johnypap35
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2017
- Like
- 31
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Για να πούμε πού χύνουμε τις συζύγους ή τις γκόμενες... ;)
Για να πούμε πού χύνουμε τις συζύγους ή τις γκόμενες... ;)
Βρήκε αραπη μαλλονπριν παντρευτούμε τα κατάπινε και μου έδινε κώλο συχνά,
μετά τον γάμο σταμάτησε να τα καταπίνει κ να κάνει τσιμπούκια, αλλα συνέχισε να δίνει κώλο για 2 χρόνια,
μετά σταμάτησε να δίνει κώλο, με καβαλάει κ όσο δίνει μουνί θέλει ταυτόχρονα δονητή ή δαχτυλο στο κώλο.
τα τελευταία 2,5 χρόνια μου κάθεται μια φορα το μήνα ή το διμηνο και αυτό με παρακάλια κ πίεση από τη μεριά μου.
μεγααααλη καριόλα η σύζυγός μου.
Μακριά από καριόλες!
Και εσύ σκέφτεσαι να κάνεις τρίο με άλλον άντρα μαζί της?...τα δίνει σε άλλους αυτά που σου έδινε και τώρα εσύ περιμένεις να την γαμισει μαύρος να πάρεις μάτι?πριν παντρευτούμε τα κατάπινε και μου έδινε κώλο συχνά,
μετά τον γάμο σταμάτησε να τα καταπίνει κ να κάνει τσιμπούκια, αλλα συνέχισε να δίνει κώλο για 2 χρόνια,
μετά σταμάτησε να δίνει κώλο, με καβαλάει κ όσο δίνει μουνί θέλει ταυτόχρονα δονητή ή δαχτυλο στο κώλο.
τα τελευταία 2,5 χρόνια μου κάθεται μια φορα το μήνα ή το διμηνο και αυτό με παρακάλια κ πίεση από τη μεριά μου.
Μακριά από καριόλες!
Τώρα το σκέφτηκες....τι κάνεις τόσο καιρόούτε κ εγώ ξέρω.της μίλησα όμορφα και καθαρα αλλα αδιαφορεί.
της πρότεινα ακόμα και να γαμηθεί με οποιον θέλει μηπως κ την εξιτάρω αλλα ούτε κ αυτό θέλει.
πρέπει να προχωρήσω και να βρω γκόμενα
αν σε ενοχλεί τι ανέβαζα παλιά σε άλλο θέμα και τι ανεβάζω τώρα σε αυτό το θέμα, απλά σκέψου ότι δεν έχουμε πάντα την ίδια διάθεση. σήμερα δεν είμαι καθόλου καλάΚαι πριν γράψουμε ανεβάσουμε ποστ καλό είναι να βλέπουμε και το έχουμε ανεβάσει τόσο καιρό.....τα γραπτά μένουν
Οχι να γίνει και κερατάς εν γνώση σουαν σε ενοχλεί τι ανέβαζα παλιά σε άλλο θέμα και τι ανεβάζω τώρα σε αυτό το θέμα, απλά σκέψου ότι δεν έχουμε πάντα την ίδια διάθεση. σήμερα δεν είμαι καθόλου καλά
Ναι οκ αλλά το είχες τερματίσει....και τώρα μας λες μια άλλη πραγματικότητα και δεν με πειράζει.... σχόλια κάνωαν σε ενοχλεί τι ανέβαζα παλιά σε άλλο θέμα και τι ανεβάζω τώρα σε αυτό το θέμα, απλά σκέψου ότι δεν έχουμε πάντα την ίδια διάθεση. σήμερα δεν είμαι καθόλου καλά
Αφού αντέχεις να την έχεις ακόμα σύζυγο...πριν παντρευτούμε τα κατάπινε και μου έδινε κώλο συχνά,
Μακριά από καριόλες!
Στείλε πίσω σαν ελαττωματικό μοντέλο άμα έχει ακόμα εγγύηση .πριν παντρευτούμε τα κατάπινε και μου έδινε κώλο συχνά,
Μακριά από καριόλες!
παρομοια ΗΤΑΝ και η δικια μου κατασταση φιλε, γιαυτο την αλλαξα δρομο μετα απο 14χρ.πριν παντρευτούμε τα κατάπινε και μου έδινε κώλο συχνά,
Μακριά από καριόλες!