Επισκέπτης
Συγχωρείσαι ένεκα του ακατάλληλου της ώρας... Αύριο που θα 'σαι ξεκούραστος πιστεύω ότι θα δεις τον κόσμο με άλλο μάτι (θέλω να πιστεύω τουλάχιστον)... ;)
εκει ηθελα να καταληξω... προς τις γυναικες:οι πολυ κοντινοι σας φιλοι/αδερφοι/και ειδικα το αγορι σας, διαισθανονται οταν βλεπετε μια και την ζηλευετε,και δεν προκειται σε καμια περιπτωση να σας πουν οτι ειναι ωραια η οτι ναι θα πηγαινα μαζι της... χανοντας ετσι ποντους απο την εκτιμηση σας.... αλλα τι καθομαι και σας λεω τωρα...
γαμώ τους κώλους !!!
ξέρουμε τίποτα... ? ? ?
Και απορούσα και εγώ γιατί γίνεται τέτοιος χαμός όταν βγαινω έξω, ενώ είμαι απλά μια συμπαθητική κοπέλα... αν οι αντρες θεωρούν αυτή ωραία τότε εγω θα μαι τζουλια αλεξανδράτου για αυτούς(επι εποχης καλιστείων). χαχαχαχα
δεν είπα ότι είναι μουνάρα... ότι έχει ωραίο κώλο είπα.. και ρώτησα αναχαχα
χαχαχαχαχα καταλαβαινεις γιατι σου τη λενε?? ολες μα οοοολες σ'αρεσουν
Το να καβλωνει η γκομενα καποιους το καταλαβαινω....ειναι γκαβλωτικη εχει προστυχοφατσα, ειναι και ξεβρακωτη, ποζαρει και πορνιστικα....οκ....δεκτον....το να τη βλεπουν καποιοι μουναρο ομως δεν μπορω να το καταλαβω....εχουμε μπερδεψει μαλλον την καβλα με την ομορφια
εχουμε αναγαγει σε υπερμουνο την καθε μια που αποφασιζει να ξεβρακωθει και κερδιζει τα 15 λεπτα δημοσιοτητας που της αναλογουν....και δεν ειναι θεμα ζηλειας ειναι πραγματικη απορεια....τοσες μα τοσες ομορφες γυναικες υπαρχουν ειναι δυνατον αυτη να θεωρειται κατι παραπανω απο προστυχο κοντοπουτανο που ανετα θα πηδαγαν οι περισσοτεροι?κατα τ'αλλα κοβονται για ρωσσοσλαβες οι περισσοτεροι και κραζουν τα μπαζα τις ελλεηνιδες....
Ελιωσα στο γέλιο ρε μεγάλεγατάκι αμα δεις την γκόμενα μου θα θες να μου γλύψεις τον πουτσο
πάρα πέρα πεστα αυτά..
Μέχρι και η Νανά Ταλατά καλύτερη είναι!
Ελιωσα στο γέλιο ρε μεγάλε
Είπαμε το παιδί είναι γλύφτης αλλά μονο στις κοπέλες του σάιτ όχι όπου κι όπου
εχεις τοσο ομορφη χουφτα τυπε?γατάκι αμα δεις την γκόμενα μου θα θες να μου γλύψεις τον πουτσο
πάρα πέρα πεστα αυτά..
εχεις τοσο ομορφη χουφτα τυπε?
Μέχρι και η Νανά Ταλατά καλύτερη είναι!