Νέα

Χριστούγεννα στους οίκους ανοχής: Η κοινωνία τις ανέχεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 414
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Γεια σου κατερινα μου με τις σπουδες σου!!!!!!!!!!!

( ειχα την τυχη να σε εχω καθηγητρια μου τι χρονια και αυτα!!!!!!!!!!!!!)

Επισκέπτης
Αν δεν πληρωνει καποιος πελατης θα ερχεται η αστυνομια να καθαρισει :2funny:
Αν ενας μεθυσμενος επιτεθει στην κοπελα και στην τσατσα αυτες δεν θα εχουν παρα να παρουν το 100 για αμεση δραση  :jerking: :jerking:
Η ακωμα καλυτερα να βαλουμε σε καθε πουτανα μπατσο φυλακα... γιατι δλδ να εχει ο προεδρος της δημοκρατιας και οχι τα κοριτσια μας :2funny: :2funny: :2funny:

Τι πεταγεσαι κι εσυ ρε ασχετε? Αφου δεν καταλαβαινεις καν για τι πραγμα μιλαω.  :idiot:  
Για αυτες τις περιπτωσεις που αναφερεις υπαρχει η ασφαλεια στα μπουρδελα που κανει βολτες απεξω...

Εγω φυσικα εννοω την περιπτωση που καποιος παει να πουλησει προστασια σε ιεροδουλη. Αν η ιεροδουλη ειναι παρανομη (δεν εχει χαρτια, εκδιδεται σε παρανομο οικο) τοτε βεβαια δεν μπορει ευκολα να απευθυνθει στην αστυνομια. Αν ομως ολα τα παραπανω τα κανει νομιμα τοτε εχει καθε δικαιωμα να παει στην αστυνομια και καποιος επιδοξος προστατης θα το σκεφτει πολυ περισσοτερο να την πλησιασει. Αυτο εννοω!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Τα μπουρδέλα και οι ιερόδουλες υπάρχουν για κάποιο λόγο..
Για κάποιο λόγο έρχονται και αυτοί που τα επισκέπτονται..
Όταν κάποιος έρχεται..και δεν ξέρει ουσιαστικά ΓΙΑΤΙ..να το κοιτάξει αυτό γιατί δεν είμαστε σε θέση εμείς να το παίζουμε "ψυχολόγοι"αν και καταλαβαίνουμε πολλά απλά "δεν μιλάμε"..
Δεν πληρωνόμαστε γι'αυτό..
Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να φας "πόρτα" από κάπου..
Αν την φας όμως από μπουρδέλο..πειράζει και πονάει πολύ τον εγωισμό ενός άντρα..
Γι'αυτό και υπάρχουν οι "αλλοπρόσαλλοι"..
Χωρίς αυτούς δεν θα ξεχώριζαν κάποιοι άλλοι...!!!!

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
Δεν ξέρω άν τό επάγγελμα τής ιερόδουλης είναι τόσο απορριπτέο όσο νομίζουμε.Αυτό πού ξέρω είναι ότι είναι εντελώς παράλογο να πληρώνουμε γιά να γαμάμε.Οσο πληρώνουμε για να γαμήσουμε, η κοινωνία θά είναι μιά φυλακή.
ναι καβιρε πολυ ωραια τα λες, γιαυτο εχεις 1700 μηνυματα και ασχολεισαι με αυτο το site... α ρε υποκριτες ελληναρες... :jerking: :jerking:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τα μπουρδέλα και οι ιερόδουλες υπάρχουν για κάποιο λόγο..
Για κάποιο λόγο έρχονται και αυτοί που τα επισκέπτονται..
Όταν κάποιος έρχεται..και δεν ξέρει ουσιαστικά ΓΙΑΤΙ..να το κοιτάξει αυτό γιατί δεν είμαστε σε θέση εμείς να το παίζουμε "ψυχολόγοι"αν και καταλαβαίνουμε πολλά απλά "δεν μιλάμε"..
Δεν πληρωνόμαστε γι'αυτό..
Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να φας "πόρτα" από κάπου..
Αν την φας όμως από μπουρδέλο..πειράζει και πονάει πολύ τον εγωισμό ενός άντρα..
Γι'αυτό και υπάρχουν οι "αλλοπρόσαλλοι"..
Χωρίς αυτούς δεν θα ξεχώριζαν κάποιοι άλλοι...!!!!
κατερινακι καλα ολα αυτα αλλα στη ναουσα παιζει τιποτα?  εχουμε αρχισει και τα παιζουμε κει πανω...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
και τι ειναι η κατερινα να ξερει τι παιζει απανταχουν την ελλαδα !!!!!!!!!!!

αλλα μια και το εθιξε ο φιλος το θεμα κατερινα ξερεις μηπως και απο βεσπαααααα!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
κατερινακι καλα ολα αυτα αλλα στη ναουσα παιζει τιποτα?  εχουμε αρχισει και τα παιζουμε κει πανω...
Δεν ξέρω ρε μωρό..
Δεν έχω ιδέα τι γίνεται εκεί πάνω..
Μήπως κάνει κρύο και περιμένουν την Άνοιξη?
Τί να πω..

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μη κοροιδευετε τα στρατα ρε...μονο κατι 15χρονα στο δρομο μας κοιτανε...

Επισκέπτης
Παρακολουθώ τα γραφόμενά σου κι έχω μεγάλη περιέργεια να σε δω τη στιγμή που συνουσιάζεσαι με μια γυναίκα..
Άσχετα αν είναι επαγγελματίας ή όχι..
Να δω πώς συμπεριφέρεσαι και γενικά τί χαρακτήρα βγάζεις πάνω στο κρεβάτι..
Πιστέυω ότι θα σ'έκανα πολύ χάζι εσένα..

Kαθόλου κακό.Ενδιαφέρουσα η περιέργειά σου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αν δεν πληρωνει καποιος πελατης θα ερχεται η αστυνομια να καθαρισει :2funny:
Αν ενας μεθυσμενος επιτεθει στην κοπελα και στην τσατσα αυτες δεν θα εχουν παρα να παρουν το 100 για αμεση δραση  :jerking: :jerking:
Η ακωμα καλυτερα να βαλουμε σε καθε πουτανα μπατσο φυλακα... γιατι δλδ να εχει ο προεδρος της δημοκρατιας και οχι τα κοριτσια μας :2funny: :2funny: :2funny:

αν πας μια βόλτα σο Αμστερνταμ στην RLD και πάς να κάνεις καυγά με τα κορίτσια ή το παίξεις τσαμπουκάς, η αστυνομία σε έχει βουτήξει πρίν το καταλάβεις.. ααα και εκεί η αστυνομία δεν είναι σαν την δική μας.. εκεί βαράνε..

το ίδιο και στην Γερμανία...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Kαθόλου κακό.Ενδιαφέρουσα η περιέργειά σου.
Αλήθεια..
Έχεις φίλους?
Φίλους εννοώ που να αισθάνεσαι άνετα και να μπορείς να ανταλλάσσεις απόψεις για τέτοια θέματα..
Άστο εδώ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τι πεταγεσαι κι εσυ ρε ασχετε? Αφου δεν καταλαβαινεις καν για τι πραγμα μιλαω.  :idiot:  
Για αυτες τις περιπτωσεις που αναφερεις υπαρχει η ασφαλεια στα μπουρδελα που κανει βολτες απεξω...

Εγω φυσικα εννοω την περιπτωση που καποιος παει να πουλησει προστασια σε ιεροδουλη. Αν η ιεροδουλη ειναι παρανομη (δεν εχει χαρτια, εκδιδεται σε παρανομο οικο) τοτε βεβαια δεν μπορει ευκολα να απευθυνθει στην αστυνομια. Αν ομως ολα τα παραπανω τα κανει νομιμα τοτε εχει καθε δικαιωμα να παει στην αστυνομια και καποιος επιδοξος προστατης θα το σκεφτει πολυ περισσοτερο να την πλησιασει. Αυτο εννοω!

ειναι καρατεκα ο παζουζους
προσεχε πως του μιλας...
και οι αλβανοι στο θησειο εκαναν το λαθος
:2funny: :2funny:

Συνημμένα

• ntavatzis-enantion-karateka[1].jpg
    ntavatzis-enantion-karateka[1].jpg
    4 KB · Εμφανίσεις: 21

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σωστά. Δεν είναι & τόσο τρομερό το να ανέχονται τον κάθε γέρο, σακάτη, βρωμιάρη ή κακάσχημο να μουγκρίζει πάνω απ' το κορμί τους απ' τη στιγμή που βγάζουν τόσα πολλά φράγκα.  

Φίλε μου αυτή ακριβώς είναι η εργασία τους. Να ανέχονται τον κάθε ... όπως το πες . Για αυτό και οι υπηρεσίες κοστολογούνται ανάλογα. Όταν το κόστος είναι αυτό, πάει να πει πως έχουν αποτιμηθεί και αυτές οι δυσκολίες μέσα. Άμα ήταν κάτι το ωραίο και ευχάριστο, θα υπήρχε αρκετή προσφορά εργασίας από αρκετές κοπέλες. Και η τιμή θα ταν με το ζόρι στα 5 , μη σου πω 3-4.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Φυσικά καί έχω! Εσύ;
Για σένα μιλάμε..όχι για μένα....
Και δεν μου λες...να σε ρωτήσω...
Οι φίλοι σου, κάνουν πιο πολλές φορές σεξ από εσένα?
Ή δεν έχετε αυτό το θάρρος να τα συζητάτε αυτά?
Μήπως όταν σου γίνεται εσένα αυτή η ερώτηση.. αποφεύγεις?

Επισκέπτης
Για σένα μιλάμε..όχι για μένα....
Και δεν μου λες...να σε ρωτήσω...
Οι φίλοι σου, κάνουν πιο πολλές φορές σεξ από εσένα?
Ή δεν έχετε αυτό το θάρρος να τα συζητάτε αυτά?
Μήπως όταν σου γίνεται εσένα αυτή η ερώτηση.. αποφεύγεις?

Πρόσεξε κάτι.Δέν μιλάμε ΓΙΑ ΜΕΝΑ.Εδώ μέσα συζητάμε όλοι ισότιμα.Αν σταματήσεις τό υπεροπτικό καί μπάτσικο υφάκι να συζητήσουμε ότι γουστάρεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom