foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
υπαρχει στο youtube το σκηνικο με το μετρο / τσακωμο;; να γελασουμε
δεν ειμαι ραπανακι για να τρεφομαι μ ηλιο
Γενικά δεν την πέφτω. Ποτέ. Με περνάνε για σνομπ οι περισσότεροι, αλλά απλά ντρέπομαι γι'αυτό δείχνω έτσι.
Αλλά δε θεωρώ πέσιμο το να είμαστε κοντά με τον άλλον και να τον φιλήσω πρώτη ας πούμε, γιατί αυτό το έχω κάνει. Αλλά ντάξει ξέρω ότι γουσταριζόμαστε και σιγά την πρώτη κίνηση ας πούμε.
Μία φορά την έπεσα σε έναν σαντουιτσά, στο πιο αγαπημένο μου μέρος να τρώω, δε με πήρε ποτέ τηλέφωνο κι έκαψα και το μέρος, αφού λόγω ντροπής δεν ξαναπάτησα. :'( Δεν το ξανακάνω ποτέ. Με πήρε κι από κάτω.
Τώρα ντάξει προφανώς κι έχω δώσει, ποιος δεν έχει δώσει άλλωστε. Αλλά δεν ήμουν αντιπαθητική μαλάκω ποτέ, καλά τους φερόμουν.
Ντάξει όχι πάντα για να είμαι κι ειλικρινής. Έχω μια τάση να εξαφανίζομαι και να μη με βρίσκει ο άλλος ποτέ και να στέλνω μια μαλακία sms.
Αυτό που έλεγε ο τρεις λαλούν σε ένα άλλο τόπικ, για τις καριόλες που σε κοιτάνε και μετά τις πλησιάζεις και σε χυλοπιτιάζουν.
Είναι μαλακία μου και μερικές φορές απλά κολλάει το βλέμμα, δεν είμαι ποτέ διακριτική με αυτά, κι ενώ δεν κοιτάω με πεσιματικό σκοπό, καρφώνομαι στον άλλον. Λόγω δουλειάς, κάποια εποχή, κοίταζα σε φάση staring τους άλλους πχ στο μετρό τον απέναντί μου και είχα γίνει πολλές φορές ρόμπα όταν με καταλάβαινε ο άλλος (πάντα). Έχει τύχει να μου την πέσει για τσακωμό η γκόμενα κάποιου επειδή νόμιζε ότι τον καυλαντίζω. Και δεν το έκανα :-
Αλλά το έχω κόψει τώρα, μεγάλωσα.
υπαρχει στο youtube το σκηνικο με το μετρο / τσακωμο;; να γελασουμε
Οι εκδηλώσεις του φέρεσθαι (όταν απότελούν κομμάτι του ¨χαρακτήρα" ή της "ψυχοσύνθεσης" αν προτιμάτε) δεν κόβονται, απλά αδρανοποιούνται και όταν βρεθεί πρόσφορο έδαφος ή κατάλληλη περίσταση, κάνουν ξανά την εμφάνισή τους.
Γενικά δεν την πέφτω. Ποτέ. Με περνάνε για σνομπ οι περισσότεροι, αλλά απλά ντρέπομαι γι'αυτό δείχνω έτσι.
Αλλά δε θεωρώ πέσιμο το να είμαστε κοντά με τον άλλον και να τον φιλήσω πρώτη ας πούμε, γιατί αυτό το έχω κάνει. Αλλά ντάξει ξέρω ότι γουσταριζόμαστε και σιγά την πρώτη κίνηση ας πούμε.
Μία φορά την έπεσα σε έναν σαντουιτσά, στο πιο αγαπημένο μου μέρος να τρώω, δε με πήρε ποτέ τηλέφωνο κι έκαψα και το μέρος, αφού λόγω ντροπής δεν ξαναπάτησα. :'( Δεν το ξανακάνω ποτέ. Με πήρε κι από κάτω.
Τώρα ντάξει προφανώς κι έχω δώσει, ποιος δεν έχει δώσει άλλωστε. Αλλά δεν ήμουν αντιπαθητική μαλάκω ποτέ, καλά τους φερόμουν.
Ντάξει όχι πάντα για να είμαι κι ειλικρινής. Έχω μια τάση να εξαφανίζομαι και να μη με βρίσκει ο άλλος ποτέ και να στέλνω μια μαλακία sms.
Αυτό που έλεγε ο τρεις λαλούν σε ένα άλλο τόπικ, για τις καριόλες που σε κοιτάνε και μετά τις πλησιάζεις και σε χυλοπιτιάζουν.
Είναι μαλακία μου και μερικές φορές απλά κολλάει το βλέμμα, δεν είμαι ποτέ διακριτική με αυτά, κι ενώ δεν κοιτάω με πεσιματικό σκοπό, καρφώνομαι στον άλλον. Λόγω δουλειάς, κάποια εποχή, κοίταζα σε φάση staring τους άλλους πχ στο μετρό τον απέναντί μου και είχα γίνει πολλές φορές ρόμπα όταν με καταλάβαινε ο άλλος (πάντα). Έχει τύχει να μου την πέσει για τσακωμό η γκόμενα κάποιου επειδή νόμιζε ότι τον καυλαντίζω. Και δεν το έκανα :-
Αλλά το έχω κόψει τώρα, μεγάλωσα.
εχεις καταληξει που θα πας ή ακομα το ψαχνεις?
Σκεφτηκες τη πιθανοτητα να σου εκανε πλακα?μετα το λυκειο φροντιστηριο τωρα, ειχε ερθει η αδερφη φιλου να μας παρει μ το αμαξι..εκεινος εφυγε με το ποδηλατο ομως και μπηκα μαζι της στ αμαξι..εκεινη 30αρα τοτε εγω 18-19
μ ειπε οτι μ γουσταρει και οτι θελει να ΄΄ΜΕ ΠΗΔΗΞΕΙ΄΄..δεν το συνεχισα λογω φιλου..
Αυτό ήταν σε ένα καημένο κλαμπομπάρ.
Κοίταζα το υπερπέραν γιατί είχα κουραστεί κι έτυχε αυτό το υπερπέραν να είναι στη φάτσα κάποιου.
Μάλλον ήμουν καρφωμένη για ώρα κι έρχεται η σαβούρα η άλλη (όντως ήταν, ήταν και μεγάλη) και διάλογος στο περίπου:
-Κοπελιά συμβαίνει κάτι? Με τσαμπουκά αυτό
-Ε? Παρακαλώ?
-ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ?
-Δε σας καταλαβαίνω.
-Κοιτάς συνέχεια προς τα δω, θες κάτι?
-Ε?? Όχι καμία σχέση, αλήθεια, απλά κόλλησα.
Γενικά με πλησίαζε απειλητικά κι είχα σκιαχτεί λίγο χαχα
Αλλά ντάξει κάπως τα μπάλωσα, είπα κάτι μαλακίες και την ηρέμησα. *P
να έχεις όμως και κάπου στο μυαλουδάκι σου ,ότι άν ήσουν και λίγο πιό τολμηρή την διαφορετική εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή
ο τολμών νικά ;)
Σκεφτηκες τη πιθανοτητα να σου εκανε πλακα?
Γενικα αυτο οπως και τα υπολοιπα που εγρταψες περισσοτερο αναγονται στη σφαιρα της (κακογουστης)επιστημονικης φαντασιας.
Τι λέτε να εγινε; Υπαρχει για εσας καποιος τροπος να την τουμπαρω;;
Σκεφτηκες τη πιθανοτητα να σου εκανε πλακα?
Γενικα αυτο οπως και τα υπολοιπα που εγρταψες περισσοτερο αναγονται στη σφαιρα της (κακογουστης)επιστημονικης φαντασιας.
True story γαμώ τη μπουτάνα μου.
Τι λέτε να εγινε; Υπαρχει για εσας καποιος τροπος να την τουμπαρω;;
Αλλά ντάξει, δε γαμιέται.
σιγα ρε μια χαρα συμβαινει και μενα 2 φορες με γκομενα φιλου. μαγκια ειναι να πεις οχι. στις φιλες και στις γκομενες δεν εχω την ιδια ηθικη, δε κωλωνω και αδερφες και κολλητες να γαμησω
<πού θα μπορουσε > κα ΑρβελέρΛείπει ένα ρήμα.
Γενικά έχω χάσει ευκαιρίες έτσι, κι δεν αναφέρομαι μόνο στα γκομενικά.
Αλλά ντάξει, δε γαμιέται.
θελεις να μαζευτουμε 2-3 απο εδω μεσα να δειρουμε κ αυτον και αυτην;;