Νέα

Χυδαία διαστρέβλωση έργου και "δηλώσεων" Λένας Κιτσοπούλου ("Kάθε κόρη Ελληνα καλό είναι να πάει με έναν μαύρο")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 490
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
μα ηδη εχουν γινει της μοδας οι μαυρουκοι...ειχα παει χειμωνα dream city στο γκαζι κ νομιζα οτιμπηκα σε γκετο μαυρων...κ διπλα τους ενα σωρο ελλεηνα πιπινια

εσυ μου κανες μια προταση να παμε καπου, θα ερθω αλλα με τον πλεζουρα συμφωνας;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Tι σκατά ζόρι τραβάτε με τους μαύρους μωρέ πια? Άντε στο διάολο επιτέλους γελοίοι. Ίδια ιστορία κάθε φορά.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οπως λεει και ο χριστιανοπουλος...

Νὰ σοῦ γλείψω τὰ χέρια, νὰ σοῦ γλείψω τὰ πόδια –
ἡ ἀγάπη κερδίζεται μὲ τὴν ὑποταγή.
Δὲν ξέρω πῶς ἀντιλαμβάνεσαι ἐσὺ τὸν ἔρωτα.
Δὲν εἶναι μόνο μούσκεμα χειλιῶν,
φυτέματα ἀγκαλιασμάτων στὶς μασχάλες,
συσκότιση παραπόνου,
παρηγοριὰ σπασμῶν.
Εἶναι προπάντων ἐπαλήθευση τῆς μοναξιᾶς μας,
ὅταν ἐπιχειροῦμε νὰ κουρνιάσουμε σὲ δυσκολοκατάχτητο κορμί

χριστιανοπουλος και λαπαθιωτης αγαπημενοι... :smitten:

χαρακτηριστικο γνωρισμα των ηλιθιων οπως επισης & των φασιστων..
που ειναι το περιεργο???

κουβεντα να γινεται μωρε..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Tι σκατά ζόρι τραβάτε με τους μαύρους μωρέ πια? Άντε στο διάολο επιτέλους γελοίοι. Ίδια ιστορία κάθε φορά.

οι καλυτεροι παντως ειναι οι μιγαδες...αντρες και γυναικες...δεν παιζει να υπαρχουν ομορφοτεροι ανθρωποι απο αυτους...ειδικοτερα οταν ειναι συνδυασμος μαυρου και λατινου... :rockon:

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
οι καλυτεροι παντως ειναι οι μιγαδες...αντρες και γυναικες...δεν παιζει να υπαρχουν ομορφοτεροι ανθρωποι απο αυτους...ειδικοτερα οταν ειναι συνδυασμος μαυρου και λατινου... :rockon:
τον γουοτσον τον ρωτησες???

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
οι πακιστανοι ταξιτζηδες της νεας υορκης ειναι το ιδιο με τους ελληνες κατοικους στην ελλαδα?
και η αμερικανικη πολυχρωμια ως κουλτουρα/κοσμικό εθνος/νοοτροπια ειναι το ιδιο με την συμπαγεστατη δυσκοιλια και ακαμπτη ελλαδα?

:rolleyes:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ναι πολύ ωραίο ποιηματάκι το συγκεκριμένο :2funny:

όμως ο Χριστιανόπουλος έχει σαφή άποψη για την συντονισμένη επιχείρηση αποδόμησης της ιστορίας μας οπότε μάλλον γουστάρεις φασιστοεθνίκι ποιητή ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
[quote author=brain_gamer  link=topic=155935.msg4035479#msg4035479 date=1346670459]
τον γουοτσον τον ρωτησες???
[/quote]

beauty lies in the eye of the beholder....αδιαφορος ο γουοτσον

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ναι πολύ ωραίο ποιηματάκι το συγκεκριμένο :2funny:

όμως ο Χριστιανόπουλος έχει σαφή άποψη για την συντονισμένη επιχείρηση αποδόμησης της ιστορίας μας οπότε μάλλον γουστάρεις φασιστοεθνίκι ποιητή ;)

και καστοριαδη διαβαζω τι θες να μας πεις? :birdman:
συνηθιζω να σχηματιζω μονη μου αποψη δεν καθοδηγουμαι απο αυτους που διαβαζω...ασε που διαβαζω τα παντα :birdman:

ποσο δικαιο εχετε...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και καστοριαδη διαβαζω τι θες να μας πεις? :birdman:
συνηθιζω να σχηματιζω μονη μου αποψη δεν καθοδηγουμαι απο αυτους που διαβαζω...ασε που διαβαζω τα παντα :birdman:
απλώς σε προειδοποιώ για να ξέρεις τι φασισταριά διαβάζεις που δεν τους φαίνεται :birdman:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
απλώς σε προειδοποιώ για να ξέρεις τι φασισταριά διαβάζεις που δεν τους φαίνεται :birdman:

ναι...συγκρινε μου τον χριστιανοπουλο και τον καστοριαδη και καμποσους ακομα με τον καθε τρομπα μεσοελληνα που γραφει εδω και ψηφιζει δεξια....ακομα και να διαφωνεις με καποιον εχει σημασια να μπορεις να καταλαβεις τι λεει οπως επισης εχει σημασια η επιχειρηματολογια του...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ναι...συγκρινε μου τον χριστιανοπουλο και τον καστοριαδη και καμποσους ακομα με τον καθε τρομπα μεσοελληνα που γραφει εδω και ψηφιζει δεξια....ακομα και να διαφωνεις με καποιον εχει σημασια να μπορεις να καταλαβεις τι λεει οπως επισης εχει σημασια η επιχειρηματολογια του...
κάθε άποψη κρίνεται, ακόμα και του άσημου τρόμπα αριστερού που ξέχασες να αναφέρεις, του αντίστοιχου κεντρώου, του χριστιανόπουλου, της κιτσοπούλου κτλ, το ότι κάποιος μπορεί να γράφει ωραία ποιήματα δεν σημαίνει ότι και οι απόψεις του στο επιστητό είναι πάντοτε ορθές

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
κάθε άποψη κρίνεται, ακόμα και του άσημου τρόμπα αριστερού που ξέχασες να αναφέρεις, του αντίστοιχου κεντρώου, του χριστιανόπουλου, της κιτσοπούλου κτλ, το ότι κάποιος μπορεί να γράφει ωραία ποιήματα δεν σημαίνει ότι και οι απόψεις του στο επιστητό είναι πάντοτε ορθές

πιστευω ομως οτι ειμαι σε θεση να μπορω να διαχωρισω τις αποψεις καποιου με το εργο του...και ο βαγκνερ (που ανεφερε καποιος πριν) μου αρεσει αυτο δε σημαινει οτι ασπαζομαι τα πιστευω του...ασε που τον καθε καλλιτεχνη (γιατι περι τεχνης μιλαμε εδω) οφειλεις να τον κρινεις και με το πλαισιο στο οποιο εζησε και δημιουργησε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom