Νέα

Χύνουν οι πουτάνες με πελάτες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
με μενα οι ρουμάνες..

:cum:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Μου εχει τυχει περιπτωση να πηδαω ιεροδουλη ,αερογαμησι εντελως και να μου λεει στο μισο λεπτο, της γαμιας εισαι εσυ μου εχεις σκισει τη μουναρα  :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Γιατί οχι ??? επειδή κάνουμε αυτή την δουλειά και απαγορεύουμε το εαυτό μας, εμείς δεν έχουμε ορμόνες ???? έχουμε ζωντανό σόμα και δεν ήμαστε ανεστιτες !

Ιδικά η ιερόδουλη έχει ποιο ερεθισμένη ορμόνες  λόγο συνέχειας επαφή, πάρα μια γυναικά εκτός χορού !!!     
Σωστηηηηηηηηηηηηηηηηηη

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Πέρα από την πλάκα όμως πιστεύω ότι οι ιερόδουλες με αυτή την κωλοδουλειά που κάνουν θα πρέπι να χουν προβληματα με τον κόλπο τους και τη μήτρα τους..

Συγγνώμη εμένα η κοπέλα μου δεν μπορούσε 4 φορές την εβδομάδα και όταν ή,ασταν στην αρχή με τα πολλά μέλια,η ιερόδουλη πως μπορεί να κάθεται να την πηδάνε 30 άτομα τη μέρα...Στάνταρ προκαλούνται ερεθισμοί,αιμορραγία και ανωμαλίες..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μου εχει τυχει περιπτωση να πηδαω ιεροδουλη ,αερογαμησι εντελως και να μου λεει στο μισο λεπτο, της γαμιας εισαι εσυ μου εχεις σκισει τη μουναρα  :2funny: :2funny:
μηπως σηκωσες πολυ αερα και την καυλωσες τυπε? :grin:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πέρα από την πλάκα όμως πιστεύω ότι οι ιερόδουλες με αυτή την κωλοδουλειά που κάνουν θα πρέπι να χουν προβληματα με τον κόλπο τους και τη μήτρα τους..

Συγγνώμη εμένα η κοπέλα μου δεν μπορούσε 4 φορές την εβδομάδα και όταν ή,ασταν στην αρχή με τα πολλά μέλια,η ιερόδουλη πως μπορεί να κάθεται να την πηδάνε 30 άτομα τη μέρα...Στάνταρ προκαλούνται ερεθισμοί,αιμορραγία και ανωμαλίες..
Γι'αυτο συνεχεια ειναι με τις κρεμες

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
μηπως σηκωσες πολυ αερα και την καυλωσες τυπε? :grin:

Ρε εσύ να κάνεις παρέα με τον φίλο μου τον Vagelis_20..Είναι μεγάλος τσόγλανος και του τα χω μαζεμένα που την τελευταια φορά που ήμουν Αθήνα έλεγε μαλακίες όταν τρώγαμε στο Μοναστηράκι και δεν μ αφη σε να φχαριστηθώ λίγο γύρο!!Σου βγάζει το φαι από τη μύτη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom