6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.272
- Πόντοι
- 11.836
Στο λεξικο του Μπαμπινιωτη στο λημμα "γυναικα-γαριδα" εχει φωτο της Χρυσας να φανταστεις![]()
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
Στο λεξικο του Μπαμπινιωτη στο λημμα "γυναικα-γαριδα" εχει φωτο της Χρυσας να φανταστεις![]()
Τυπε την καυλα σου μπορεις να την ικανοποιησεις και μονος σου, αν με πιανειςΕίναι ένα παράδειγμα του ότι αν είσαι ακόμα και μέτρια εμφανισιακά γυναίκα μπορείς και να ικανοποιείς την κάβλα σου, αλλά και να βγάζεις λεφτά απ'το μουνί σου !
ε ναι τι παρε το 11888 παει δωρο με μια πιτσαθα με ενδιαφερε μια συναντηση με αυτο το τουμπανο. οποιος συναδερφος απ εδω μπορει να μου δωσει πληροφοριες επικοινωνιας μαζι της θα με βοηθησει πολυ
Μεγαλο ταλεντο![]()
![]()
Το ειχα παρει 3ημερο θεσ/νικη κομοδινο με κινητο απλα τον εχωνα σε οτι ειχε.... την εχει δοκιμασει καποιος απο τους εδω δοκιμαστες????????????????????????
![]()
![]()
![]()
δεν τα αξίζει τα λεφτα της δυστυχώςτο έχει πάρει κάνεις το μωράκι να μας πει κ μας καμία άποψη
είναι λίγο ακριβή είναι η αληθεια αλλά.απο υπηρεσίες να.λεει είδα το βιντεάκι της κ δεν είναι άσχημοδεν τα αξίζει τα λεφτα της δυστυχώς
εδω Π πετάνε τα μουνοχειλα τις είναι καύλα φαίνονται κ οι 2 τρύπες δουλεμένες Έτσι μ φαίνετε
Μεγαλο ταλεντο![]()
![]()
ξεσκισμενη είναι η πουτανα νμζω δίνει και κωλαράκι από πίπα δεν ξέρω το βάζει όλο μεσα γτ θέλω να.κατεβω να την.κλεισω κανα 2ωρακιΤι δουλεμενες ξεσκισμενες θες να πεις!!!
Καλά.ακριβη είναι αλλά πλασάρει το ότι είναι πορνοστάρ χωρίς να χει κάνει κ καμία ταινία της προκοπήςEιναι ακριβη αυτη για μενα...στο συγκεκριμενο πρακτορειο υπαρχουν καλυτερες ποιο φτηνες!!!
αυτό το σημείο με έχει καυλωσει.. Η ξεπατωμενηεδω Π πετάνε τα μουνοχειλα τις είναι καύλα φαίνονται κ οι 2 τρύπες δουλεμένες Έτσι μ φαίνετε