Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
BABY, δεν ειναι ακριβως ετσι εγω και μερικοι αλλοι φιλοι ας πουμε πως λες να γραφουμε εδω, η πετρια (παθος) ειναι κοινη για ολους, απλα ειναι θεμα δεοντολογιας, αυτο που γραφω παντα ειναι προφυλακτικο και σωστη οσο γινεται επιλογη.  :o

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σορρυ ξεχασα να υπογραψω ως γιατρος ...

Επισκέπτης
Να μην εχεται φοβιες ουτε ντροπες με τους γιατρους.
Αυτα τα κανουν οι βλακες και οι χωριατες οι οποιοι δεν εμπιστευονται ουτε τον αδελφο τους.

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ο pathfinder και ο baby τωρα τa διαβασα ειναι σωστοι ετσι ακριβως ειναι, μιλατε και μην αργητε ποτε να δειτε εναν ειδικο.

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ειχα νευριασει με καποιον..αλλα περασμενα ξεχασμενα..κομμαντο

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Φίλε καινούργιος τι διαφορά φαντάζεσαι ότι μπορεί να έχουν τα αφροδίσια νοσήματα με τις σιτιτουρίστριες;
Για να μην κουράζεις το μυαλό σου : καμία απολύτως.

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φυσικα εκει απαντω, αλλα εγραψες σε μια φραση το ποιο σωστο, μονο ο γιατρος που θα δει θα πει...

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
παμε στο ντερμπυ στρατηγε μου? :rockon:

Επισκέπτης
Εγω παντως αυτο θα το μπιξω και ας ειναι και κωλοχαρακτηρας. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Liz.jpg
    Liz.jpg
    23 KB · Εμφανίσεις: 36
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Οκ Ευχαριστώ.Βαbby συγγνώμη που σκέφτηκα ότι μπορεί να ειρωνεύεσαι σε κάτι τόσο σοβαρό.Κοιτάξτε ενημέρωση περί σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων έχω στο έπαρκο θα μπορούσα να πώ και μάλιστα κυρίως από γιατρούς.Όμως όλα καταστρέφονται και πάντα υπάρχει αποτροπή και πατσισμός όσον αφορά τον πληρωμένο έρωτα και τους εκπρωσόπους του.Αυτό είναι στο οποίο θέλω κάποια ενημέρωση.Οίκους ανοχής δοκίμασα και δεν με άρεσε και πολύ τα strip είναι σαν ακριβή τσόντα,μένουν τα girls των city tours ου μου φαίνονται καλή επιλογη!

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Η όλη φάση λέω να γίνει Οκτώμβριο με Νοέμβριο.Τότε θα ζητήσω και κάποια πληροφόριση για να πάρω την καλύτερη!!!! :rockon:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πάντως απορώ οι κοπέλες δεν φοβούνται?:think:Αν και μάλλον είναι πολλά τα λεφτά οπότε παίρνουν το όποιο ρίσκο!Τώρα να τις αναγκάζει κάποιος να το κάνουν για διάφορους λόγους όπως αυτές στον Θοδωράκη χθές δεν νομίζω αλλου συναντάμε τέτοιες κοπέλες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom