Νέα

Χυλόπιτες. Πόσες φάγατε, πόσες ρίξατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nono
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 227
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
υπαρχει στο youtube το σκηνικο με το μετρο / τσακωμο;; να γελασουμε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Γενικά δεν την πέφτω. Ποτέ. Με περνάνε για σνομπ οι περισσότεροι, αλλά απλά ντρέπομαι γι'αυτό δείχνω έτσι.
Αλλά δε θεωρώ πέσιμο το να είμαστε κοντά με τον άλλον και να τον φιλήσω πρώτη ας πούμε, γιατί αυτό το έχω κάνει. Αλλά ντάξει ξέρω ότι γουσταριζόμαστε και σιγά την πρώτη κίνηση ας πούμε.

Μία φορά την έπεσα σε έναν σαντουιτσά, στο πιο αγαπημένο μου μέρος να τρώω, δε με πήρε ποτέ τηλέφωνο κι έκαψα και το μέρος, αφού λόγω ντροπής δεν ξαναπάτησα. :'( Δεν το ξανακάνω ποτέ. Με πήρε κι από κάτω. :(

Τώρα ντάξει προφανώς κι έχω δώσει, ποιος δεν έχει δώσει άλλωστε. Αλλά δεν ήμουν αντιπαθητική μαλάκω ποτέ, καλά τους φερόμουν.
Ντάξει όχι πάντα για να είμαι κι ειλικρινής. Έχω μια τάση να εξαφανίζομαι και να μη με βρίσκει ο άλλος ποτέ και να στέλνω μια μαλακία sms. :huh:

Αυτό που έλεγε ο τρεις λαλούν σε ένα άλλο τόπικ, για τις καριόλες που σε κοιτάνε και μετά τις πλησιάζεις και σε χυλοπιτιάζουν.
Είναι μαλακία μου και μερικές φορές απλά κολλάει το βλέμμα, δεν είμαι ποτέ διακριτική με αυτά, κι ενώ δεν κοιτάω με πεσιματικό σκοπό, καρφώνομαι στον άλλον. Λόγω δουλειάς, κάποια εποχή, κοίταζα σε φάση staring τους άλλους πχ στο μετρό τον απέναντί μου και είχα γίνει πολλές φορές ρόμπα όταν με καταλάβαινε ο άλλος (πάντα). Έχει τύχει να μου την πέσει για τσακωμό η γκόμενα κάποιου επειδή νόμιζε ότι τον καυλαντίζω. Και δεν το έκανα :-
Αλλά το έχω κόψει τώρα, μεγάλωσα. :P

Οι εκδηλώσεις του φέρεσθαι (όταν απότελούν κομμάτι του ¨χαρακτήρα" ή της "ψυχοσύνθεσης" αν προτιμάτε) δεν κόβονται, απλά αδρανοποιούνται και όταν βρεθεί πρόσφορο έδαφος ή κατάλληλη περίσταση, κάνουν ξανά την εμφάνισή τους.  :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
υπαρχει στο youtube το σκηνικο με το μετρο / τσακωμο;; να γελασουμε

Αυτό ήταν σε ένα καημένο κλαμπομπάρ.
Κοίταζα το υπερπέραν γιατί είχα κουραστεί κι έτυχε αυτό το υπερπέραν να είναι στη φάτσα κάποιου.
Μάλλον ήμουν καρφωμένη για ώρα κι έρχεται η σαβούρα η άλλη (όντως ήταν, ήταν και μεγάλη) και διάλογος στο περίπου:
-Κοπελιά συμβαίνει κάτι? Με τσαμπουκά αυτό
-Ε? Παρακαλώ?
-ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ?
-Δε σας καταλαβαίνω. :huh:
-Κοιτάς συνέχεια προς τα δω, θες κάτι?
-Ε?? Όχι καμία σχέση, αλήθεια, απλά κόλλησα.
Γενικά με πλησίαζε απειλητικά κι είχα σκιαχτεί λίγο χαχα
Αλλά ντάξει κάπως τα μπάλωσα, είπα κάτι μαλακίες και την ηρέμησα. *P

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οι εκδηλώσεις του φέρεσθαι (όταν απότελούν κομμάτι του ¨χαρακτήρα" ή της "ψυχοσύνθεσης" αν προτιμάτε) δεν κόβονται, απλά αδρανοποιούνται και όταν βρεθεί πρόσφορο έδαφος ή κατάλληλη περίσταση, κάνουν ξανά την εμφάνισή τους.  :grin:

True story γαμώ τη μπουτάνα μου. :(

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Γενικά δεν την πέφτω. Ποτέ. Με περνάνε για σνομπ οι περισσότεροι, αλλά απλά ντρέπομαι γι'αυτό δείχνω έτσι.
Αλλά δε θεωρώ πέσιμο το να είμαστε κοντά με τον άλλον και να τον φιλήσω πρώτη ας πούμε, γιατί αυτό το έχω κάνει. Αλλά ντάξει ξέρω ότι γουσταριζόμαστε και σιγά την πρώτη κίνηση ας πούμε.

Μία φορά την έπεσα σε έναν σαντουιτσά, στο πιο αγαπημένο μου μέρος να τρώω, δε με πήρε ποτέ τηλέφωνο κι έκαψα και το μέρος, αφού λόγω ντροπής δεν ξαναπάτησα. :'( Δεν το ξανακάνω ποτέ. Με πήρε κι από κάτω. :(

Τώρα ντάξει προφανώς κι έχω δώσει, ποιος δεν έχει δώσει άλλωστε. Αλλά δεν ήμουν αντιπαθητική μαλάκω ποτέ, καλά τους φερόμουν.
Ντάξει όχι πάντα για να είμαι κι ειλικρινής. Έχω μια τάση να εξαφανίζομαι και να μη με βρίσκει ο άλλος ποτέ και να στέλνω μια μαλακία sms. :huh:

Αυτό που έλεγε ο τρεις λαλούν σε ένα άλλο τόπικ, για τις καριόλες που σε κοιτάνε και μετά τις πλησιάζεις και σε χυλοπιτιάζουν.
Είναι μαλακία μου και μερικές φορές απλά κολλάει το βλέμμα, δεν είμαι ποτέ διακριτική με αυτά, κι ενώ δεν κοιτάω με πεσιματικό σκοπό, καρφώνομαι στον άλλον. Λόγω δουλειάς, κάποια εποχή, κοίταζα σε φάση staring τους άλλους πχ στο μετρό τον απέναντί μου και είχα γίνει πολλές φορές ρόμπα όταν με καταλάβαινε ο άλλος (πάντα). Έχει τύχει να μου την πέσει για τσακωμό η γκόμενα κάποιου επειδή νόμιζε ότι τον καυλαντίζω. Και δεν το έκανα :-
Αλλά το έχω κόψει τώρα, μεγάλωσα. :P

:sunglasses:  να έχεις όμως και κάπου στο μυαλουδάκι σου ,ότι άν ήσουν και λίγο πιό τολμηρή την διαφορετική εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή

ο τολμών νικά  ;) :rockon:

OP
OP
N

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
μετα το λυκειο φροντιστηριο τωρα, ειχε ερθει η αδερφη φιλου να μας παρει μ το αμαξι..εκεινος εφυγε με το ποδηλατο ομως και μπηκα μαζι της στ αμαξι..εκεινη 30αρα τοτε εγω 18-19
μ ειπε οτι μ γουσταρει και οτι θελει να ΄΄ΜΕ ΠΗΔΗΞΕΙ΄΄..δεν το συνεχισα λογω φιλου..
Σκεφτηκες τη πιθανοτητα να σου εκανε πλακα?
Γενικα αυτο οπως και τα υπολοιπα που εγρταψες περισσοτερο αναγονται στη σφαιρα της (κακογουστης)επιστημονικης φαντασιας.

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Εχω ρίξει μπολικες κι εχω φάει αλλες τόσες.

Ακουστε όμως σκηνικό μιας συγκεκριμενης που μ'έτσουξε: στο πάρτυ ενος φίλου γνωρισα μια γκομενιτσα και πιασαμε την κουβεντουλα. Μετα απο λίγο καταλήξαμε να φασωνομαστε χοντρά, μπήκαμε στο δωματιο του φιλου και προχώρησε το θεμα. Μετά αυτη έπρεπε να φυγει γιατι ειχε έρθει ο αδερφός της. Μου έδωσε η ΙΔΙΑ το κινητο της και ενω την παίρνω και της εχω στειλει ΔΕΝ απαντάει. Καθόλου. Ψυλλιάζομαι πως ισως έχει γκομενο και δε γουσταρει παραπανω πραγματα... Αλλα εχω ξενερωσει και θα ηθελα να ξαναπαιχτει κατι..

Τι λέτε να εγινε; Υπαρχει για εσας καποιος τροπος να την τουμπαρω;;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Αυτό ήταν σε ένα καημένο κλαμπομπάρ.
Κοίταζα το υπερπέραν γιατί είχα κουραστεί κι έτυχε αυτό το υπερπέραν να είναι στη φάτσα κάποιου.
Μάλλον ήμουν καρφωμένη για ώρα κι έρχεται η σαβούρα η άλλη (όντως ήταν, ήταν και μεγάλη) και διάλογος στο περίπου:
-Κοπελιά συμβαίνει κάτι? Με τσαμπουκά αυτό
-Ε? Παρακαλώ?
-ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ?
-Δε σας καταλαβαίνω. :huh:
-Κοιτάς συνέχεια προς τα δω, θες κάτι?
-Ε?? Όχι καμία σχέση, αλήθεια, απλά κόλλησα.
Γενικά με πλησίαζε απειλητικά κι είχα σκιαχτεί λίγο χαχα
Αλλά ντάξει κάπως τα μπάλωσα, είπα κάτι μαλακίες και την ηρέμησα. *P

θελεις να μαζευτουμε 2-3 απο εδω μεσα να δειρουμε κ αυτον και αυτην;;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:sunglasses:  να έχεις όμως και κάπου στο μυαλουδάκι σου ,ότι άν ήσουν και λίγο πιό τολμηρή την διαφορετική εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή

ο τολμών νικά  ;) :rockon:

Λείπει ένα ρήμα. :P
Γενικά έχω χάσει ευκαιρίες έτσι, κι δεν αναφέρομαι μόνο στα γκομενικά.
Αλλά ντάξει, δε γαμιέται.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Γενικα αυτο οπως και τα υπολοιπα που εγρταψες περισσοτερο αναγονται στη σφαιρα της (κακογουστης)επιστημονικης φαντασιας.

αχαχαχα

οκ ο,τι πεις

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σιγα ρε μια χαρα συμβαινει και μενα 2 φορες με γκομενα φιλου. μαγκια ειναι να πεις οχι. στις φιλες και στις γκομενες δεν εχω την ιδια ηθικη, δε κωλωνω και αδερφες και κολλητες να γαμησω  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
True story γαμώ τη μπουτάνα μου. :(

:cool2:

[size=1pt]Μην άγχεστε. Δεν συμβαίονει μόνον σε εσάς. Και εγώ την γάμησα την μπουτάνα μου, αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε η ροπή μου προς τις ματσολιές.  :([/size]

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
σιγα ρε μια χαρα συμβαινει και μενα 2 φορες με γκομενα φιλου. μαγκια ειναι να πεις οχι. στις φιλες και στις γκομενες δεν εχω την ιδια ηθικη, δε κωλωνω και αδερφες και κολλητες να γαμησω  :grin:

εκεινη την μερα με το που μπηκα σ αμαξι επαθα σοκ

φορουσε η καριολα φουστιτσα

και ειχε ανεβει μεχρι πανω

εαν εσκυβα ελαχιστα κεφαλι εβλεπα βρακι

μετα την επαιζα 4 βδομαδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom