You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρύσα Ζήρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 968K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
ετσι μπραβο τυπε.... μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι
3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ
Taklamakan_
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Μέχρι 50€ την ώρα δίνω,ούτε σεντ παραπάνω.
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
το θεωρω υπερβολικο.την πηρε γνωστος μου λεφτας καπακια μολις σηκωθηκε η αγγελια... φωτια και λαυρα στο κρεββατι η κορασιδα, εχασε τη μπαλα ο τυπος
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Ρε παιδια το φαγατε το κοριτσι...εσεις μπορει να γραφετε οτι δεν την γουσταρετε αλλα για ριξτε μια ματια στο φβ και στο ισταγκραμ ποσοι την ακολουθουν.Το γραφειο μια χαρα εκανε και αυτη καλα κανει.
Απο το να το δινει τζαμπα ας βγαλει και αυτη κανα φραγκο.
Ελευθερη αγορα εχουμε και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
Απο το να το δινει τζαμπα ας βγαλει και αυτη κανα φραγκο.
Ελευθερη αγορα εχουμε και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
ο καθενας πληρωνει οσο αντεχει το πορτοφολι του και διαλεγει αναλογα με τα γουστα του.αυτο ειναι δεδομενο.αν ηταν στα μισα λεφτα να της σκισω τον κωλο,μπορει να τα εδινα.τα 210 ομως ειναι πολλα κατα την προσωπικη μου αποψη.
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Και για μενα πολλα ειναι αλλα αν εχει καποιος και τα δινει απλα μαγκια του....ο καθενας πληρωνει οσο αντεχει το πορτοφολι του και διαλεγει αναλογα με τα γουστα του.αυτο ειναι δεδομενο.αν ηταν στα μισα λεφτα να της σκισω τον κωλο,μπορει να τα εδινα.τα 210 ομως ειναι πολλα κατα την προσωπικη μου αποψη.
peperoniathens
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 186
- Πόντοι
- 281
Βρε δικαίωμα όποιου θέλει να τα δώσει, αλλά ναμ ην πούμε και την άποψη μας? το είπα σε φίλο και μου λέει πόσα θέλει η κάμπια να την γαμήσω? 180 ? και πέθανε στο γέλιο. Κάμπια δεν μου κάνει αλλά κοτόπουλο σίγουρα με το θώρακα που έχει και την μούρη της.
peperoniathens
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 186
- Πόντοι
- 281
Το γραφείο τις πορνοσταρς για να βαράει τις τιμές , το θεωρώ εξαπάτηση , δεν ειναι πορνσταρς αλλα βίζιτες που εχουν κανει βίντεο για να ανεβάσουν την τιμή τους
Αν ζηταει αυτη 180 τοτε ειμαι τυχερος που μου εκαναν κονε με ενα 20χρονο καβλακι "γνωστο ονομα" και καλα στην νυχτα και εδωσα 170. Τουλαχιστον απο εμφανιση και για την εμπειρια τα αξιζε αφου σωμα βαζω 9 και προσωπο 8 οχι σαν αυτην εδωΒρε δικαίωμα όποιου θέλει να τα δώσει, αλλά ναμ ην πούμε και την άποψη μας? το είπα σε φίλο και μου λέει πόσα θέλει η κάμπια να την γαμήσω? 180 ? και πέθανε στο γέλιο. Κάμπια δεν μου κάνει αλλά κοτόπουλο σίγουρα με το θώρακα που έχει και την μούρη της.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.017
- Πόντοι
- 6.515
ποσο μουναρα !! δεν αντεχω αλλοοοο
πιο φωτοσοπ πεθαίνεις
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.102
- Πόντοι
- 41.129
πιο φωτοσοπ πεθαίνεις
οχι τυπε, ετσι ειναι η φυσικη ομορφια της.
Δοκιμασε κανεις;
Το ψήνω για σήμερα ακόμα δεν έχω αποφασίσει σίγουρα... ανάλογα τα κέφια μετά τη δουλειά...
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
Δοκιμασε κανεις;
...υπαρχουν πολλοι "γενναιοδωροι" εδω μεσα...
αρα την εχουν δοκιμασει αλλα ντρεπονται(!!) να το πουννν
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.915
- Πόντοι
- 2.846
Παιζουνε διαφορα καυλακια , αματουρια και φοιτητριουλες , εκει στο 130αρι και 150αρι , κι εγω εφαγα ενα καλο μεσα στον Ιανουαριο , αν ψαχτεις υπαρχουν διαφορα καυλακια που εχουν ερθει και καλα για σπουδες και ψαχονται για χαρτζιλικα , σιγα μη τα δωσουμε στην Χρυσα , και δεν τα σκαω σε λαδομαγαζα και σουβλακια , ελεος πια με το καθε κνοδαλο που θελει να κανει την βιζιτα , Ελεος πια !!! ... ειναι βαρια η φανελα της βιζιτας αν θελει να την φορεσει ...Αν ζηταει αυτη 180 τοτε ειμαι τυχερος που μου εκαναν κονε με ενα 20χρονο καβλακι "γνωστο ονομα" και καλα στην νυχτα και εδωσα 170. Τουλαχιστον απο εμφανιση και για την εμπειρια τα αξιζε αφου σωμα βαζω 9 και προσωπο 8 οχι σαν αυτην εδω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 431
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 144
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις