Νέα

Χρύσα Χρυσάκι Γατάκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KANONI TV
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 375K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Χαλαλι του τα 400....ευρω που πηραν.....ενα απο τα πιο φανταστικα βραδια που εχω περαση μαζη τους .!!!!!! Η βραδια κλείστηκε πολη ευκολα μέσω γνωστού στην πολη Θεσσαλονικη η φώτο με τα μαυρα κολλαν ητανε στο ανσασερ πρν μπουν στο δωμάτιο μου . Απλα με μια λεξη ΚΑΥΛΕΣΣΣΣΣΣ.....το τη γληφομουνια η μια στην αλλη τη ανοιγματα τη πιπες εναλαξ.....με εκανα οι πουτανες να  :cum: 3 στην μια ωρα.....που χρονια ειχα να τα καταφέρω....ολοι η φαση οταν της εβαλα καβαλα την μια πάνω στην αλλη με τα κολαρακια και μουνακια δικα μου......στα τεσσερα και δωσε.....βεβαια ητανε ολοι η φαση ΚΑΥΛΕ...γιατι υπήρχε και η μαγικη σκονη.....οσο για το γυφτακη χρυσα...ακομα εχω την γλωρσαρααα της στον κώλο μου τρελαίνονταν να το κανει......ΠΟΛΥ ΓΛΗΦΟΚΟΛΑΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.......!!!

Φιλε λες ψεματα Δεν ισχυουν αυτα που λες.

Η Λιαγουροπουλου αναγκαστηκε να γυρισει τσοντες για να μην κανει βιζιτες. Και εχουμε ολοκληρο θρεντ για αυτο με στοιχεια!!!

Μην πουλας παραμυθια οτι κανει βιζιτες. 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Infected_Mushroom

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
8
Like
63
Πόντοι
1
Παιδια πραγματικά , όποιος έχει τηλέφωνο - κονέ / οτιδήποτε μπορεί να μου δώσει ,για το πως να πηδήξω αυτα τα δύο γκομενάκια σε παρτούζα ,

τον εκλιπαρώ να μου το στέιλει πριβέ ! !!!!

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.626
Πόντοι
30.558
Τυπε απο τα γραφόμενα σου πρεπει να είσαι πολυ καυλωμενος

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16

ΠΑντως μαγκες αν οντως δεν ειναι φυκια με 400 ευρα και τις 2.

δεν ειναι λιγα αλλα δεν ειναι και τα παλαβα που ακουγοντε εδω μεσα για την μια μονο

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Χαλαλι του τα 400....ευρω που πηραν.....ενα απο τα πιο φανταστικα βραδια που εχω περαση μαζη τους .!!!!!! Η βραδια κλείστηκε πολη ευκολα μέσω γνωστού στην πολη Θεσσαλονικη η φώτο με τα μαυρα κολλαν ητανε στο ανσασερ πρν μπουν στο δωμάτιο μου . Απλα με μια λεξη ΚΑΥΛΕΣΣΣΣΣΣ.....το τη γληφομουνια η μια στην αλλη τη ανοιγματα τη πιπες εναλαξ.....με εκανα οι πουτανες να  :cum: 3 στην μια ωρα.....που χρονια ειχα να τα καταφέρω....ολοι η φαση οταν της εβαλα καβαλα την μια πάνω στην αλλη με τα κολαρακια και μουνακια δικα μου......στα τεσσερα και δωσε.....βεβαια ητανε ολοι η φαση ΚΑΥΛΕ...γιατι υπήρχε και η μαγικη σκονη.....οσο για το γυφτακη χρυσα...ακομα εχω την γλωρσαρααα της στον κώλο μου τρελαίνονταν να το κανει......ΠΟΛΥ ΓΛΗΦΟΚΟΛΑΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.......!!!

:jerking:

Infected_Mushroom

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
8
Like
63
Πόντοι
1
και σαβουρογαμης!!!!!!

O καθείς με τα γούστα του φιλαράκι , εδώ δεν κρίνουμε τι θέλει και τι γουστάρει ο καθένας , αλλιως θα το είχαμε κλείσει το μαγαζί.

Εγώ τις βλέπω και καυλώνω , και γουστάρω την φάση παρτούζα-τσουλια - καυλωτικά - κοκα(κόλες) , και γλυψίματα.

Πιστεύω ότι οι συγκεκριμένες είναι για τρελά κόλπα , και μπορούνε να με κάνουνε πύραυλο!

Ειδικά η Λιαγουροπούλου εγώ πιστεύω ότι είναι και εντυπωσιακή , και απιστευτα σέξυ , και έχει έναν αέρα πουτανιάς και τσουλιας που λίγες έχουνε (και το χαίρεται...)

Η άλλη είναι απλά το συμπλήρωμα , αλλά μαζί πρέπει να κανουνε τρελό δίδυμο...

ΥΓ : To συγκεκριμένο που περιέγραψα , δεν το βρίσκεις εύκολα σε ελληνίδες , και πάνω απο όλα , δεν το βρίσκεις τόσο μα τόσο φανερα.....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
400  και για τιs δυο???

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.626
Πόντοι
30.558
O καθείς με τα γούστα του φιλαράκι , εδώ δεν κρίνουμε τι θέλει και τι γουστάρει ο καθένας , αλλιως θα το είχαμε κλείσει το μαγαζί.

Εγώ τις βλέπω και καυλώνω , και γουστάρω την φάση παρτούζα-τσουλια - καυλωτικά - κοκα(κόλες) , και γλυψίματα.

Πιστεύω ότι οι συγκεκριμένες είναι για τρελά κόλπα , και μπορούνε να με κάνουνε πύραυλο!

Ειδικά η Λιαγουροπούλου εγώ πιστεύω ότι είναι και εντυπωσιακή , και απιστευτα σέξυ , και έχει έναν αέρα πουτανιάς και τσουλιας που λίγες έχουνε (και το χαίρεται...)

Η άλλη είναι απλά το συμπλήρωμα , αλλά μαζί πρέπει να κανουνε τρελό δίδυμο...

ΥΓ : To συγκεκριμένο που περιέγραψα , δεν το βρίσκεις εύκολα σε ελληνίδες , και πάνω απο όλα , δεν το βρίσκεις τόσο μα τόσο φανερα.....
Εισαι πύραυλος
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=1aPvGGvnAGQ[/video] [/video]

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Γατάκι και τιγράκι!! :S

10682298_10202995245512829_5273515753814233531_o.jpg

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.422
Πόντοι
2.606
Τύπε το γατάκι είναι μουνάρα,μπροστά στο τιγράκι... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
TΥΠΟΙ ,το τιγρακι εχει φαει τη μιση ζουγκλα και μαλλον απο οτι δειχνει και η φωτο ειναι ετοιμο να χαψει και το γατακι!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom