Νέα

Χριστούγεννα στους οίκους ανοχής: Η κοινωνία τις ανέχεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 414
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δικέ μου κι εσύ δικός μου, μηχανικός; Να σου βάλω μια ασκησούλα με ανοικτό αγωγό να μου πεις αν & πού εμφανίζεται υδραυλικό πλήγμα; Γιατί σε γυναίκα αποκλείεται να το βρεις, αφού δεν ασχολείσαι μ' αυτές.

Η φτήνεια τρώει τόν παρά  :S

Επισκέπτης
Πολύ καλό άρθρο αν και θα χρειαζόταν τόμοι ολόκληροι για να το αναπτύξουν. Είναι γεγονός πάντως ότι τουλάχιστον εμείς που είμαστε σε άμεση επαφή με τις εκδιδόμενες κοπέλες, τις έχουμε σε πολύ καλύτερη υπόληψη από ότι παλαιότερα και σίγουρα το site έχει συμβάλει στον τομέα αυτό. Επιπλέον είμαστε και κοινωνικά πιο ώριμοι για να αποδεχθούμε ότι στο κάτω κάτω ένα επάγγελμα είναι και αυτό και μάλιστα από τα δυσκολότερα.
Θα πρέπει ωστόσο να γίνουν ακόμη μεγαλύτερα βήματα και από την πολιτεία αλλά και ακόμη περισσότερα από εμάς τους ίδιους ώστε να απαλειφθεί τελείως από το επάγγελμα αυτό ο κοινωνικός ρατσισμός που υπάρχει.
Και θα φέρω σαν παράδειγμα το επάγγελμα του οδοκαθαριστή, που πριν λίγα χρόνια όσοι  συνάνθρωποι μας το έκαναν ζούσαν  ένα πραγματικό ρατσισμό ενώ τώρα βλέπεις να το κάνουν νέες γυναίκες και μάλιστα αρκετά εμφανίσιμες σε ορισμένες περιπτώσεις, χωρίς να έχουν κανένα ηθικό ή κοινωνικό πρόβλημα.

Στην αισχρά υποκριτική κοινωνία πού ζούμε η κοινωνία στηρίζει τίς πουτάνες κι οι πουτάνες στηρίζουν την κοινωνία.Ολα τ' άλλα είναι φρου φρου κι αρώματα.Ετσι απλά.

Επισκέπτης
οι φιλοι σου ισως δεν σου εχουν πει οτι ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ η νοοτροπια στο εξωτερικο ειναι διαφορετικη....οχι μονο στις γυναικες :)
οταν ΓΕΝΙΚΑ η νοοτροπια ειναι διαφορετικη τοτε ειναι αλλιως ΚΑΙ οι αντρες ΚΑΙ οι γυναικες....
προφανως πεφτουν φασωματα στο κλαμπ και οι γκομενες ειναι πιο ανετες γιατι ΠΡΟΦΑΝΩΣ κανεναν αντρα της γερμανιας ή της αγγλιας δεν τον ενδιαφερει με ποσους εχει παει πριν αυτη ή αν θα ειναι παρθενα για να τη γνωρισει στη μανα του....
ο κομπλεξισμος της ελληνικης κοινωνιας οδηγει και τα δυο φυλα στο να ειναι τρομπες στο μυαλο....οχι οι γυναικες ή οι αντρες συγκεκριμενα....η ΓΕΝΙΚΗ νοοτροπια :)

και εχω ταξιδεψει απεριοριστα και εχω ζησει στο εξωτερικο και ακομα και στην Τουρκια (που ελεγε καποιος πριν) ειναι πολυ πιο ανεπτυγμενη η σεξουαλικη νοημοσυνη των ανθρωπων σε σχεση με την Ελλαδα που παραμενει χωριο κρυμμενο σε φαραγγι...Πηγαινε να πλησιασεις τουρκαλα και τα ξαναλεμε....δεν ξερω αν θα σου κατσει με τη μια αλλα σιγουρα θα ειναι πολυ πιο γλυκια και συμπαθητικη απο μια ελληνιδα....
:rockon: :rockon: :rockon:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Σεβαστες οι ιεροδουλες και αυτο που κανουν. Αλλα ΟΧΙ και ηρωιδες ρε παιδια !!  :headbang: :headbang: Ηρωιδες μπορει να ταν αν διαλεγαν αντι να ανοιγουν τα ποδαρια για παραπανω λεφτα να καθαριζαν σκαλες και με αυτα να μεγαλωναν τα παιδια τους. Καθαρα ενα επαγγελμα κανουν και μαλιστα προσεδοφορο. Σεβαστες οσες ειναι καλλες επαγγελματιες και αυτο που συμπαθω στις ιεροδουλες ειναι οτι δεν υποκρινονται στις σχεσεις και το σεξ . θελω το ανταλλαγμα (χ ,ψ ευρω οσα ειναι)και σου δινω σεξ. Ενω αλλες εξω λενε στο δινω γιατι μαρεσης γιατι ετσι γιατι γιουβετσι και εσυ σα μαλακας τα πιστευεις και πληρωνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ ανταλλαγμα για αυτες και ουτε καταλαβαινεις πως σου φυγαν τα φραγκα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Σεβαστες οι ιεροδουλες και αυτο που κανουν. Αλλα ΟΧΙ και ηρωιδες ρε παιδια !!  :headbang: :headbang: Ηρωιδες μπορει να ταν αν διαλεγαν αντι να ανοιγουν τα ποδαρια για παραπανω λεφτα να καθαριζαν σκαλες και με αυτα να μεγαλωναν τα παιδια τους. Καθαρα ενα επαγγελμα κανουν και μαλιστα προσεδοφορο. Σεβαστες οσες ειναι καλλες επαγγελματιες και αυτο που συμπαθω στις ιεροδουλες ειναι οτι δεν υποκρινονται στις σχεσεις και το σεξ . θελω το ανταλλαγμα (χ ,ψ ευρω οσα ειναι)και σου δινω σεξ. Ενω αλλες εξω λενε στο δινω γιατι μαρεσης γιατι ετσι γιατι γιουβετσι και εσυ σα μαλακας τα πιστευεις και πληρωνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ ανταλλαγμα για αυτες και ουτε καταλαβαινεις πως σου φυγαν τα φραγκα.

Σωστά. Δεν είναι & τόσο τρομερό το να ανέχονται τον κάθε γέρο, σακάτη, βρωμιάρη ή κακάσχημο να μουγκρίζει πάνω απ' το κορμί τους απ' τη στιγμή που βγάζουν τόσα πολλά φράγκα. Ρε θέλετε & τα λέτε αυτά; Ειδικά σε ένα site σαν αυτό πραγματικά δεν περίμενα να συναντήσω τέτοιες απόψεις... Λιγότερο θα με ξένιζαν προσεγγίσεις του στυλ "πουτάνες είναι κι εμείς τις γαμάμε" παρά τέτοιες μετριοπαθείς απόψεις... Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι τα λεφτά που βγάζουν καλά - καλά δεν τα ξοδεύουν γιατί δεν μπορούν να πολυκυκλοφορήσουν έξω & οι περισσότερες απλά τα αποταμιεύουν για να έχουν μια καλύτερη τύχη όταν θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους; Γνωρίζετε πώς κατέληξαν σε ένα μπουρδέλο οι περισσότερες & τί εκφοβισμούς & εξευτελισμούς υπέστησαν ή μήπως νομίζετε με το φτωχό σας το μυαλό ότι η πορνεία ήταν μια επαγγελματική επιλογή γι' αυτές; Και όπως είπα & παραπάνω όποιος λέει & ξαναλέει για τα χρήματα ενώ παράλληλα ισχυρίζεται ότι ΔΕ θεωρεί ντροπή τη συγκεκριμένη δουλειά, ας μου απαντήσει γιατί δε δίνει κι αυτός κώλο ή έστω γιατί δε γίνεται ζιγκολό...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν το διαβασα ολο , δεν αντεξα να μην σχολιασω  αυτο
Το κρύβω γιατί αν το μάθει ο κόσμος και η οικογένειά μου θα με κάψουν ζωντανή.

Καλα κανεις και το κρυβεις γιατι γιατι ειναι περισσοτεροι...  ανεξαρτητος θρησκειας  :jerking:

ajgKHGKG.jpg

Είναι θέμα ημερών λοιπόν η εκτέλεση, δια λιθοβολισμού, της Σακίνεχ Μοχαμάντι Αστιάνι,
που βρίσκεται φυλακισμένη στο βορειοδυτικό Ιράν, στην πόλη Ταμπρίζ, από το 2005 για μοιχεία.
Σύμφωνα με την ακτιβίστρια Σοχέιλα Βαχντάτι, η Αστιάνι καταδικάστηκε σε 99 μαστιγώσεις το 2006 για «παράνομες σχέσεις».
Πηγη

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Γνωρίζετε πώς κατέληξαν σε ένα μπουρδέλο οι περισσότερες & τί εκφοβισμούς & εξευτελισμούς υπέστησαν ή μήπως νομίζετε με το φτωχό σας το μυαλό ότι η πορνεία ήταν μια επαγγελματική επιλογή γι' αυτές;

Οχι φιλε, δεν ειναι ετσι. Οι περισσοτερες σημερα το κανουν γιατι το αποφασισαν οι ιδιες, ξερω τι σου λεω. Και δεν υπαρχουν πλεον σε τετοιο βαθμο νταβατζηδες με την εννοια που υπηρχαν παλιοτερα, δεν υπαρχει αυτη η εκμεταλλευση που υπηρχε παλιοτερα. Οι ιεροδουλες στα μπουρδελα δεν εχουν συνηθως νταβατζηδες, τα μπουρδελα εχουν ασφαλεια η οποια πολλες φορες πηγαινοφερνει τις κοπελες στα σπιτια τους αλλα αυτο δεν εχει σχεση με νταβατζιλικι.

Παντως ο μονος τροπος για να εξαλειφθει πληρως η εκμεταλλευση ειναι η απολυτη νομιμοποιηση των ιεροδουλων καθως και των οικων ανοχης. Οταν ολα ειναι στο φως, τοτε και οι ιεροδουλες μπορουν πιο ανετα να απευθυνθουν στην αστυνομια για να τις προστατευσει. Βεβαια, απαιτειται και η αστυνομια να κανει σωστα τη δουλεια της και να μη γινεται η ιδια νταβατζης αλλα η νομιμοποιηση των οικων ανοχης ειναι πολυ σημαντικο βημα για την εξαλειψη της εκμεταλλευσης.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Παντως ο μονος τροπος για να εξαλειφθει πληρως η εκμεταλλευση ειναι η απολυτη νομιμοποιηση των ιεροδουλων καθως και των οικων ανοχης. Οταν ολα ειναι στο φως, τοτε και οι ιεροδουλες μπορουν πιο ανετα να απευθυνθουν στην αστυνομια για να τις προστατευσει. Βεβαια, απαιτειται και η αστυνομια να κανει σωστα τη δουλεια της και να μη γινεται η ιδια νταβατζης αλλα η νομιμοποιηση των οικων ανοχης ειναι πολυ σημαντικο βημα για την εξαλειψη της εκμεταλλευσης.

:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Σωστά. Δεν είναι & τόσο τρομερό το να ανέχονται τον κάθε γέρο, σακάτη, βρωμιάρη ή κακάσχημο να μουγκρίζει πάνω απ' το κορμί τους απ' τη στιγμή που βγάζουν τόσα πολλά φράγκα. Ρε θέλετε & τα λέτε αυτά; Ειδικά σε ένα site σαν αυτό πραγματικά δεν περίμενα να συναντήσω τέτοιες απόψεις... Λιγότερο θα με ξένιζαν προσεγγίσεις του στυλ "πουτάνες είναι κι εμείς τις γαμάμε" παρά τέτοιες μετριοπαθείς απόψεις... Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι τα λεφτά που βγάζουν καλά - καλά δεν τα ξοδεύουν γιατί δεν μπορούν να πολυκυκλοφορήσουν έξω & οι περισσότερες απλά τα αποταμιεύουν για να έχουν μια καλύτερη τύχη όταν θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους; Γνωρίζετε πώς κατέληξαν σε ένα μπουρδέλο οι περισσότερες & τί εκφοβισμούς & εξευτελισμούς υπέστησαν ή μήπως νομίζετε με το φτωχό σας το μυαλό ότι η πορνεία ήταν μια επαγγελματική επιλογή γι' αυτές; Και όπως είπα & παραπάνω όποιος λέει & ξαναλέει για τα χρήματα ενώ παράλληλα ισχυρίζεται ότι ΔΕ θεωρεί ντροπή τη συγκεκριμένη δουλειά, ας μου απαντήσει γιατί δε δίνει κι αυτός κώλο ή έστω γιατί δε γίνεται ζιγκολό...

Η προσέγγισή σου είναι κακός ελληνικός κινηματογράφος τού 50-60.Μήν τρελλαθούμε.Τό προφίλ τής "κακομοίρας" πέθανε μαζί με την Τρούμπα.
Η επαγγελματική δραστηριότητα  τού ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ είναι προιόν ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.
Η πουτανιά δέν είναι ντροπή, όμως ακόμη καί να ήταν ντροπή, από πότε η ντροπή ξεπλένεται με χρήμα:::

Επισκέπτης
Αν δεν πληρωνει καποιος πελατης θα ερχεται η αστυνομια να καθαρισει :2funny:
Αν ενας μεθυσμενος επιτεθει στην κοπελα και στην τσατσα αυτες δεν θα εχουν παρα να παρουν το 100 για αμεση δραση  :jerking: :jerking:
Η ακωμα καλυτερα να βαλουμε σε καθε πουτανα μπατσο φυλακα... γιατι δλδ να εχει ο προεδρος της δημοκρατιας και οχι τα κοριτσια μας :2funny: :2funny: :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Η προσέγγισή σου είναι κακός ελληνικός κινηματογράφος τού 50-60.Μήν τρελλαθούμε.Τό προφίλ τής "κακομοίρας" πέθανε μαζί με την Τρούμπα.
Η επαγγελματική δραστηριότητα  τού ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ είναι προιόν ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.
Η πουτανιά δέν είναι ντροπή, όμως ακόμη καί να ήταν ντροπή, από πότε η ντροπή ξεπλένεται με χρήμα:::
Παρακολουθώ τα γραφόμενά σου κι έχω μεγάλη περιέργεια να σε δω τη στιγμή που συνουσιάζεσαι με μια γυναίκα..
Άσχετα αν είναι επαγγελματίας ή όχι..
Να δω πώς συμπεριφέρεσαι και γενικά τί χαρακτήρα βγάζεις πάνω στο κρεβάτι..
Πιστέυω ότι θα σ'έκανα πολύ χάζι εσένα..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Παρακολουθώ τα γραφόμενά σου κι έχω μεγάλη περιέργεια να σε δω τη στιγμή που συνουσιάζεσαι με μια γυναίκα..
διοργανωσε κατι ρε κατερινιω να παρουμε ματι και εμεις.

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16

:sunglasses:

Συνημμένα

• kaveiros.jpg
    kaveiros.jpg
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 14

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
διοργανωσε κατι ρε κατερινιω να παρουμε ματι και εμεις.
Απλά έχω την απορία για τον συγκεκριμένο..
Βέβαια η "απορία" μου είναι σε εισαγωγικά διότι επειδή έχω σπουδάσει το αντικείμενο καταλήγω στο συμπέρασμα να λέμε "εμείς" της δουλειάς για τέτοια τυπάκια.."Μακριά απ'τον κώλο μου...και όπου θέλει ας μπει"
Χαχαχαχαχ...
Μακριά κι αλάργα που λένε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom