Επισκέπτης
Ενώ λες ότι το Χρυσάκι είναι καυλένιο αλλά όχι όμορφο φερ' ειπείν;Άλλο όμορφος άλλο καύλενιος , ξέρω να τα ξεχωρίζω βλέπεις
Ενώ λες ότι το Χρυσάκι είναι καυλένιο αλλά όχι όμορφο φερ' ειπείν;Άλλο όμορφος άλλο καύλενιος , ξέρω να τα ξεχωρίζω βλέπεις
Φίλε σε βλέπω έμπειρο στο παιχνίδι του φλερτ ..
Ενώ λες ότι το Χρυσάκι είναι καυλένιο αλλά όχι όμορφο φερ' ειπείν;
Κι άμα εγώ το πω καυλένιο τι θα μου απαντήσεις;Λέω ότι έχει ωραίο κώλο
Η αλήθεια είναι ότι εγώ πιστεύω πως την αδικεί ο φακός..Το να μην έχει φωτογένεια η κοπέλα το κρατάμε σαν ενδεχόμενο?
Κι άμα εγώ το πω καυλένιο τι θα μου απαντήσεις;
Έχεις μεγάλη καρδιά... μακάρι να μπορούσα να πω κάτι θετικό και για το γούστο σου
Κουρασμένη σήμερα η Βίλμα... ούτε να με τσαντήσει δεν μπορεί
Έτσι και την είχα γκόμενα, αγάμητη θα την έστελνα σήμερα στο κρεβάτι...
γαμηστε τα οκ , γουστα , δυνατοτητες , εμπειριες...
αλλα για ονομα μην τα κανετε θεες τα ΜΠΑΖΑ με ωραιο κωλο.
γιαυτο τις βλεπεις μετα με μια μυτη...
και μετα τις βριζετε.
Ο Manson είναι σαν την Bjork. Πουλάνε την εμφάνιση τους σαν άποψη. Έχουν κοινό ακριβώς επειδή αυτό που παρουσιάζουν δεν έχει καμμία σχέση με την συμβατική ομορφιά. Το να πείς ότι δεν είναι συμβατικά όμορφοι είναι σαν να πείς ότι ο Χ αθλητής των 100μ δεν είναι καλός στον μαραθώνιο. Προσπαθεί χρόνια να φτιάξει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που κρίνεις. Το να ήταν καλός σε αυτό που κρίνεις θα σήμαινε ότι έχει αποτύχει τελείως.
Κανείς δεν διαφώνησε περί αυτού...γιατι αμα τα πει καμια γκομενα ειναι κακοηθης κομπλεξικια και αγαμητη
φίλε λυπάμαι αλλά είσαι κακοηθης, κομπλεξικός και αγαμητοςγαμηστε τα οκ , γουστα , δυνατοτητες , εμπειριες...
αλλα για ονομα μην τα κανετε θεες τα ΜΠΑΖΑ με ωραιο κωλο.
γιαυτο τις βλεπεις μετα με μια μυτη...
και μετα τις βριζετε.
Τουλάχιστον εγώ δεν σε δουλεύω μανάρι
φίλε λυπάμαι αλλά είσαι κακοηθης, κομπλεξικός και αγαμητος
να λεγονται αυτα να ακουγονται....γιατι αμα τα πει καμια γκομενα ειναι κακοηθης κομπλεξικια και αγαμητη