omgmitzidis2
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
αραμπ μάνι ag barbarab money.
αραμπ μάνι ag barbarab money.
75 σελιδες για την χρυσα-χρυσακι-το γατακι?
θα πηδηχτω απ το παραθυρο..
ο καλος ο χαρος ολα τα αλεθει αλλα αυτη παραπαει αδελφακι μουΝα ο σωστός ο Χάρος.
εχει κ χειροτερες...η μαλλον στο ιδιο επιπεδο...σε ολες τις συλογες γ ελληνιδες απο τις εκατο ζητημα να αξιζουν οι 10 θρεντ.Να ο σωστός ο Χάρος.
ο καλος ο χαρος ολα τα αλεθει αλλα αυτη παραπαει αδελφακι μου
Αντιθέτως άμα ήταν για Ρωσίδες δεν θα άξιζαν 10 θρεντ κ θα άξιζαν τα 90.εχει κ χειροτερες...η μαλλον στο ιδιο επιπεδο...σε ολες τις συλογες γ ελληνιδες απο τις εκατο ζητημα να αξιζουν οι 10 θρεντ.
του ροκαβλον?Ωχ ποιος αντέχει το παραλήρημα του Ροκ τώρα.
δε θα πεσω στην βρομερη αλλα εμφανεστατη παγιδα σου.Αντιθέτως άμα ήταν για Ρωσίδες δεν θα άξιζαν 10 θρεντ κ θα άξιζα τα 90.
του ροκαβλον?
Καλά αυτός όπως τον κόβω ό,τι βρει γαμάει...οπότε δεν είναι κ το καλύτερο παράδειγμα.Νι. Την αγαπάει.
πεφτω απ τα συννεφα!!!!Νι. Την αγαπάει.
ΜΕ [size=30pt]-Ω[/size]!!!!δε θα πεσω στην βρομερη αλλα εμφανεστατη παγιδα σου.
ελαααα!!μαντεψε γτ το εγραψα με Ο λοιπον τωρα....ΜΕ [size=30pt]-Ω[/size]!!!!
Να το πάρει το ποτάμι,δεν έχω ούτε όρεξη,ούτε χρόνο για κουίζ,έχω πρόβα.ελαααα!!μαντεψε γτ το εγραψα με Ο λοιπον τωρα....
κριμα μικρε...ειναι η αποστολη της ημερας...δεν αποκαλυπτω...Να το πάρει το ποτάμι,δεν έχω ούτε όρεξη,ούτε χρόνο για κουίζ,έχω πρόβα.
Με γάμησες τώρα,ξέρεις ότι είμαι περίεργος.κριμα μικρε...ειναι η αποστολη της ημερας...δεν αποκαλυπτω...