Επισκέπτης
Ποιαν απ' όλες ρε τύπε;Ροκαβλόν, αλλάξε την και βαλε αυτή που έχει φόρα παρτίδα τον κώλο της..
Ποιαν απ' όλες ρε τύπε;Ροκαβλόν, αλλάξε την και βαλε αυτή που έχει φόρα παρτίδα τον κώλο της..
Αυτό το συμπέρασμα είναι δικό σου αποκλειστικά
και ανήκει στα χωράφια της ψυχιατρικής.
Μεταξύ 09.00 - 13.00 και 16.00 - 21.00
τις συνήθεις ώρες των ραντεβού στα οδοντιατρεία
σχεδόν ποτέ δεν είμαι εδώ μέσα.
μα τι κάνω ;;;;;;
απαντώ σε μπάζα ;;;;;
είναι λίγο μαυρούλα ή δεν βλεπω καλά
http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2011/11/Kanoni-tv-xrisa-xrisaki-4.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αραπινες σεξυ ερωτιαρες τυπε....
πολυ γαμησι θελει αυτο το κερατο παντως...
οπως ο ζαφειρης που γαμουσε την αλλη απο κωλο στις φυλακες
και του λεγε ποναω ετσι πρεπει να κανουμε και σε αυτη... πονας μωρη καργιολα
παρε το πουτσο να ηρεμησεις πρεζακι του πουτσου και κλακ κλακ κλακ να μαστιγωνεις
το κωλαντερο
Προσοχή! Ενώ διαβάζατε,5 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας.
Η αλήθεια είναι ότι με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σου
για την επαγγελματική μου επάρκεια ...
και φυσικά μπορείς να έχεις επαρκέστατη γνώμη ...
τι άλλα ;;;;;;;;;
και ομορφη ΔΕΝ ειναι...αλλα 9 στους 10 θα την πηδαγαν αυτο ειναι παντελως ασχετο....
και προς θεου δεν εχω τιποτα με τους τσιγγανος ισα ισα τους εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση...
Ελεος, με εχετε δεν μπορώ να ποστάρω..Κώδικας:Προσοχή! Ενώ διαβάζατε,5 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας.
Διομήδη έχει πέσει φωτοσοπ.
Ροκαβλον, σε κάθε φωτογραφιση της γάτας να αλλάζεις και αβατάρ.
α δεν ξερω...δεν εχω διαβασει...εγω μπηκα επειδη μου ειπαν οτι την λενε ομορφη
και ομορφη ΔΕΝ ειναι...αλλα 9 στους 10 θα την πηδαγαν αυτο ειναι παντελως ασχετο....
Έχει μπει ήδητο γατκι μονο στο θεικοι κωλοι θα εμπαινε ...
Τύπε, η πούτσα μου έχει τεντωθεί τόσο πολύ, που τ' αρχίδια έχουν τραβηχτεί μέχρι πάνω στις τρίχεςτυπε σε καυλωσε και σενα?
γαμησετα και εγω εχω γινει τουμπανος :-
ποιός / ποιά σου είπε ότι γυρίζω έστω και μια φορά το κεφάλι μου γι'αυτήνοχι καλο μου απλα εαν την εβλεπες στο ζεφυρι με φουστα κλαρωτη μαλλον δεν θα γυριζες δευτερη φορα
και προς θεου δεν εχω τιποτα με τους τσιγγανος ισα ισα τους εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση...
Ηταν που δεν θα ποσταρες σε αυτο το thread αλλες γκομενες.τεςπα σήμερα είχαμε μπαζόφιλους , έλειπε ο μεσιέ Νιο , ο Yorgos και άλλοι που έχουν δείξει ότι έχουν γούστο ...
Καληνύχτα ...
Το ότι εσένα και τις άλλες του φόρουμ
δεν θα σας πήδαγε ούτε 1 στις 100.000
είναι εντελώς σχετικό.
Το θέμα είναι ότι εσένα
και τις άλλες του φόρουμ
ούτε γύφτοι δεν σας γαμάνε ...
Θα πάθω overdose τύπε!Ροκαβλον, σε κάθε φωτογραφιση της γάτας να αλλάζεις και αβατάρ.
ποιός / ποιά σου είπε ότι γυρίζω έστω και μια φορά το κεφάλι μου γι'αυτήν
και για να μην μπερδευτείς
οχι δεν μου αρέσει η κοπελιά ουτε για γαμήση στα όρθια
Έχει μπει ήδη
Τύπε, η πούτσα μου έχει τεντωθεί τόσο πολύ, που τ' αρχίδια έχουν τραβηχτεί μέχρι πάνω στις τρίχες
Ηταν που δεν θα ποσταρες σε αυτο το thread αλλες γκομενες.
Που να βλέπεις στον ύπνο σου τον κώλο της να σου στο στόματεςπα σήμερα είχαμε μπαζόφιλους , έλειπε ο μεσιέ Νιο , ο Yorgos και άλλοι που έχουν δείξει ότι έχουν γούστο ...
Καληνύχτα ...
Εσενα θα σου κοστιζε περισσοτερο αμα ημουν.Σου κοστίζει πολύ που δεν είσαι μόντ ε? :- :-
Αν γίνει τύπε, θα την κάνω πλούσιατυπε λες να ειναι βιζιτου?