Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Με μένα χύνουν κάθε φορά.Υπάρχουν μάλιστα φορές που χύσανε με το που με είδανε να κάθομαι στο σαλονάκι του ντέλου/στούντιο.
Με μένα χύνουν κάθε φορά.Υπάρχουν μάλιστα φορές που χύσανε με το που με είδανε να κάθομαι στο σαλονάκι του ντέλου/στούντιο.
ειμαστε ομορφοπαιδα γιαυτο τυπεΜε μένα χύνουν κάθε φορά.Υπάρχουν μάλιστα φορές που χύσανε με το που με είδανε να κάθομαι στο σαλονάκι του ντέλου/στούντιο.
Ο Τσακ Νορρις οταν γεννήθηκε γάμησε την νοσοκομα! Ηταν ο πρώτος της, ήταν η τριτη του!ποιος εισαι ο τσακ νορις
πλακωσε γαμιας....φυλαχτειτε..........
ειμαστε ομορφοπαιδα γιαυτο τυπε
ΣωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηΓιατί οχι ??? επειδή κάνουμε αυτή την δουλειά και απαγορεύουμε το εαυτό μας, εμείς δεν έχουμε ορμόνες ???? έχουμε ζωντανό σόμα και δεν ήμαστε ανεστιτες !
Ιδικά η ιερόδουλη έχει ποιο ερεθισμένη ορμόνες λόγο συνέχειας επαφή, πάρα μια γυναικά εκτός χορού !!!
μηπως σηκωσες πολυ αερα και την καυλωσες τυπε?Μου εχει τυχει περιπτωση να πηδαω ιεροδουλη ,αερογαμησι εντελως και να μου λεει στο μισο λεπτο, της γαμιας εισαι εσυ μου εχεις σκισει τη μουναρα
Γι'αυτο συνεχεια ειναι με τις κρεμεςΠέρα από την πλάκα όμως πιστεύω ότι οι ιερόδουλες με αυτή την κωλοδουλειά που κάνουν θα πρέπι να χουν προβληματα με τον κόλπο τους και τη μήτρα τους..
Συγγνώμη εμένα η κοπέλα μου δεν μπορούσε 4 φορές την εβδομάδα και όταν ή,ασταν στην αρχή με τα πολλά μέλια,η ιερόδουλη πως μπορεί να κάθεται να την πηδάνε 30 άτομα τη μέρα...Στάνταρ προκαλούνται ερεθισμοί,αιμορραγία και ανωμαλίες..
..Αμα ημουνα τοσο γαμιας θα το ηξεραμηπως σηκωσες πολυ αερα και την καυλωσες τυπε?
μηπως σηκωσες πολυ αερα και την καυλωσες τυπε?
μηπως σηκωσες πολυ αερα και την καυλωσες τυπε?
Γι'αυτο συνεχεια ειναι με τις κρεμες