Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.089
- Πόντοι
- 6.796
Το ψήνω για σήμερα ακόμα δεν έχω αποφασίσει σίγουρα... ανάλογα τα κέφια μετά τη δουλειά...
Αν τη παρεις στειλε μου ΠΜ αν εχεις τη καλοσύνη.. εντυπώσεις..
Το ψήνω για σήμερα ακόμα δεν έχω αποφασίσει σίγουρα... ανάλογα τα κέφια μετά τη δουλειά...
Παιζουνε διαφορα καυλακια , αματουρια και φοιτητριουλες , εκει στο 130αρι και 150αρι , κι εγω εφαγα ενα καλο μεσα στον Ιανουαριο , αν ψαχτεις υπαρχουν διαφορα καυλακια που εχουν ερθει και καλα για σπουδες και ψαχονται για χαρτζιλικα , σιγα μη τα δωσουμε στην Χρυσα , και δεν τα σκαω σε λαδομαγαζα και σουβλακια , ελεος πια με το καθε κνοδαλο που θελει να κανει την βιζιτα , Ελεος πια !!! ... ειναι βαρια η φανελα της βιζιτας αν θελει να την φορεσει ...
Ναιιιι !!! Βεβαια ....αυτο ειναι στανταρ , και την εχουνε παρει πολλοι και ντρεπονται να το γραψουν διοτι πονανε τα χερια τους και τα πουλια τους απ το τρελο γαμησι που εκαναν με την μωρακλα , παιζει και μεχρι μεσα Μαιου να γραφτουνε και ισα με 40 κριτικες για παρτη της , θυμηθειτε το μαγκες δεν λεω παπαριες γενικα , ηρθε η νεα Βερονικα απλα δεν το εχουμε παρει πρεφα ακομα ......υπαρχουν πολλοι "γενναιοδωροι" εδω μεσα...
αρα την εχουν δοκιμασει αλλα ντρεπονται(!!) να το πουννν
Ε οχι και πμ βρε κουκλε , αν ειναι πανω απ το μεσο ορο ας βγει να μας τα γραψει ομορφα κι ωραια εδω μεσα η σε αλλο νημα , να μαθουμε κι εμεις που ξεκιναμε τωρα το σπορ 2 πραγματακια ωστε να ξερουμεΑν τη παρεις στειλε μου ΠΜ αν εχεις τη καλοσύνη.. εντυπώσεις..
... σιγα μη τα δωσουμε στην Χρυσα , και δεν τα σκαω σε λαδομαγαζα και σουβλακια , ελεος πια με το καθε κνοδαλο που θελει να κανει την βιζιτα , Ελεος πια !!! ... ειναι βαρια η φανελα της βιζιτας αν θελει να την φορεσει ...
Βέβαια θα εμφανιστεί όπου να 'ναι η αποθέωση...
Τεράστιο RESPECT για τον χαρακτηρισμό (κνώδαλο)!
ρε μητσο οσο και καλη να ειναιτυπε μου το αποκλειεις το μωρο να ειναι σουπερ στο κρεβατι ?
ενας παλιος μπουρδελιαρης εχει πει οτι αμα πας με κακη διαθεση στο μπουρδελο θα περασεις κακα.
τυπε μου το αποκλειεις το μωρο να ειναι σουπερ στο κρεβατι ?
ενας παλιος μπουρδελιαρης εχει πει οτι αμα πας με κακη διαθεση στο μπουρδελο θα περασεις κακα.
Συναγωνιστή (επειδή έχω δει την ταινία ) το αποκλείω.
Από την άλλη για να αξίζει αυτά τα λέφτά, με αυτή την εμφάνιση θα πρέπει το πρόγραμμα να είναι σε επίπεδα Annette Schwarz. Το αποκλείω επίσης.
Εσύ αποκλείεις το να είναι όντως φόλα και στο πρόγραμμα?
Θα τα σκάσεις για να μάθεις?
Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω αυτά τα λεφτά για την συγκεκριμένη, στο πενηντάρικο (ή σε μπουρδελάκι που αναφέρεις) το συζητάγαμε...
θυμηθειτε το μαγκες δεν λεω παπαριες γενικα , ηρθε η νεα Βερονικα απλα δεν το εχουμε παρει πρεφα ακομα ...
εχει κανεις τη τσοντα free;;
ενα ακαποτο της το εριχνα παντωςαυτη ειναι για μεταξι 20 ευρα μονο κολο και με σακουλα στη μαπα , ακου εκει 200 ....
Σκισε το κωλαρακι γλυψε τα βυζομπαλα και χαιδεψε ενα μεταξενιο δερμαενα ακαποτο της το εριχνα παντως