SOYLHS1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 10
- Like
- 273
- Πόντοι
- 291
τυπε δεν εχω δει φωτογραφιες δε ξερω αν ειναι μουναραχχαχα για πες πια μουναρα εχεις σκοπο να προτεινεις.?
τυπε δεν εχει επιβιωσει με την ομορφαδα της αρνητικο στον σκοτεινο θαλαμοτυπε δεν εχω δει φωτογραφιες δε ξερω αν ειναι μουναρα
τυπε δεν εχει επιβιωσει με την ομορφαδα της αρνητικο στον σκοτεινο θαλαμο
οταν το μαθει καλα το κολπο θα χυνει μολις πεφτουν οι τιτλοι τελους του μπεν χουρΧυνεις γρηγορα γιατι χυνεις γρηγορα και οταν την παιζεις.
Ξεκιμανε φροντιστηριο.
Θα βαλεις μια ωραια τσοντουλα θα βαλεις το ρολοι διπλα και ξεκινα , για αρχη δεν χυνεις με τιποτα πριν το 15λεπτο , σιγα σιγα θα ανεβαζει τον χρονο, οτα θα φτασεις 40λεπτο εισαι ετοιμος.
Πηγαινε στην γκομενα και πεταξε της τα ματια εξω.
Θα σου παρει καμια 10αρια μερες με 2 εβδομαδες.
Κανε οτι σου λεω και θα χυνεις οποτε θες εσυ.
οταν το μαθει καλα το κολπο θα χυνει μολις πεφτουν οι τιτλοι τελους του μπεν χουρ
οταν το μαθει καλα το κολπο θα χυνει μολις πεφτουν οι τιτλοι τελους του μπεν χουρ
τυπε μπορει τελικα να μην καταφερει να αργει να χυνει αλλα μπορει να γινει ενας λαμπρος κριτικος κινηματογραφου
ειναι να μην γινει η αρχη τυπε.μετα δεν θα τον σταματαει τιποτα
σουλη ηρθε ο καιρος να αλλαξεις μαρκα
Χυνεις γρηγορα γιατι χυνεις γρηγορα και οταν την παιζεις.
Ξεκιναμε φροντιστηριο.
Θα βαλεις μια ωραια τσοντουλα θα βαλεις το ρολοι διπλα και ξεκινα , για αρχη δεν χυνεις με τιποτα πριν το 15λεπτο , σιγα σιγα θα ανεβαζεις τον χρονο, οτα θα φτασεις 40λεπτο εισαι ετοιμος.
Πηγαινε στην γκομενα και πεταξε της τα ματια εξω.
Θα σου παρει καμια 10αρια μερες με 2 εβδομαδες.
Κανε οτι σου λεω και θα χυνεις οποτε θες εσυ.
τυπε σουλη εμας δεν μας ταλανιζουν τετοιου ειδους προβληματα εμας δεν μας σηκωνεται καν
γελατε γελατε νασας κατσει κανενα τετοιο θα σας πω,αμα δεις σα γαμω το στανιο μου γιναν τα μουτρα μου,,
τυπε μπορει τελικα να μην καταφερει να αργει να χυνει αλλα μπορει να γινει ενας λαμπρος κριτικος κινηματογραφου
τυπε σουλη εμας δεν μας ταλανιζουν τετοιου ειδους προβληματα εμας δεν μας σηκωνεται καν
θουλη εχεις δοκιμασει δαχτυλο?ελεγα να παω σε γιατρο αλλα θα με κανει το κεφαλι κουδουνι και σιγουρα θα φυγω με μεγαλυτερο προβλημα,εχω δοκιμασει κατι σιαλις και κατι τετοια παλιοτερΑ λετε να φταιει αυτο?
τι εννοεις να προσπαθω να κρατηθω?
ευχαριστω,
θουλη εχεις δοκιμασει δαχτυλο?