Νέα

Χυλόπιτες. Πόσες φάγατε, πόσες ρίξατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nono
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 227
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Αν το καλοσκεφτείς η ζωή είναι περίεργη.
Μέχρι να παντρευτώ στα 39 έφαγα  αμέτρητες χυλόπιτες.
Από τα 39 που παντρεύτηκα και μέχρι σήμερα έχω ρίξει όχι αμέτρητες αλλά πολλές χυλόπιτες.

Τα πιο ηλίθια σκηνικά: Στη παραλία της Βάρκιζας κοίταζε μια επίμονα προς τη πλευρά μου.
Μετά από δέκα λεπτά σηκώνομαι να της μιλήσω και μερικά μέτρα πριν τη φτάσω έρχεται ένα παιδάκι τρέχοντας και του λέει «άντε ρε παιδάκι μου τόση ώρα και αυτός θα νομίζει ότι του κάνω καμάκι». Εγώ προχώρησα ευθεία και καλά ότι κάτι έψαχνα…
Σε μπαρ στη Μύκονο καρφώθηκα σε μια χοντρή (πολύ όμως), ήμουν και πιωμένος, και σε ένα λεπτό έρχεται και μου λέει επί λέξει. «Τι κοιτάς ρε μαλάκα»? Της απάντησα «Να δώ αν γαμιέσαι» και στο καπάκι μου λέει «γιατί δεν το λές τόση ώρα»? Δεν ξαναπήδηξα ποτέ τόσο χοντρή γκόμενα….  

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.298
Πόντοι
25.467
Δοκίμασε αυτά------------>
tulumba+desert+(tulumba+tatlisi)2.jpg
  :rockon:

Πολύ θα ήθελα, αλλά λόγω  :woldman: έχω ζαχαρώδη διαβήτη.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Από τα 39 που παντρεύτηκα και μέχρι σήμερα έχω ρίξει όχι αμέτρητες αλλά πολλές χυλόπιτες.

Τα πιο ηλίθια σκηνικά: Στη παραλία της Βάρκιζας κοίταζε μια επίμονα προς τη πλευρά μου.
Μετά από δέκα λεπτά σηκώνομαι να της μιλήσω και μερικά μέτρα πριν τη φτάσω έρχεται ένα παιδάκι τρέχοντας και του λέει «άντε ρε παιδάκι μου τόση ώρα και αυτός θα νομίζει ότι του κάνω καμάκι». Εγώ προχώρησα ευθεία και καλά ότι κάτι έψαχνα…
Σε μπαρ στη Μύκονο καρφώθηκα σε μια χοντρή (πολύ όμως), ήμουν και πιωμένος, και σε ένα λεπτό έρχεται και μου λέει επί λέξει. «Τι κοιτάς ρε μαλάκα»? Της απάντησα «Να δώ αν γαμιέσαι» και στο καπάκι μου λέει «γιατί δεν το λές τόση ώρα»? Δεν ξαναπήδηξα ποτέ τόσο χοντρή γκόμενα….  

αχαχαχαχα

μ θυμισες σκηνικο στρατο

κοιταζα εναν τυπο χωρις λογο

και ερχεται κ μου λεει τι θες ρε μεγαλε;;

του λεω σε κανω κεφι

και μ λεει α ετσι..και εφυγε

αχαχαχαχ

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.454
Πόντοι
266

Μετά από δέκα λεπτά σηκώνομαι να της μιλήσω και μερικά μέτρα πριν τη φτάσω έρχεται ένα παιδάκι τρέχοντας και του λέει «άντε ρε παιδάκι μου τόση ώρα και αυτός θα νομίζει ότι του κάνω καμάκι». Εγώ προχώρησα ευθεία και καλά ότι κάτι έψαχνα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

είσαι βαρκιζιώτης ? ;)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
καποτε καναμε διαγωνισμο χυλοπιτας αυτες η πιτες μετρανε ?

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
100
Πόντοι
4.165
Έφαγα καμιά σαρανταριά και έριξα δύο. :grin:
Οι περισσότερες πάντως που έφαγα ήταν στην έκτη δημοτικού  :P, όταν η αδερφή μου στα γενέθλιά μου μίλησε με τους φίλους μου να με κάνουν κανά κονέ με καμία κοπελίτσα (εγώ δεν ήξερα τίποτα). Ε λοιπόν την επόμενη μέρα που πήγα σχολείο με πλησιάζουν οι φίλοι μου και μου λένε ότι έχουν άσχημα νέα. Τους ρωτάω τι νέα και μου λένε ότι πλησίασαν κοπέλες εκ μέρους μου αφού μίλησαν χθες με την αδερφή μου, τους λέω "τι πράγμα, με ποιες μιλήσατε;", "ε βασικά με όλες τις κοπέλες της έκτης τάξης του σχολείου!", "και από όλες δεν δέχτηκε καμία;", "καμία". Λέω ρε γαμώ την ατυχία μου ούτε στατιστικά μία δεν βρέθηκε, τους τα έψαλα και καπάκι άρχισαν να περνάνε κοπελιές και να με κοροϊδεύουν, του στυλ " θέλω να τα φτιάξω μαζί σου!" "αλήθεια;" "όχι  :grin:". Άθλια μέρα εκείνη, τα είχα πάρει και με τους φίλους μου και την αδερφή μου.
Τις δύο που έριξα, η μία ήταν με μία χοντρούλα άσχημη που ήταν απελπισμένη και την έπεφτε σε όποιον έβρισκε μπροστά της στην πενταήμερη η οποία μου είχε κολλήσει άγρια, και η δεύτερη σε μία παντρεμένη μπάζο από εκεί που δούλευα που με κάλεσε στο σπίτι της όταν ο άντρας της έλειπε στην δουλειά και εγώ βρήκα δικαιολογία και της αρνήθηκα (λόγω αρχών, επειδή ήταν μπάζο και δεν είχα καμία όρεξη να με κυνηγάει ο άνδρας της στην δουλειά αν το μάθαινε).

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
βαλε για υγραεριο αν δεν εχεις ηδη

τις πουτανας γινεται

Έχει κάνει κινήσεις ο μπαμπάς και μάλλον σε λίγο θα βάλουμε.
Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτό το κομμάτι.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Stories