The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
το κοριτσι εννουσε "καλα μαλακας εισαι ακομα δεν μου τον εχωσες?"![]()
Ηλίου φαεινότερον.
![Coolsmiley :cool2: :cool2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coolsmiley.gif)
το κοριτσι εννουσε "καλα μαλακας εισαι ακομα δεν μου τον εχωσες?"![]()
Λες ρε μαλακα?το κοριτσι εννουσε "καλα μαλακας εισαι ακομα δεν μου τον εχωσες?"![]()
Πες τα ρε Saint.
Δεν της εκανα μαρς στο ασχετο,ειχε παιξει παρασκηνιο πιο πριν αλλα και μετα το πεσιμο.
Μαλλον δεν διαβασες το σεντονι-ποστ που εγραψα,εκει ελεγα οτι ειχε δειξει ενδιαφερον.Ε άμα τα λες μισά, τι συμπεράσματα να βγάλουμε? Και λες για μένα μετά. Χαζογκόμενα είσαι, πφ.
Μαλλον δεν διαβασες το σεντονι-ποστ που εγραψα,εκει ελεγα οτι ειχε δειξει ενδιαφερον.
Ειχε ζητησει το κιν μου απο τον κολλητο μου και αρχισε να παιρνει τηλεφωνο και να μιλαμε ενα μηνα πριν.
Το διάβασα, αλλά δεν έλεγες με τι τρόπο έδειξε το ενδιαφέρον της.
Δεν ξέρω, αλλά κι εμένα υπερβολικό μου φάνηκε κι απότομο. Έτσι με τη μία γιούργια.
Καλά. Θα το έχει υπ΄όψιν του. Την επόμενη φορά θα φροντίσει να ρίξει ροδοπέταλα στο πάτωμα και να ανάψει κάνα δύο ντουζίνες κεριά, για να φτιάξει πρώτα ατμόσφαιρα.
Ε της υπερβολής όλοι πια.
Ας της χορέψει κιόλας.
Παρεμπιπτώντος... Ξέρετε Τάνγκο;
Αντί να μάθεις εσύ να χορεύεις μπορείς απλά να εκτονώνεις την ζήλια σου κ να τους το χαλάς μπαίνοντας ανάμεσα.Τίποτα δεν ξέρω.
Δε νομίζω ότι έχω τον ρυθμό μέσα μου. *P
Αλλά θα ήθελα να πάω να μάθω-ζηλεύω δλδ όταν βλέπω να χορεύουν τέτοιους χορούς.
Τίποτα δεν ξέρω.
Δε νομίζω ότι έχω τον ρυθμό μέσα μου. *P
Αλλά θα ήθελα να πάω να μάθω-ζηλεύω δλδ όταν βλέπω να χορεύουν τέτοιους χορούς.
Και γω θέλω αλλά δεν μου κάθεται κανένας. :'( :'( :'(Ξεκινήστε με το να βάζετε άλλα πράγματα μέσα σας. Σιγά-σιγά θα μπεί και ο ρυθμός.
[size=2pt]Συγγνώμη. Δεν μπόρεσα να το καταπνίξω.[/size] :-
Ξεκινήστε με το να βάζετε άλλα πράγματα μέσα σας. Σιγά-σιγά θα μπεί και ο ρυθμός.
[size=2pt]Συγγνώμη. Δεν μπόρεσα να το καταπνίξω.[/size] :-
Αφού ξαλάφρωσες, μου αρκεί.![]()
[size=1pt]Τώρα με κάνεις να νοιώθω τύψεις...[/size]
Και γω θέλω αλλά δεν μου κάθεται κανένας. :'( :'( :'(