curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
Δίπλωμα έχεις; Από οφθαλμίατρο πέρασες;
μεγια το avatar τυπε ..κατι μου θυμιζει ομως
στα τεσσερα μια χαρα ειναι....αμα δεν φαινεται η αετισια μυτη και το βοωειδες βλεμμα μεχρι και γω την επαιρνα
το χρυσα γατακι ειναι εγχειρισμενη;
Αρχαιοελληνικό γλυπτό τύπε, που κοσμεί το μουσείο του Λούβρουμεγια το avatar τυπε ..κατι μου θυμιζει ομως
Μα από όποια μεριά και να την κοιτάξω, γαμάτη μου φαίνεται...Αλλοιωs κοιταμε εμειs....Τσαμπα επιμενειs
Ούτως ή άλλως δεν θα φαίνεται το βλέμμα... ή κλειστά θα τα 'χει τα μάτια της ή πεταμένα όξω!στα τεσσερα μια χαρα ειναι....αμα δεν φαινεται η αετισια μυτη και το βοωειδες βλεμμα μεχρι και γω την επαιρνα
δε πιστευω να πιστεψε κανεις στο γαλαζογκρι χρωματακι του ματιου
Όμορφη ??????????????????????????????????????????????????
Γαμώ τον εγκέφαλο μου , όμορφη ???????????????????????????????????????
<----- αυτή τί είναι ?????
Ξέρει και να μαγειρεύει;
ενδιαφέρον
http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2011/04/xrisa_xrisaki_kouzina4.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2011/04/xrisa_xrisaki_kouzina2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ναι δεν την βλεπεις πως κραταει το τηγανι? αμα ηξερε οτι θα της πεταγε σπερμα με μεγαλυτερη αφοσιωση θα το κοιταγε (Ασε που θα ταν και πιο κοντα του) :2funny:
και ασε τις καρακαξες να λενε για καλαισθησιες...
ου ρε σουσουραδες ελατε να νιωσω το κωλαρακι σας
στο περινεο μου
ΘΕΑ απλως
ελα μωρε και συ πιανεσαι απο τις λεξεις....ομορφη εννοουν καβλερη, γαμισιμη και οτιδηποτε αλλο συνεπαγεται οτι εκει μεσα μπορουν να βαλουν το πουλι τους...ομορφη ειναι η σαρλιζ θερον και η σκαρλετ γιοχανσον οχι αυτη εδω που αν δεν την εβλεπες στο εξωφυλλο βαμμενη και φτιαγμενη (και φωτοπιασμενη) ισα που της εδινες κατοσταρικο να παρει τυροπιτα στην ομονοια
ΘΕΑ απλως
ελα μωρε και συ πιανεσαι απο τις λεξεις....ομορφη εννοουν καβλερη, γαμισιμη και οτιδηποτε αλλο συνεπαγεται οτι εκει μεσα μπορουν να βαλουν το πουλι τους...ομορφη ειναι η σαρλιζ θερον και η σκαρλετ γιοχανσον οχι αυτη εδω που αν δεν την εβλεπες στο εξωφυλλο βαμμενη και φτιαγμενη (και φωτοπιασμενη) ισα που της εδινες κατοσταρικο να παρει τυροπιτα στην ομονοια
ΘΕΑ απλως
Μην μάθεις λέξη εσύ! Αμέσως να διακορέψεις ότι θυλικό υπάρχει στο siteου ρε σουσουραδες ελατε να νιωσω το κωλαρακι σας
στο περινεο μου
Και χρυσοκώλα και χρυσοχέρα!Ξέρει και να μαγειρεύει;
ενδιαφέρον
Μια γλυκειά κοπελίτσα που μόλις είδε τον Ρίτσαρντ Γκιρ στην τηλεόραση...Όμορφη ??????????????????????????????????????????????????
Γαμώ τον εγκέφαλο μου , όμορφη ???????????????????????????????????????
<----- αυτή τί είναι ?????
καλα τα λες αλλα αν καταφερνεις να γαμησεις γιδα στο χρυσα γατακι θα κολλησεις;