Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
οταν ειναι μπουκωμενη δεν εχει καμια σημασια.τη φωνη της την ακουσες????
οταν ειναι μπουκωμενη δεν εχει καμια σημασια.τη φωνη της την ακουσες????
υπαρχει λυση, χαρτοταινια!τη φωνη της την ακουσες????
Εγω αυτο το πραμα δεν το γαμαγα με τιποτα... και να φανταστειτε οτι οι φιλοι μου με φωναζουν καμικαζι :S
α μαιστα...
να με ενημερωνεις οταν μιλατε καλα δια εμας.
τωρα το θετεις σωσταεε νταξ το γάμησες ... στα τέσσερα χωρίς να βλέπεις μούρη κ με κάλτσα να μη φαίνεται η βρωμοπατουσάκλα μια χαρά γαμήσιμη είναι
Ε για σας πάντα καλά μιλάω ...
Ρε θα με τρελάνεις κι εσύ;
Την κωλάρα της την είδες;;;
τη φωνη της την ακουσες????
Νομίζεις ότι άμα βογγάει θα με ενδιαφέρει τι νότες θα πιάνει; >τη φωνη της την ακουσες????
Θέλω πίσω τα κόμιξ του Λούκι ΛουκΟΚ ωραιος κωλος (αν και πολυ πλαστικοποιημενος) αλλα η τυπισσα δε μου αρεσει, αυτη η τοση γυφτια μου βγαζει μη θηλυκοτητα
Ε για σας πάντα καλά μιλάω ...
Τεθηκε το θέμα για "ψηλές μύτες".
1. Κάτι τέτοιες καραγουστάρουν να βλέπουν πολυσέλιδα threads σε forum
2. πολυάσχολα replies σε post στο fb - Γιατί όλες αυτές έχουν -
3. Like σε φώτος στο fb - Γιατί όλες βάζουν -
Θυμάμαι πριν καιρό - σχεδόν χρόνο + πίσω - όταν έγιναν "φίλες" σε κάποιου το fb ήταν ΟΛΕΣ σεμνές και ταπεινές. Τώρα..
Χρυσα Χρυσάκι γατάκι real , a , b και όλη την αλφάβητο.
Γιατί ρίχνουμε φταίξιμο σε αυτές? Εμείς φταίμε - βάζω και εμένα μέσα - που τις κάνουμε Θεές μόνο και μόνο που τις αναφέρουμε και ανεβάζουμε θέματα.
Τα παίρνω στην κράνα.. Ετσι μου έρχεται να κάνω report και να διαγραφούν όσα ξε λα έχω ανεβάσει..
Νομίζεις ότι άμα βογγάει θα με ενδιαφέρει τι νότες θα πιάνει; >
Θέλω πίσω τα κόμιξ του Λούκι Λουκ
Τεθηκε το θέμα για "ψηλές μύτες".
1. Κάτι τέτοιες καραγουστάρουν να βλέπουν πολυσέλιδα threads σε forum
2. πολυάσχολα replies σε post στο fb - Γιατί όλες αυτές έχουν -
3. Like σε φώτος στο fb - Γιατί όλες βάζουν -
Θυμάμαι πριν καιρό - σχεδόν χρόνο + πίσω - όταν έγιναν "φίλες" σε κάποιου το fb ήταν ΟΛΕΣ σεμνές και ταπεινές. Τώρα..
Χρυσα Χρυσάκι γατάκι real , a , b και όλη την αλφάβητο.
Γιατί ρίχνουμε φταίξιμο σε αυτές? Εμείς φταίμε - βάζω και εμένα μέσα - που τις κάνουμε Θεές μόνο και μόνο που τις αναφέρουμε και ανεβάζουμε θέματα.
Τα παίρνω στην κράνα.. Ετσι μου έρχεται να κάνω report και να διαγραφούν όσα ξε λα έχω ανεβάσει..
Άμα περίμενα κουβέντες από κάτι τέτοιες, προτιμώ ν' αγοράσω παπαγάλο...μονο βογγητα θες μαναρι???
δλδ να μην πει και καμια κουβεντα το κοριτσι???
ο κώλος της δεν είναι για γέλια όμωςκαι μονο το οτι υπαρχει θεμα γ αυτην ειναι γ γελια.
Άμα περίμενα κουβέντες από κάτι τέτοιες, προτιμώ ν' αγοράσω παπαγάλο...
Νομίζεις ότι άμα βογγάει θα με ενδιαφέρει τι νότες θα πιάνει; >
Θέλω πίσω τα κόμιξ του Λούκι Λουκ
Ούτε για κλάματα... Γενικά είναι από 'κείνους που σου κόβουν τη μιλιάο κώλος της δεν είναι για γέλια όμως
Να μείνεις αγάμητος και αμαλάκιστος 40 μέρες, να τρως ψωμί και νερό, μπάνιο παγωμένο χωρίς αφροντούς και να ξανάρθεις με τον κηδεμόνα σου να σε εξετάσωΕυκολοτερα θα πηδαγα τη μαμα Νταλτον :S
Να μείνεις αγάμητος και αμαλάκιστος 40 μέρες, να τρως ψωμί και νερό, μπάνιο παγωμένο χωρίς αφροντούς και να ξανάρθεις με τον κηδεμόνα σου να σε εξετάσω
Ούτε για κλάματα... Γενικά είναι από 'κείνους που σου κόβουν τη μιλιά
Να μείνεις αγάμητος και αμαλάκιστος 40 μέρες, να τρως ψωμί και νερό, μπάνιο παγωμένο χωρίς αφροντούς και να ξανάρθεις με τον κηδεμόνα σου να σε εξετάσω