Νέα

Χυδαία διαστρέβλωση έργου και "δηλώσεων" Λένας Κιτσοπούλου ("Kάθε κόρη Ελληνα καλό είναι να πάει με έναν μαύρο")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 490
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
στη lifo το ανακαλυψα ψαχνοντας.... :P
το εχει βαλει και ο μιδης στην αρχη αλλα δε νομιζω οτι κανεις ασχοληθηκε να το διαβασει ολοκληρο...
τιποτις...απλα οταν γραφουμε κατι τουλαχιστον ας το βαζουμε ολοκληρο και ο αλλος ας βγαλει ο,τι συμπερασμα θελει...οχι μισες κουβεντες...
για τη δε παρασταση...ολοι εξεφρασαν αποψη χωρις να εχουν δει καν αποσπασμα αυτης....
μια χαρά τα λέει η κιουρία. Απλά η αλήθεια τσούζει

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μια χαρά τα λέει η κιουρία. Απλά η αλήθεια τσούζει

και ο λασκαρατος μια χαρα τα λεγε... ;)
δε συγκρινω προφανως...απλα τον αναφερω επειδη ως λαος ειμαστε πολυ βιαστικοι στη θεοποιηση και στην αποκαθηλωση...σε ολα...

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Πιστεύω ότι οι περισσότεροι συμφωνούν στα περισσότερα αλλά δεν έχει να λεει ... το θέμα είναι ότι όσο χυδαία είναι η διαστρέβλωση άλλο τόσο χυδαίος είναι ο τρόπος.

εννοεις ο τροπος της?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
το κειμενο της σου φαινεται χυδαιο δηλαδη?

Μου φαίνεται ότι η τύπισσα τ έγραφε κ έψαχνε να βρει λέξεις,φράσεις,εικόνες που θα την κάνουν "διάσημη" κ ναι αυτό το βρίσκω χυδαίο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μου φαίνεται ότι η τύπισσα τ έγραφε κ έψαχνε να βρει λέξεις,φράσεις,εικόνες που θα την κάνουν "διάσημη" κ ναι αυτό το βρίσκω χυδαίο.

ουτε η πρωτη ειναι ουτε η τελευταια που γραφει προκλητικα χρονογραφηματα...σιγα
με το ιδιο σκεπτικο οι περισσοτεροι που γραφουν ειτε δημοσιογραφικα ειτε θεατρικα ειτε λογοτεχνικα ειναι χυδαιοι...αν ηταν δημοσιογραφος ισως να της το καταλογιζα...

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1

Σιγουρα ολοι αυτοι σε κατι τετοιο πονταρουν. Ακομα και αν λενε σωστα πραγματα χανουν με τον τροπο τους γιατι πονταρουν στο απλα να "σοκαρουν"...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
Επειδη ειχα περιεργεια βρηκα ολοκληρο το αρθρακι της λεγαμενης για τις κορες των ελληνων και τις προτροπες....
και μια συνεντευξη επισης ετσι για πιο ολοκληρωμενη αποψη...
Κοντέινερ 2 της Ελευθεροτυπίας, 2009-12, σ. 8.

"ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛ

Λένα Κιτσοπούλου

Η ελληνική οικογένεια είναι ένα τετράποδο που ζει εκτός ζωολογικού
κήπου. Η ελληνική οικογένεια κλείνει πακέτα φτηνών διακοπών. Ο μι-
κρός γιος δεν έχει μπει ποτέ σε αεροπλάνο. Αφού τα χωριά καταγω-
γής των γονέων, δεν έχουν αεροδρόμια. Το παιδί έχει πήξει στο πλοίο
και στο Κ.Τ.Ε.Λ., από μικρό με μια χάρτινη σακούλα ξερατού σαν μά-
σκα οξυγόνου, από μικρό τρέχει να πιάσει τον καλό καναπέ στο πλοίο,
πιάσε τού λένε και τις πολυθρόνες, βάλε τα μπουφάν να μην κάτσει
κανένας άλλος. Πιάσε και τις οχτώ θέσεις, κι ας είμαστε τέσσερις. Η
μάνα του τον κρατάει από τον καρπό και τον σέρνει στους διαδρό-
μους του αεροδρομίου, αυτός κοιτάει γύρω γύρω σαν χάνος, η μά-
να τον σέρνει, μη σκοντάψει το παιδί πουθενά, η μάνα τον αναγκάζει
να είναι χάνος, αφού το τράβηγμά της προηγείται της οποιασδήποτε
πρωτοβουλίας του μικρού πλάσματος. Μαλάκας είναι να κάτσει να δει
αν έχει μπροστά του σκαλοπάτι; Αφού η Ελληνίδα μαμά του θα το δει
πριν από αυτόν και θα του ξεκολλήσει το χέρι από τη μασχάλη προ-
κειμένου να τον ανασηκώσει για να πηδήξει το εμπόδιο. Όχι, βέβαια.
Δεν είναι μαλάκας. Ακόμα.

Στα DUTY FREE η μαμά τού αγοράζει Τομπλερόν, σε οικογενειακό μέ-
γεθος. Να χοντρύνεις αγόρι μου. Το πάχος είναι υγεία.

Η κόρη της οικογένειας, αρκετά μεγαλύτερη, έχει μπει στην εφηβεία,
έχει σκουλαρίκι στον αφαλό και στη γλώσσα, θέλει να μοιάσει στο ξέ-
νο πρότυπο, αλλά η γαμψή μύτη του σογιού και η κρητική τριχοφυΐα
στο σβέρκο, δεν το επιτρέπει, προδίδει την ελληνικότητα και παρό-
λο που η μικρή είναι έτοιμη πια για το Lower και ξέρει όλα τα στιχάκια
των ξένων τραγουδιών απ’ έξω, θα την κατατρέχει πάντα το λάδι του
χωριού, το μπιτόνι στα κάτω ντουλάπια της κουζίνας.

Ο πατέρας λέει φιλελεύθερες κουβέντες, του τύπου, «να παντρευ-
τείς κορίτσι μου, όποιον αγαπήσεις, ν’ ακολουθείς πάντα την καρδιά
σου, να κάνεις όποιο επάγγελμα θέλεις, αρκεί να το αγαπάς», μέσα
του όμως κάνει τον μικρό σταυρό του, που του έμαθε η μάνα του, κου-
βαλάει ακόμα τα φτυσίδια της καλόκαρδης μάνας του, που τον σώ-
ζανε από τις βασκανίες και τα κακά μάτια, κι ας έχει μάθει πια και το
laptop, δεν σώζεται ο άνθρωπος.

Η ελληνική οικογένεια επιστρέφει ύστερα από ένα ωραιότατο τριήμε-
ρο με ημιδιατροφή και τα όλα του, ξεμπουκάρει από τη θύρα των αφί-
ξεων και το θαύμα της κλωνοποίησης αποκαλύπτεται σπρώχνοντας το
καροτσάκι. Γιος ίδιος με πατέρα. Μάνα ίδια με κόρη. Ή το αντίθετο.
Στρίβουν οικογενειακώς προς τα αριστερά και το προφίλ τους είναι
ολόιδιο. Η γιαγιά ίδια με όλους, σε μπόι, σε χρώματα, σε ύφος, σε ιδέ-
ες και φυσικά σε προφίλ, τους περιμένει με την αγκαλιά της ανοιχτή.
Η ελληνική συγκίνηση σφιχταγκαλιάζεται, το ελληνικό κλάμα ενώνε-
ται, ακόμα κι αν ήταν τριήμερη η απουσία, στο ελληνικό μυαλό εί-
ναι πάντα ξενιτεμός. (Ευτυχώς που έχει σταματήσει το χειροκρότημα
στην προσγείωση, αλλιώς θα έπρεπε να χειροκροτάμε και τους ταξι-
τζήδες όταν μας πηγαίνουν στο σπίτι μας). Το ελληνικό κλάμα στα αε-
ροδρόμια, που πηγάζει από το αίσθημα «επιστρέψαμε σώοι και αβλα-
βείς», δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Περιέχει ευχαριστίες στον μεγα-
λοδύναμο, περιέχει καταπιεστική λατρεία προς τα παιδιά που μέσα σε
τρεις μέρες ψηλώσανε, ωρίμασαν, γίναν πιο έξυπνα (πώς γίνεται αυ-
τό, δεν ξέρω, αφού το ελληνικό παιδί είναι έτσι κι αλλιώς το πιο έξυ-
πνο απ’ όλα), πάνω απ’ όλα όμως η ελληνική συγκίνηση περιέχει εξω-
στρέφεια, όπως αρμόζει σε έναν υπανάπτυκτο, ο οποίος θέλει να επι-
δείξει τον πόνο του ή τη χαρά του. Ο υπανάπτυκτος μιλάει δυνατά στο
τηλέφωνο, γιατί η τεχνολογία δεν έχει ακόμα καταγραφεί στο DNA
του. Και έχει δίκιο. Αν δεν φωνάξει πώς θα τον ακούσει ο άλλος στη
Λαμία; Έχει δίκιο. Επίσης κλαίει δυνατά στις κηδείες, ο θρήνος του εί-
ναι θεατρική παράσταση, γιατί πουθενά αλλού πέραν των κηδειών,
δεν αισθάνεται σημαντικός.

Οι Έλληνες μοιάζουν μεταξύ τους, επειδή ακόμα δεν μάθανε να ανα-
κατεύονται με άλλες φυλές. Είναι ακόμα ρατσιστές και θέλουν να δι-
αιωνιστεί η δική τους φάτσα, ο δικός τους κώλος, κι ας είναι δύο επί
δύο, δεν έχει σκεφτεί ποτέ ο Έλληνας πατέρας «μακάρι την κόρη
μου να τη γαμούσε ένας ωραίος μαύρος, να βγει και το εγγονάκι μου
ωραίο.» Όοοχι. Προτιμάει να διαιωνίσει τη φάτσα του, προτιμάει το
εγγονάκι του να γίνει 1.50 μ. στο ύψος, αλλά να του μοιάζει. Στ’ αρ-
χίδια του αν το εγγονάκι δεν θα παίξει ποτέ στην ομάδα μπάσκετ του
σχολείου, αρκεί να του μοιάζει. Να πάρει και το όνομά του. Δεν πα να
τον λένε και Παπάρα. Δεν έχει σημασία. Και το εγγόνι θα λέγεται Πα-
πάρας. Οι Παπάρηδες πρέπει να διαιωνίζονται.

Η αγάπη πού βρίσκεται μέσα σ’ όλα αυτά; Πού; Γιατί, ρε γονιέ, κρατάς
την τσάντα του παιδιού σου όταν κατεβαίνει από το σχολικό; Γιατί, ρε μα-
λάκα, μεγαλώνεις το παιδί σου με το «δεν μπορείς εσύ, δεν ξέρεις εσύ;»
Βράδυ στα μπουζούκια. Ο μικρός κλώνος χορεύει το πρώτο του ζεϊ-
μπέκικο. Η οικογένεια χτυπάει παλαμάκια. Ο πατέρας περήφανος,
ανοίγει τα χέρια στο πλάι, σαν αετός, και καμαρώνει τον γιο του. Το
ζεϊμπέκικο του γιου είναι ολόιδιο με του πατέρα. Ο πατέρας μέσω του
γιου, καμαρώνει τον εαυτό του. Ο πατέρας ευτυχισμένος, δεν το ξέ-
ρει αυτό. Όπα. Όπα. Άλα.

Μπράβο αγόρι μου, έτσι σε θέλω. Σε θέλω μάγκα, σε θέλω ωραίο, σε
θέλω μερακλή, μόνο αδερφή δεν σε θέλω. Σε θέλω όπως θέλω εγώ,
μαλακισμένο. Όπα. Όπα. Άλα. "

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΕΛΕΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ. ΕΝΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΤΣΟΥΛΙ - που χρηματοδοτείται κιόλας, απ το ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ ΕλλΗΝΙΚΌ κράτος, για να μας πει ότι για ΟΛΑ φταίει η μη ανάμιξή μας με άλλους λαούς και δη με τους μαύρους (δηλαδή: με τους πιο τεμπέληδες, άχρηστους και ΜΑΛΑΚΕΣ επί της γης - τους ξέρω πολύ καλά, τους έζησα 5 χρόνια στο Λονδίνο. Μαύρους από Αφρική, Μαύρους 3ης γενιάς, Μαύρους από παντού.). Να της πούμε ότι ΑΓΝΟΕΙ στοιχειωδώς την Ιστορία? Αφού από δω πέρασαν δεκάδες λαοί (και διασταυρωθήκαμε, θέλαμε δε θέλαμε): Οθωμανοί, Αλβανοί, Σλαύοι, Βενετοί, Γερμανοί και πάει λέγοντας. Ας κάνει λοιπόν μια ανάλυση συμπεριφοράς των Μαύρων κι ας φάει μια ΜΑΥΡΗ ΠΟΥΤΣΑ να τελειώνουμε...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Δηλαδή τώρα που μπήκε ολόκληρο το κείμενο τί άλλαξε; :think:

Οι ανοησίες για τα αεροδρόμια "σώσαν" τις άλλες (ρατσιστικές βεβαίως, αφού γενικεύουν) ανοησίες για τη "βλαχιά" και τον επαρχιωτισμό των Ελλήνων και τον κοσμοπολιστισμό των μαύρων βεβαίως! :jerking:

Η γυναίκα είναι βαρεμένη λέμε!
Η ίδια έχει δηλώσει ως κορυφαίο της ψυχοτραυματικό βίωμα πως στα νιάτα της κάποιος της είχε τάξει τον ουρανό με τ' άστρα για να του κάτσει και μετά που του έκατσε της την κοπάνησε. Και από αυτό έβγαλε το συμπέρασμα πως οι Έλληνες είναι όλοι ελεεινοί! Και ως εάν αυτό ΜΟΝΟ οι Έλληνες άντρες (των 22 ετών προφανώς) το κάνουν! Όχι οι Γάλλοι ή οι Ιταλοί, ας πούμε και βεβαίως, (προς θεού!) ουδέποτε οι μαύροι!

Η θεωρία των "Ελλεϊνίδων" (που διατυπώνεται εδώ μέσα, από όσους δεν έχουν σώσει να βγάλουν γκόμενα που έχει την Ελληνική μητρική της γλώσσα, διότι τους καταλαβαίνει πόσο μαλάκες είναι), απλά ανεστραμένη ως προς τα φύλλα.
Αν αυτό δεν είναι και ρατσισμός και σεξισμός, δεν ξέρω τί είναι!

Για να το κάνω ακόμα πιο σαφές η γυναίκα είναι απλά ένας θηλυκός Κορωνάκης!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
ουτε η πρωτη ειναι ουτε η τελευταια που γραφει προκλητικα χρονογραφηματα...σιγα
με το ιδιο σκεπτικο οι περισσοτεροι που γραφουν ειτε δημοσιογραφικα ειτε θεατρικα ειτε λογοτεχνικα ειναι χυδαιοι...αν ηταν δημοσιογραφος ισως να της το καταλογιζα...

Ναι μέχρι να δούμε τι άλλο έχει κάνει η κυρία Κιτσοπούλου εγώ παραμένω επιφυλακτική όπως κ χθες με την συνέντευξη της. Έγινε διάσημη με αυτό οπότε κ θα κρίνω ως αναγνώστης αν μου αρέσει ή όχι. Ούτε τπτ καινούριο μας είπε ούτε τπτ ιδιαίτερο ήταν αυτό που έγραψε .
Στον δημοσιογράφο την λογική "γράφω για να προκαλώ" την συγχωρώ 100%, αυτή είναι η δουλειά του  :grin:

Σιγουρα ολοι αυτοι σε κατι τετοιο πονταρουν. Ακομα και αν λενε σωστα πραγματα χανουν με τον τροπο τους γιατι πονταρουν στο απλα να "σοκαρουν"...

Νο νο ... κερδίζουν πόντους συνήθως  :)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν έχει σημασία τι προσπαθεί να πασάρει η κυρία με το κείμενο της

σημασία έχει η διαστρέβλωση που επιχειρήθηκε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δηλαδή τώρα που μπήκε ολόκληρο το κείμενο τί άλλαξε; :think:

κανονικα μετα απο αυτο θα επρεπε να σταματησω να διαβαζω το υπολοιπο ποστ...
προφανως ημουν η μονη που δεν ηθελε να σχηματισει αποψη διαβαζοντας ολοκληρο το αρθρο...οι υπολοιποι βολευεστε μαλλον με μια παραγραφο...και με τετοιους ανθρωπους δε μπορω να συζηταω

Ναι μέχρι να δούμε τι άλλο έχει κάνει η κυρία Κιτσοπούλου εγώ παραμένω επιφυλακτική όπως κ χθες με την συνέντευξη της. Έγινε διάσημη με αυτό οπότε κ θα κρίνω ως αναγνώστης αν μου αρέσει ή όχι. Ούτε τπτ καινούριο μας είπε ούτε τπτ ιδιαίτερο ήταν αυτό που έγραψε .
Στον δημοσιογράφο την λογική "γράφω για να προκαλώ" την συγχωρώ 100%, αυτή είναι η δουλειά του  :grin:

Νο νο ... κερδίζουν πόντους συνήθως  :)

δεν εγινε διασημη απο αυτο....εγινε διασημη στο μπου για κατι το οποιο εγραψε το 2009 και απο το οποιο το Θεμα θυμηθηκε να αναπαραγει μια παραγραφο....οπου το θεμα ειναι η πρωτη σε κυκλοφορια εφημεριδα στην ελλαδα...αυτο απο μονο του λεει πολλα για το επιπεδο μας ως λαος...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
προφανως ημουν η μονη που δεν ηθελε να σχηματισει αποψη διαβαζοντας ολοκληρο το αρθρο...οι υπολοιποι βολευεστε μαλλον με μια παραγραφο...και με τετοιους ανθρωπους δε μπορω να συζηταω

Και πολύ μου ήταν και που καταδέχθηκες να μου απαντήσεις δηλαδή! Θα το γράψω στο λεύκωμά μου να θυμάμαι την ημερομηνία! :grin: :grin:

Βέβαια στην ουσία των όσων έλεγε το ποστ μου (δίνοντας και νέα στοιχεία για την προσωπικότητα και τις απόψεις της κυρίας) δεν απάντησες, αλλά μην μπαίνεις τώρα στον κόπο...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
δεν έχει σημασία τι προσπαθεί να πασάρει η κυρία με το κείμενο της

σημασία έχει η διαστρέβλωση που επιχειρήθηκε

Το θέμα είχε διαφορετικό τίτλο απ ότι έχει τώρα , αρχικός τίτλος ήταν μόνο η ανύπαρκτη δήλωση "Κάθε κόρη Ελληνα πρέπει να πάει με έναν μαύρο" ο Άντι τ άλλαξε ...

δεν εγινε διασημη απο αυτο....εγινε διασημη στο μπου για κατι το οποιο εγραψε το 2009 και απο το οποιο το Θεμα θυμηθηκε να αναπαραγει μια παραγραφο....οπου το θεμα ειναι η πρωτη σε κυκλοφορια εφημεριδα στην ελλαδα...αυτο απο μονο του λεει πολλα για το επιπεδο μας ως λαος...

Έγινε διάσημη λόγω της παράστασης που παιζόταν τ καλοκαίρι γτ τότε θυμήθηκε(ή βάλε ότι ρήμα θες)  το Θέμα να την βγάλει. Οκ .
Και σου ξαναλέω ... λέει τπτ καινούριο η κιουρία ? Βλέπεις καμιά ταλεντάρα στο γράψιμο (που μπορεί να είναι δεν ξέρω , εγώ μιλάω για αυτό που βλέπω) ? Εαν η απάντηση είναι κ στα 2 όχι τότε μόνη σου είπες κ χθες να μην ασχολούμαστε κ δίνουμε αξία σε ότι να ναι ...

Το Θέμα ναι χυδαίο , ποίος το αμφισβητεί ? Αυτή είναι η δουλειά όμως να πουλήσει , δεν κάνει τέχνη , ούτε προσπαθεί να πουλήσει της κομπλεξικές μαλακίες του για υψηλή τέχνη .
Σε ενοχλεί η παραπληροφόρηση (όχι εσένα γενικά ) ? Λυπάμαι αλλά οι περισσότεροι συνάνθρωποι μας είναι γίδια και εξαιτίας τους έχει δουλειά το Θέμα κ το κάθε Θέμα .

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και πολύ μου ήταν και που καταδέχθηκες να μου απαντήσεις δηλαδή! Θα το γράψω στο λεύκωμά μου να θυμάμαι την ημερομηνία! :grin: :grin:

Βέβαια στην ουσία των όσων έλεγε το ποστ μου (δίνοντας και νέα στοιχεία για την προσωπικότητα και τις απόψεις της κυρίας) δεν απάντησες, αλλά μην μπαίνεις τώρα στον κόπο...

οπως εγραψα πριν στα πιο πολλα συμφωνω...
δεν ειναι ομως ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια που γραφει κατ' αυτον τον τροπο...
εσενα δε σε ενοχλει δηλαδη η εν μερει αναπαραγωγη πληροφοριων να υποθεσω...με αφορμη την κιτσοπουλου φυσικα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το θέμα είχε διαφορετικό τίτλο απ ότι έχει τώρα , αρχικός τίτλος ήταν μόνο η ανύπαρκτη δήλωση "Κάθε κόρη Ελληνα πρέπει να πάει με έναν μαύρο" ο Άντι τ άλλαξε ...

Έγινε διάσημη λόγω της παράστασης που παιζόταν τ καλοκαίρι γτ τότε θυμήθηκε(ή βάλε ότι ρήμα θες)  το Θέμα να την βγάλει. Οκ .
Και σου ξαναλέω ... λέει τπτ καινούριο η κιουρία ? Βλέπεις καμιά ταλεντάρα στο γράψιμο (που μπορεί να είναι δεν ξέρω , εγώ μιλάω για αυτό που βλέπω) ? Εαν η απάντηση είναι κ στα 2 όχι τότε μόνη σου είπες κ χθες να μην ασχολούμαστε κ δίνουμε αξία σε ότι να ναι ...

Το Θέμα ναι χυδαίο , ποίος το αμφισβητεί ? Αυτή είναι η δουλειά όμως να πουλήσει , δεν κάνει τέχνη , ούτε προσπαθεί να πουλήσει της κομπλεξικές μαλακίες του για υψηλή τέχνη .
Σε ενοχλεί η παραπληροφόρηση (όχι εσένα γενικά ) ? Λυπάμαι αλλά οι περισσότεροι συνάνθρωποι μας είναι γίδια και εξαιτίας τους έχει δουλειά το Θέμα κ το κάθε Θέμα .

φυσικα και με ενοχλει η παραπληροφορηση...οπως με ενοχλει και η αμασητη καταποση τροφης...δεν ξερω αν κανει τεχνη ουτε ειμαι σε θεση να την κρινω γιατι δεν εχω δει παρασταση της ουτε εχω διαβασει βιβλιο της...δε μπορω προφανως να βγαλω συμπερασμα για καποιον απο ενα αρθρο του...την οποια αξια εχει θα την αποκτησει μονη της...στους καλλιτεχνικους κυκλους απ' οσο ξερω θεωρειται καλη...αλλα μεχρι εκει φτανουν οι γνωσεις μου για την κυρια...με ενοχλει ομως η προβατιλα πώς να το κανουμε? εκφραζουν ολοι αποψη για μια παραγραφο χωρις να διαβασουν το αρθρο...καταδικαζουν ενα θεατρικο χωρις να το εχουν δει...απλα δεν την βρισκω χυδαια...χυδαιο βρισκω το εντυπο και οσους αναπαραγουν μισες πληροφοριες...χυδαιους γιατι προσβαλουν τη νοημοσυνη μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom