Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 442
- Πόντοι
- 166
ίσως δε δουλεύει πια ανεξάρτητη ...άμα μάθεις πάντως κάτι νέο πες κ σε εμένα.. ;)ρε μαγκεσ εχω ενα τηλ απο το γατακι που τελειωνει σε 666 και το καριολακι το εχει κλειστο μερεσ!!αν μπορει καποιοσ συναγωνιστησ να δωσει εστω και σε πμ το καινουργιο γιατι θελω ν ΤΗΝ ΞΕΠΑΤΩΣΩ!!!!
ρε μαγκεσ εχω ενα τηλ απο το γατακι που τελειωνει σε 666 και το καριολακι το εχει κλειστο μερεσ!!αν μπορει καποιοσ συναγωνιστησ να δωσει εστω και σε πμ το καινουργιο γιατι θελω ν ΤΗΝ ΞΕΠΑΤΩΣΩ!!!!
τοσο χαλια δοντια εχει???μηπωσ απο τα πολλα ψωλοχυματΑ εχουν αλλαξει χρωμα??παντωσ ελπιζω καποιοσ ν εχει το τηλ
Πιο μπάζο,πεθαίνεις.......
Ρε ούστ!!! που θα πείς μπάζο την ΘΕΑΠιο μπάζο,πεθαίνεις.......
Άσε ρε........σαν σκατά είναι....την έχεις δει από κοντά? Την έχω δει εγώ στην θάλασσα και ξέρω.............Ρε ούστ!!! που θα πείς μπάζο την ΘΕΑ
δικε μου σε πειραζει humor up.Άσε ρε........σαν σκατά είναι....την έχεις δει από κοντά? Την έχω δει εγώ στην θάλασσα και ξέρω.............
Το ξέρω......αλλά όταν την είδα από κοντά....έφριξα!!!δικε μου σε πειραζει humor up.
Τώρα που την βλέπω,σαν μανάβισσα είναι........Το ξέρω......αλλά όταν την είδα από κοντά....έφριξα!!!
Ρε ούστ!!! που θα πείς μπάζο την ΘΕΑ