Επισκέπτης
ρητορικη η ερωτηση ;)Ξέρουμε τπτ..![]()
[facebook]]
ρητορικη η ερωτηση ;)Ξέρουμε τπτ..![]()
[facebook]]
Μη μου πεις ότι δε πηρες χαμπαρι τιποτα........?????????
3 ωριτσες ειναι οτι πρεπει με το μωρο... και 23 ευρωπουλα το χοτελι 543 ευρω κοστος !! ουτε 550 ευρω δηλαδη τσαμπα !!
Παιδια εγω παντως θα τα δινα να την πιδαω ενα 2ωρο τι ειναι τα λεφτα μπροστα στην καλοπεραση???
Την Πετρέσκου;Αυτη εκανε παρεα παλια με μια μελαχρινη πολυ καλο τουμπανο, συνεχεια μαζι εβγαιναν τις ειχα πετυχει πολλες φορες εξω. Την μελαχρινη πρεπει να βαλουν στο πρακτορειο που ειναι ωραιο μωρακι![]()
Ειχα αρχισει να πιστευω οτι δε θα βαλει ποτε αγγελια και πως θα μεινει σε κλειστο κυκλο.εκανα λαθος...
Ειχα αρχισει να πιστευω οτι δε θα βαλει ποτε αγγελια και πως θα μεινει σε κλειστο κυκλο.εκανα λαθος...
Μα σιγουρα τετοιο τουμπανο και εμπειρη βιζιτα ηταν σε κλειστο κυκλο , να μη σου πω σε πολυ πολυ κλειστο , αλλα επειδη δεν μπορουσε να κουμανταρει το φορτο των ραντεβου της ... την ανακαλυψαν τυχαια αυτοι οι καλοι και φοβεροι τυποι του Athens Diβες και την εκαναν και πιο προσιτη για το ευρυ κοινο και για τον μεσο ΕλληναραΕιχα αρχισει να πιστευω οτι δε θα βαλει ποτε αγγελια και πως θα μεινει σε κλειστο κυκλο.εκανα λαθος...
τραγικά πολλάτυπε οι κλειστοι κυκλοι συρικνωνονται με τον καιρο και πρεπει να ανοιξουν για να μπει νέο αιμα, είναι κανονας αυτος
παντως επειδή την εχω δει στο δρομο, τα 180 είναι για μενα υπερβολικα![]()
Ναι!Εμενα τη Πετρουλα μου θυμιζει