Kargiolakos9191
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2017
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
θυμαμαι την ειχα στο γυμνασιο μια ταξη μικροτερη..τι μπαζο του σχολειου ηταν
ένα δίκιο το έχεις ρε φίλε αλλά εγώ την έχω δει insta κτλπ κ θέλω να την γαμησω αλλά τα 200 είναι πολλά απλά καμία γνώμη δεν.με.χαλαειεχω ξανα πει κ παλιοτερα μιας κ λογο οτι μεναμε στην ιδια γειτονια για χρονια...αν τν δειτε αβαφη και με κανονικο ντυσιμο...δεν θα δινατε καμια σημασια αληθεια!μιλαμε για μπαζο...
ο λογος που θελουμε να την γαμησουμε ολοι ειναι οτι ντυνεται σαν πουτανα οπου παει κατι που το εχουμε τεραστια αναγκη,οτι αμα της στειλεις μνμ στο ινστα δεν απανταει ποτε ενω με την 200αρα σου ανοιγει τα ποδια κ την ξεφτιλιζεις
καλο!! αλλα και 180......:coolcondom:
και αυτό καλό.. τουρλα Η Κωλαρακαλο!! αλλα και 180......
Για playboy είναι
πρέπει να την πείσουμε να.κανει αυτή την επιστροφή.. αυτό το.μουνι είναι για πολλά γαμησια... σύμφωνο φίλοςTι να την κάνουμε στο Playboy ? Επιστροφή στη sirina θέλουμε !
από τότε έχουν περάσει χρόνια πρέπει να κάνει τώρα το come.back θα είναι καλύτερη ΤΡ εμπειρίαΕμένα πάντως μου άρεσε πολυ΄τότε στην τσόντα γιατί έβγαζε και τρακ και αθωότητα, αλλά και τσίριζε σαν τρελή στο γαμήσι ! Το γούσταρε...
γιαυτο τον λογο θελουμε να την γαμησουμε!ένα δίκιο το έχεις ρε φίλε αλλά εγώ την έχω δει insta κτλπ κ θέλω να την γαμησω αλλά τα 200 είναι πολλά απλά καμία γνώμη δεν.με.χαλαει
Τοχω 3 χρονια τωρα 2-3 φορες τον χρονο κομοδινο με μαλακια τερματισμενη απλα το παιδευωδηλαδή θέλετε να πληρώσετε αυτή την αγγούρo που μονο ο κώλος λέει και τίποτα άλλο
Έχουμε κανένα νέο από την Χρύσα;;