kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
σημειωτέον ότι είναι λεσβία και θύμα των σχεδίων των ροκφέλερ (ακα φεμινίστρια)Η διβανη παντα μου αρεσε...
σημειωτέον ότι είναι λεσβία και θύμα των σχεδίων των ροκφέλερ (ακα φεμινίστρια)Η διβανη παντα μου αρεσε...
Η διβανη παντα μου αρεσε...
" Να βγάζεις τα συκώτια σου μπροστά τους."
σημειωτέον ότι είναι λεσβία και θύμα των σχεδίων των ροκφέλερ (ακα φεμινίστρια)
Άρες μάρες!
Δεν είπε να γαμηθούν για την πλάκα τους. Είπε να κάνουν παιδιά για να βγουν ψηλά και να παίζουν μπάσκετ! Ένα είδος "ευγονικής" ας πούμε, μάλλον ναζιστικής αντιλήψεως.
Επίσης εγώ προσωπικά ΔΕΝ γαμάω μαύρες και κίτρινες, αλλά μόνον λευκές, διότι μου αρέσουν περισσότερο, και εδώ και 2-2,5 χρόνια μόνο Ελληνίδες!
Είπε να κάνουν παιδιά για να βγουν ψηλά και να παίζουν μπάσκετ!
συνειδητοποιεις οτι ηταν ειρωνικο ολο το κειμενο ομως ε?
& παιδια να κανουν που ειναι το προβλημα???Άρες μάρες!
Δεν είπε να γαμηθούν για την πλάκα τους. Είπε να κάνουν παιδιά για να βγουν ψηλά και να παίζουν μπάσκετ! Ένα είδος "ευγονικής" ας πούμε, μάλλον ναζιστικής αντιλήψεως.
Επίσης εγώ προσωπικά ΔΕΝ γαμάω μαύρες και κίτρινες, αλλά μόνον λευκές, διότι μου αρέσουν περισσότερο, και εδώ και 2-2,5 χρόνια μόνο Ελληνίδες!
Μάλλον κανείς δεν το ΄πιασε.
συνειδητοποιεις οτι ηταν ειρωνικο ολο το κειμενο ομως ε?
οπως και το κομματι της ευγονικης...
τζαμπα χυνεται το μελανι τζαμπα...
αααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..οταν καποιος λεει οτι μια φυλη (ρατσα) ειναι γονιδιακα κατωτερη.
ασε ρε τις παπαριες σου.."Εξυπναδούλα-χαζομαρούλα" ήταν! Με σαφέστατες ρατσιστικές αναφορές!
Αλλά επειδή ήταν εναντίον Ελλήνων δεν θα πειράζει, ως είθισται.
Η εξυπναδούλα-χαζομαρούλα της Βούλας Παπαχρήστου (που δεν είναι και "άνθρωπος του πνεύματος" επί τέλους, ένα αμόρφωτο κορίτσι είναι!) όμως είχε ενοχλήσει. Και θεωρήθηκε πολύ σοβαρό παράπτωμα και έπρεπε να τιμωρηθεί!
Φυσικό είναι! Δεν απαξίωνε Έλληνες, αλλά Αφρικανούς...
Καθολου τσαμπα, αν εβγαινε κανενας ψευτοδιανοουμενος και ελεγε ειρωνικα να στειρωθουν ολοι οι μη Ελληνες για να μη χαλασει η ρατσα θα εψαχνες και συ (και γω μαζι) κρεμαλα στο Συνταγμα να τον κρεμασουμε. Ειρωνικα παντα.