Νέα

Χυλόπιτες. Πόσες φάγατε, πόσες ρίξατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nono
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 227
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Εχει δικιο η Velvy,το εχετε γαμησει ρε μαλακες

δεν υπαρχει περιπτωση να ηταν η velvy αυτη!μαλλον καποια ξινη μπηκε στο λογαριασμο της και αρχισε να τα χωνει.velvy,velvy (original),που εισαι;

Επισκέπτης
Εγραψα τις χυλοπιτες μου πριν 2 σελιδες και περιμενα λιγο κραξιμο,λιγο δουλεμα απο τους μαλακες του σαιτ και τωρα χαθηκαν στη χαβουζα του σπαμ.
Δεν ξανα γραφω :huh:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δεν υπαρχει περιπτωση να ηταν η velvy αυτη!μαλλον καποια ξινη μπηκε στο λογαριασμο της και αρχισε να τα χωνει.velvy,velvy (original),που εισαι;

Πώς φαίνονται οι καινούριοι στο σάιτ χαχαχαχα
*P

Τι αμαν?
Αφου δεν ηξερα να μην ρωτησω?
Παλι καλα που ειναι ο Saint γιατι εσυ θα μου το ελεγες στο πεμπτο-εκτο ποστ :P

Δε σε καταλαβαίνω. :birdman:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Εγραψα τις χυλοπιτες μου πριν 2 σελιδες και περιμενα λιγο κραξιμο,λιγο δουλεμα απο τους μαλακες του σαιτ και τωρα χαθηκαν στη χαβουζα του σπαμ.
Δεν ξανα γραφω :huh:

αντε για να μην απογοητευεσαι,να πω κι εγω τα χαλια μου:παρα πολλες χυλοπιτες δεν εχω φαει,γιατι γενικα αρεσω στις γυναικες.ομως ειχα πολυ μεγαλη αποτυχια,(μονο ξυλο δεν επεσε) με μια που την αγαπησα πολυ και ηταν τελειως ξεφτιλισμενη.ηθελε μεγαλη ζωη,και πηρε τ'@@ μου(τωρα πρεπει να ειναι κανα δυο χρονια ανεργη).οσο αφορα για το αν εχω ριξει,ναι εχω ριξει,αλλα μια συγκεκριμενη κοπελα το μετανιωνω,γιατι ηταν σουπερ μωρο,καλο παιδι,αλλα απλα εγω δεν ειχα μυαλο τοτε.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Γενικα δεν εχω φαει πολλες χυλοπιτες γιατι δεν την πεφτω σε γκομενες αν πρωτα δεν υπαρχει ενδιαφερον και απο την αλλη πλευρα,βεβαια παρολη τη καλη τακτικη μου δεν ξεχνω δυο βαρβατες.
Μια εποχη συγκατοικουσα με ενα φιλο που ειχε στην παρεα του ενα κοριτσαρο.Ακριβως τα γκομενακι που ψαχνω,ομορφη με αποψη και γουστο,ουτε φτηνιαρα γκομενα ουτε μη μου απτου.Για το γκομενακι κοβαν φλεβες ολα τα αρσενικα της παρεας του αλλα αυτη ειχε δειξει ενδιαφερον για εμενα.Μια μερα ειχε ερθει στο σπιτι μας να αραξουμε για ταινιες,εχουμε παραγγειλει και πιτσονια για να αραξουμε.Σε μια φαση λεει το γκομενακι "παω να κοψω σαλατα στη κουζινα"και σκεφτομαι να η ευκαιρια μου.Παω στην κουζινα και οπως πλενει τα μαρουλια στον νιπτηρα την αγκαλιαζω απο πισω και την φιλαω στον λαιμο-σβερκο.Τοτε γυρναει αταραχη και μου λεει"καλα μαλακας εισαι?" και της απανταω "απο οτι φαινετε ναι" :2funny:
Σε μια αλλη φαση ειμαι με κολλητο σε μπαρ και τα πινουμε.Εχει σταμπαρει ενα γκομενακι πιο διπλα που ειναι με μια φιλη της.Τις αρχιζει στο μπουρουμπουρου και ερχονται να κατσουν στη μπαρα μαζι μας.Ο κολλητος μετα απο λιγο εχει αρχιζει και φασωνει την δικια του και εγω εχω μεινει με την αλλη και τα λεμε.Δεν μου πολυ αρεσε σαν γκομενακι αλλα λιγο τα σφηνακια και η διαθεση ειπα να της την πεσω.Εκει που ειμασταν τετατετ και υπαρχει επικοινωνια της λεω ¨"θελω να σε φιλησω" και μου απανταει "εγω δεν θελω" :2funny: :2funny:.Μετα σκεφτομουν "Παρτα αρχιδια μου μαλακα Χαρε να μαθεις να μην την πεφτεις σε γκομενες που δεν γουσταρεις" :grin:
Αυτα

Πολύ απότομος ρε φίλε.. Το γάμησες με την πρώτη που ανέφερες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Το γαμησα λιγο ειναι η αληθεια :tooth:

Εεεε ναι. Απαράδεκτον. Φιλιά σε σβέρκο και λαιμό;

Έπρεπε να της χουφτώσετε κατ΄ευθείαν τα βυζία. Προφανώς γι΄αυτό σας απέδωσε αυτόν τον χαρακτηρισμό. Περίμενε κάτι περισσότερο η κοπέλα.

Επισκέπτης

Έπρεπε να της χουφτώστε κατ΄ευθείαν τα βυζία. Πορφανώς γι΄αυτό σας απέδωσε ατύον τον χαρακτηρισμό. Περίμενε κάτι περισσότερο η κοπέλα.

το κοριτσι εννουσε "καλα μαλακας εισαι ακομα δεν μου τον εχωσες?" :2funny:

Επισκέπτης

Έπρεπε να της χουφτώστε κατ΄ευθείαν τα βυζία. Πορφανώς γι΄αυτό σας απέδωσε ατύον τον χαρακτηρισμό. Περίμενε κάτι περισσότερο η κοπέλα.
Πες τα ρε Saint.
Δεν της εκανα μαρς στο ασχετο,ειχε παιξει παρασκηνιο πιο πριν αλλα και μετα το πεσιμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom