You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 619K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Απ' οτι ξερω φιλαρακι ειναι το πρωτο της tour στην Αθηνα με το πρακτορειο Zuzana. Ειναι φρεσκια στο Zuzana. Τωρα βεβαια οι παλιοτεροι εδω στο site μπορει να την ξερουν αν ηταν πιο μπροστα σε αλλο πρακτορειο.Ρε παιδια αυτη την Cathrine απο Zuzana την γνωριζει κανεις?
Ρωταω γιατι λεω να κλεισω ενα ραντεβουδακι.
Για βοηθηστε ρε παιδες!!!
οχι και δεν θελουμε να την γνωρισουμε ...σκετο πετσακι ειναι με δυο μπαλονοσημαδουρες μπροσταΡε παιδια αυτη την Cathrine απο Zuzana την γνωριζει κανεις?
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ρε παιδια αυτη την Cathrine απο Zuzana την γνωριζει κανεις?
Έχει ξανάρθει και παλαιότερα ως www.bourdela.com/content/view/1066/1/]Catherine[/url] από Εmpire Companions και φυσικά δεν είναι το πρώτο της tour στην Αθήνα!
antisthenis
2006/03/30
Ημερομηνία συνάντησης: 30 Μαρτίου 2006
Διάρκεια: 1 ώρα
Είχα αρχικά κανονίσει για εχτές και για δίωρο, αλλά κάτι προέκυψε και άλλαξε η ημερομηνία και η διάρκεια του ραντεβού (δεν είχε πια άλλες ελεύθερες ώρες). Πρώτη εντύπωση: η γκόμενα παρά το μέτριο ανάστημά της ήταν εμφανίσιμη… με υποδέχτηκε με μίνι και ψηλοτάκουνα. Τα βυζιά της μεγάλα και έμοιαζαν με φυσικά (μπορεί να είχε γίνει κάποια ενίσχυση, αλλά δεν είχαν καμία σχέση με τα κλασικά σιλικονάτα βυζιά κάποιων Αμερικανίδων πορνοστάρ που είναι σαν βιδωμένα και κάνουν μπαμ από μακριά ότι είναι ψεύτικα). Δέρμα μαυρισμένο (solarium). Από φάτσα αρκετά καλή, ούτε όμως εξαιρετικά όμορφη, ούτε και γλυκιά – όπως στις φωτογραφίες της περίπου θα έλεγα. Πολύ ωραίο σώμα με λίγα παραπανίσια κιλά που δεν φαίνονται παρά μόνο όταν κάθεται, απολαυστικό pierced μεγάλο μουνί τελείως ξυρισμένο. Τα καλά όμως παίδες σταματάνε εδώ… από συμπεριφορά απαράδεκτη. Με το που πήγα να τη φιλήσω με γλώσσα μου λέει "kiss like a man, I’m not an animal"!!! Το γλυφομούνι δεν της άρεσε γιατί "you don’t do it the way I like". Δεν της άρεσαν τα φιλιά στο λαιμό!!! Κατά την αλλαγή των στάσεων ψιλοδυσανασχετούσε. Το σεξ ήταν μέτριο με μικρή συμμετοχή εκ μέρους της. Αν σε όλα αυτά προσθέσω και τα κουτσουρεμένα services (ούτε CIF, ούτε CIM, ούτε A-level) τότε πάλι καλά που δεν την είχα κλείσει για δίωρο ή παραπάνω.
Speedster
16/10/06
Ήμουν ο πρώτος πελάτης της μιας και ήρθε σήμερα στις 13:00.Το ραντεβού ήταν 15:30 με 17:30.Συνολο 2h και η ταρίφα 400 euro. Με περίμενε στο δωμάτιό της σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής Αθηνών. Από το laptop ακουγόταν house μουσική και slide show οι φωτογραφίες της. Πρόσχαρη και με λίγα ελληνικά αφού κάπνισα ένα τσιγάρο, μου είπε να πάω κατευθείαν για ντους. Ακλούθησε ένα μέτριο στοματικό και μετά από πάνω, στα τέσσερα κλπ. Μετά την πρώτη κατάθεση κάπνισα ένα δεύτερο τσιγάρο και ξανά η ιδία ιστορια. Το στοματικό της ήταν 6/10 και το σεξ 4/10.
Από τις φωτογραφίες στο site περίμενα να δω το ίδιο πρόσωπο αλλά ματαια. Παιδιά πολύ χάλια στην πραγματικοτητα. Είναι 23 ετών, έχει πολύ αδύνατα πόδια και λίγη κοιλιτσα. Piersing στο αφαλό και στα απόκρυφα σημεια. Μαλλί μαύρο ,α και βυζί 3αρι αλλά σιλικονουχο .Για όσους αρέσκονται σε GFE καταστάσεις είναι απλά καλή αλλά πολλά τα λεφτά για αυτό που προσφερει. Αυτά κ ελπίζω να βοήθησα.
p.s. Έχει έρθει άλλες δυο φορές στην Ελλαδα. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν αξίζει τα λεφτά της.
Να συμπληρώσω ότι μετά την πρώτη κατάθεση ,η δεύτερη δεν μου βγήκε .Το κορίτσι δεν παραπονέθηκε για την ώρα που προσπαθούσαμε αλλά πολύ παγοβουνο. Χίλιες φορές jeniffer αλά Πόπη και πολλές άλλες των 100 euro. Να πω επίσης ότι είναι από την Τσεχία και η Sylvie η manager κάνει άψογα τη δουλειά της στο πρακτορείο! Συνεπέστατη!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Έχει ξανάρθει και παλαιότερα ως www.bourdela.com/content/view/1066/1/]Catherine[/url] από Εmpire Companions και φυσικά δεν είναι το πρώτο της tour στην Αθήνα!
antisthenis
2006/03/30
Ημερομηνία συνάντησης: 30 Μαρτίου 2006
Διάρκεια: 1 ώρα
Είχα αρχικά κανονίσει για εχτές και για δίωρο, αλλά κάτι προέκυψε και άλλαξε η ημερομηνία και η διάρκεια του ραντεβού (δεν είχε πια άλλες ελεύθερες ώρες). Πρώτη εντύπωση: η γκόμενα παρά το μέτριο ανάστημά της ήταν εμφανίσιμη… με υποδέχτηκε με μίνι και ψηλοτάκουνα. Τα βυζιά της μεγάλα και έμοιαζαν με φυσικά (μπορεί να είχε γίνει κάποια ενίσχυση, αλλά δεν είχαν καμία σχέση με τα κλασικά σιλικονάτα βυζιά κάποιων Αμερικανίδων πορνοστάρ που είναι σαν βιδωμένα και κάνουν μπαμ από μακριά ότι είναι ψεύτικα). Δέρμα μαυρισμένο (solarium). Από φάτσα αρκετά καλή, ούτε όμως εξαιρετικά όμορφη, ούτε και γλυκιά – όπως στις φωτογραφίες της περίπου θα έλεγα. Πολύ ωραίο σώμα με λίγα παραπανίσια κιλά που δεν φαίνονται παρά μόνο όταν κάθεται, απολαυστικό pierced μεγάλο μουνί τελείως ξυρισμένο. Τα καλά όμως παίδες σταματάνε εδώ… από συμπεριφορά απαράδεκτη. Με το που πήγα να τη φιλήσω με γλώσσα μου λέει "kiss like a man, I’m not an animal"!!! Το γλυφομούνι δεν της άρεσε γιατί "you don’t do it the way I like". Δεν της άρεσαν τα φιλιά στο λαιμό!!! Κατά την αλλαγή των στάσεων ψιλοδυσανασχετούσε. Το σεξ ήταν μέτριο με μικρή συμμετοχή εκ μέρους της. Αν σε όλα αυτά προσθέσω και τα κουτσουρεμένα services (ούτε CIF, ούτε CIM, ούτε A-level) τότε πάλι καλά που δεν την είχα κλείσει για δίωρο ή παραπάνω.
Speedster
16/10/06
Ήμουν ο πρώτος πελάτης της μιας και ήρθε σήμερα στις 13:00.Το ραντεβού ήταν 15:30 με 17:30.Συνολο 2h και η ταρίφα 400 euro. Με περίμενε στο δωμάτιό της σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής Αθηνών. Από το laptop ακουγόταν house μουσική και slide show οι φωτογραφίες της. Πρόσχαρη και με λίγα ελληνικά αφού κάπνισα ένα τσιγάρο, μου είπε να πάω κατευθείαν για ντους. Ακλούθησε ένα μέτριο στοματικό και μετά από πάνω, στα τέσσερα κλπ. Μετά την πρώτη κατάθεση κάπνισα ένα δεύτερο τσιγάρο και ξανά η ιδία ιστορια. Το στοματικό της ήταν 6/10 και το σεξ 4/10.
Από τις φωτογραφίες στο site περίμενα να δω το ίδιο πρόσωπο αλλά ματαια. Παιδιά πολύ χάλια στην πραγματικοτητα. Είναι 23 ετών, έχει πολύ αδύνατα πόδια και λίγη κοιλιτσα. Piersing στο αφαλό και στα απόκρυφα σημεια. Μαλλί μαύρο ,α και βυζί 3αρι αλλά σιλικονουχο .Για όσους αρέσκονται σε GFE καταστάσεις είναι απλά καλή αλλά πολλά τα λεφτά για αυτό που προσφερει. Αυτά κ ελπίζω να βοήθησα.
p.s. Έχει έρθει άλλες δυο φορές στην Ελλαδα. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν αξίζει τα λεφτά της.
Να συμπληρώσω ότι μετά την πρώτη κατάθεση ,η δεύτερη δεν μου βγήκε .Το κορίτσι δεν παραπονέθηκε για την ώρα που προσπαθούσαμε αλλά πολύ παγοβουνο. Χίλιες φορές jeniffer αλά Πόπη και πολλές άλλες των 100 euro. Να πω επίσης ότι είναι από την Τσεχία και η Sylvie η manager κάνει άψογα τη δουλειά της στο πρακτορείο! Συνεπέστατη!
μαύρο!
(σε πρόλαβα vasos!)
Επισκέπτης
Σωθηκαμε παλι .
Μπραβο ρε Ναυαρχε.
[size=30pt]BOYCOTT[/size]
Μπραβο ρε Ναυαρχε.
[size=30pt]BOYCOTT[/size]
Επισκέπτης
Πηγαινε αγορι μου στη Julia να βρεις την υγεια σου και να φυγεις με το χαμογελο στο στομα.Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παιδες!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι τα θελεις τα πειραματα.
Cobraverde
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Συνειδητοποιώ ότι χτεσινά post έχουν σβηστεί χωρίς να είναι προσβλητικά. Η λογοκρισία προστατεύει τους διαφημιζόμενους πελάτες? Σε forum υπάρχουν ζητήματα που απαγορεύεται να συζητούνται? Περιμένω απάντηση.
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Με το πρακτορειο Zuzana εννοουσα αν ηταν για μενα τα εντονα γραμματα. Το διορθωσα ηδη.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
ΚΑΙ αυτή ζουζουνίτσα? Φταίω εγώ που μιλάω για CT-Πούτιν μετά?
xa xa xa xa xa xa xa xa xa
Πριν από λίγο μετέφερα την είδηση σε πρώην δυνατό μέλος του site που την είχε γκόμενα για κάποιο φεγγάρι, έγιναν οι κατάλληλες επαφές και σύντομα θα μάθω λεπτομέρειες για την νέα συνεργασία.
Ρε παιδιά...κάτι κοπελιές που ξέρω, χορεύτριες, όχι τίποτα το ιδιαίτερο, τις υιοθετεί ο ζουζούνας? Έχουν αναδουλειές τα κορίτσια....αλλά πείτε του να κινηθεί γρήγορα, γιατί από Δεκέμβριο ανεβαίνει πάλι το κασέ των ξεβράκωτων.
max1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Λες ε?Πηγαινε αγορι μου στη Julia να βρεις την υγεια σου και να φυγεις με το χαμογελο στο στομα.
Τι τα θελεις τα πειραματα.
Θα σε ακουσω και θα κλεισω Julia γιατι σε εμπιστευομαι!
Επισκέπτης
Εχω ενα οικοπεδακι στην Ανοιξη μηπως το θελει και αυτο ο Ζ.
Κλεισε Julia kaiδεν θα χασεις max.
Κλεισε Julia kaiδεν θα χασεις max.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Εχω ενα οικοπεδακι στην Ανοιξη μηπως το θελει και αυτο ο Ζ.
Εάν είναι πάνω από 8 στρέμματα...το θέλω εγώ!
παμε παρακατω γιατι δεν βγαζεις ακρη αστοΣυνειδητοποιώ ότι χτεσινά post έχουν σβηστεί χωρίς να είναι προσβλητικά. Η λογοκρισία προστατεύει τους διαφημιζόμενους πελάτες? Σε forum υπάρχουν ζητήματα που απαγορεύεται να συζητούνται? Περιμένω απάντηση.
Επισκέπτης
Κια για να μην ξεχνιομασται εγω μαθαινω οτι το SHI μια χαρα τα παει και δεν πουλιεται. ;)
Ετσι απλα για να μην λεμε οτι μπουρδα μας τσαμπουνανε τα κοριτσα.
Να και να τσεκαρουμε πρωτα.
Ετσι απλα για να μην λεμε οτι μπουρδα μας τσαμπουνανε τα κοριτσα.
Να και να τσεκαρουμε πρωτα.
Επισκέπτης
χαχαχα Αφου δεν ειχε ρε τιποτα αξιολογο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 13K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 85K