρωτησω αν θα ξαναρθει η vanessa απο avangarde στη χωρα μας
επισης να ρωτησω αν θα ξαναρθει η vanessa απο avangarde στη χωρα μας
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Τα σκουπιδι παντως ειναι εδω φιλαρακια και σας περιμενει τον εναν με την σκουπα και τον αλλον με το φαρασι.περίμενε, όπου να'ναι [size=14pt]φέρνω κ το φαράσι... [/size]
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 13K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 85K