Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Α αυτό ήταν;Έκλεισε οντωςΤο κατάστημα είναι σε λειτουργία; Γιατί είδα ότι το site έκλεισε.
Α αυτό ήταν;Έκλεισε οντωςΤο κατάστημα είναι σε λειτουργία; Γιατί είδα ότι το site έκλεισε.
Άρα κανονικά ανοιχτόΠριν 2-3 μερες ανοιχτο ηταν....
Η Αλεξια με το υπερτατο κωλαρακι εκει ηταν....!!!
Ναι φίλε. Είναι διεκπαιρεωτική, μέτριο μασαζ και πολύ όχι το ένα όχι το άλλο....Έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής τη Ναταλί.
Καλό μουνι φαίνεται αλλά κ μεγάλη ξεπέτα.
Μάλλον@black crow Κοράκι, η Αφροδίτη είναι Ελληνίδα; Ωραίος για την κριτική.
Πρώτο πέρασμα από το μαγαζί είδα την Νάταλι και με εντυπωσίασε...Ελληνίδα 21 ετών άπειρες και μιχανικες κινήσεις.. έχει καλά στοιχεία που άμα ασχοληθεί μπορεί να γίνει μεγάλο αστέρι στο μασάζ..Έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής τη Ναταλί.
Καλό μουνι φαίνεται αλλά κ μεγάλη ξεπέτα.
Για τα δεδομένα των μασάζ ναι το ξαναλέω είναι μουναρα σε σχέση με πολλές άλλες που βλέπουμε σαλονιΑφού η Alexia, ήταν η πιο εντυπωσιακή, φαντάζομαι πως θα είναι οι άλλες! Αν λέμε για την ίδια βέβαια, εγώ πήγα χθες κατά τις 11:30, ήταν δύο, ξανθιά αδύνατη μικρόσωμη (δε μ άρεσε), νομίζω Αλεξία, η άλλη (νομίζω Μαίρη) μελαχρινή όμορφη, κοντή με πολύ μεγάλο κώλο, αυτή μ άρεσε πιο πολύ.
Αδερφέ τώρα είδα ότι είσαι εσύ που έχουμε ξαναμιλήσει. Συγνώμη δεν ήθελα να σε προσβάλλω, εγώ είμαι ο δύσκολος με την εμφάνιση, λες και είμαι εγώ ο τέλειος!Για τα δεδομένα των μασάζ ναι το ξαναλέω είναι μουναρα σε σχέση με πολλές άλλες που βλέπουμε σαλονι
Δεν με προσβάλεις αλλά πες μου μια κοπέλα που είναι πανέμορφη σε μασατζιδικο κατά τα δικά σου γούστα;;Αδερφέ τώρα είδα ότι είσαι εσύ που έχουμε ξαναμιλήσει. Συγνώμη δεν ήθελα να σε προσβάλλω, εγώ είμαι ο δύσκολος με την εμφάνιση, λες και είμαι εγώ ο τέλειος!