Νέα

Χρύσα Χρυσάκι Γατάκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KANONI TV
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 375K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Συγχωρείσαι ένεκα του ακατάλληλου της ώρας... Αύριο που θα 'σαι ξεκούραστος πιστεύω ότι θα δεις τον κόσμο με άλλο μάτι (θέλω να πιστεύω τουλάχιστον)... ;)

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
γαμώ τους κώλους !!!
ξέρουμε τίποτα...  :pipa1:  :fuck2: ? ? ?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εκει ηθελα να καταληξω... προς τις γυναικες:οι πολυ κοντινοι σας φιλοι/αδερφοι/και ειδικα το αγορι σας, διαισθανονται οταν βλεπετε μια και την ζηλευετε,και δεν προκειται σε καμια περιπτωση να σας πουν οτι ειναι ωραια η οτι ναι θα πηγαινα μαζι της... χανοντας ετσι ποντους απο την εκτιμηση σας.... αλλα τι καθομαι και σας λεω τωρα...

χαχαχαχα τι λες μωρε? :2funny: εμενα ουτε ο αδερφος ουτε τα ξαδερφια ουτε οι φιλοι μου ουτε οι γκομενοι μου ειχαν και εχουν τσιπα πανω τους :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Boomb
3408234935_9abd1d5c0f.jpg

το μανικιουρ και το βαψιμο υπαρχουν για να υπενθυμιζουν οτι καπου κατω απο τους μυς υπαρχει αιδοιο? :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το να καβλωνει η γκομενα καποιους το καταλαβαινω....ειναι γκαβλωτικη :P εχει προστυχοφατσα, ειναι και ξεβρακωτη, ποζαρει και πορνιστικα....οκ....δεκτον....το να τη βλεπουν καποιοι μουναρο ομως δεν μπορω να το καταλαβω....εχουμε μπερδεψει μαλλον την καβλα με την ομορφια :grin:
εχουμε αναγαγει σε υπερμουνο την καθε μια που αποφασιζει να ξεβρακωθει και κερδιζει τα 15 λεπτα δημοσιοτητας που της αναλογουν....και δεν ειναι θεμα ζηλειας ειναι πραγματικη απορεια....τοσες μα τοσες ομορφες γυναικες υπαρχουν ειναι δυνατον αυτη να θεωρειται κατι παραπανω απο προστυχο κοντοπουτανο που ανετα θα πηδαγαν οι περισσοτεροι?κατα τ'αλλα κοβονται για ρωσσοσλαβες οι περισσοτεροι και κραζουν τα μπαζα τις ελλεηνιδες....

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
  Λοιπόν φακοι επαφής, τρεσσες ή εξτενσιον, περιττά κιλά, μπουτια, κυταριτιδα, κοντή... Αλλά επειδή βγαζει μια φωτο με το στριγκ ειναι γαμισαμπλ και γκομενα.... Και μετά οι άντρες λετε για τις ελλεηνιδες και πως το χουν παρει πανω τους??

Μα καλά γίνεται να αρέσει αυτή η κοπέλα σε κάποιον?? Που σοβαρα αν την δεις αχτενιστη και με τη φορμούλα και χωρίς φακους επαφής θα τη πεις καράμπαζο???
  Και απορούσα και εγώ γιατί γίνεται τέτοιος χαμός όταν βγαινω έξω, ενώ είμαι απλά μια συμπαθητική κοπέλα... αν οι αντρες θεωρούν αυτή ωραία τότε εγω θα μαι τζουλια αλεξανδράτου για αυτούς(επι εποχης καλιστείων). χαχαχαχα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Και απορούσα και εγώ γιατί γίνεται τέτοιος χαμός όταν βγαινω έξω, ενώ είμαι απλά μια συμπαθητική κοπέλα... αν οι αντρες θεωρούν αυτή ωραία τότε εγω θα μαι τζουλια αλεξανδράτου για αυτούς(επι εποχης καλιστείων). χαχαχαχα

Άρα, θα έχεις και χαμηλότερη ταρίφα γιατί ακόμη δεν έχεις γίνει "διάσημη"..... :grin:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
τωρα το ειδα αυτο....

γαυγιζει?
επειδη ενδιαφερομαι για φυλακα-σκυλο!

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
αχαχα
χαχαχαχαχα καταλαβαινεις γιατι σου τη λενε?? ολες μα οοοολες σ'αρεσουν :2funny:
δεν είπα ότι είναι μουνάρα... ότι έχει ωραίο κώλο είπα.. και ρώτησα αν  :2on1:
να διαβάζεις τι γράφω  ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Το να καβλωνει η γκομενα καποιους το καταλαβαινω....ειναι γκαβλωτικη :P εχει προστυχοφατσα, ειναι και ξεβρακωτη, ποζαρει και πορνιστικα....οκ....δεκτον....το να τη βλεπουν καποιοι μουναρο ομως δεν μπορω να το καταλαβω....εχουμε μπερδεψει μαλλον την καβλα με την ομορφια :grin:
εχουμε αναγαγει σε υπερμουνο την καθε μια που αποφασιζει να ξεβρακωθει και κερδιζει τα 15 λεπτα δημοσιοτητας που της αναλογουν....και δεν ειναι θεμα ζηλειας ειναι πραγματικη απορεια....τοσες μα τοσες ομορφες γυναικες υπαρχουν ειναι δυνατον αυτη να θεωρειται κατι παραπανω απο προστυχο κοντοπουτανο που ανετα θα πηδαγαν οι περισσοτεροι?κατα τ'αλλα κοβονται για ρωσσοσλαβες οι περισσοτεροι και κραζουν τα μπαζα τις ελλεηνιδες....

όχι και απ' όσο παρακολούθησα την ροή του θρεντ δεν είπε κανείς το αντίθετο, στην καλύτερη (ή χειρότερη, όπως το βλέπει κανείς) κάποιοι από εμάς είπαμε ακριβώς αυτό που λες.

ουδείς είπε ότι είναι όμορφη και υπέρμουνο όπως λες...

έλεος δηλαδή :helpplea: :helpplea: :helpplea:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μέχρι και η Νανά Ταλατά καλύτερη είναι!  :2funny:

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
γατάκι αμα δεις την γκόμενα μου θα θες να μου γλύψεις τον πουτσο
πάρα πέρα πεστα αυτά..
Ελιωσα στο γέλιο ρε μεγάλε  :2funny:
Είπαμε το παιδί είναι γλύφτης αλλά μονο στις κοπέλες του σάιτ όχι όπου κι όπου  :2funny:

Tzorgog

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τί προέλευσης είναι το κορίτσι ;

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ειναι πολυ χαλια η γκομενα ....τραγικη  ,ουτε εγω δεν θα της τον εριχνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom