Επισκέπτης
Εγω θα βιαζα αν δεν υπηρχαν οι πορνες, καριολες προσοχη!
Eχεις τ' αρχίδια να δηλώσεις επώνυμα στηνν κοινωνία ότι είσαι υπέρ τών βιαστών ή δέν στό επιτρέπει η μαμά σου;
συμφωνούμε απόλυτα αγαπητή μου...
......... ω ρε τι κάνει ο άνθρωπος για να γαμήσει! :S
Eχεις τ' αρχίδια να δηλώσεις επώνυμα στηνν κοινωνία ότι είσαι υπέρ τών βιαστών ή δέν στό επιτρέπει η μαμά σου;
Ναι, βεβαιως. Ειμαι υπερ των βιαστων οταν δεν υπαρχει ελευθερη πορνεια. Οταν υπαρχει ελευθερη και νομοθετημενη πορνεια, ειμαι κατα του βιασμου.
Το θεμα ειναι να καταλαβουν οι γυναικες και ειδικα οι φεμινιστριες οτι αντρες και γυναικες δεν εχουμε την ιδια αναγκη για σεξ και οτι οι πορνες ειναι απαραιτητες!
την Αλήντισα ευχαριστως θα την πηδαγα, εχω ακουσει πως είναι και μουναρα...
Ζηλευεις?
πουστρακια σαν εσένα παντως δεν γαμάω, κωλοτρυψου αλλου ;)
Ποιό ακριβώς είναι τό τραύμα σου;
Εκτός από καραγκιόζη[size=18pt]ε [/size] είσαι καί αγράμματος :S
Τι ειναι αυτο?
οποιος πιστευει οτι εκανε μια εκδιδομενη να χυσει η μαλακας ειναι η ηλιθιος.
Εκτός από καραγκιόζης είσαι καί αγράμματος :S
Πολύ σωστό!!!!!!!!!!!! Αρα 8 στις 10 κριτικές (πού έτσι αναφέρουν) είναι γραμμένες από νταβατζήδες.
Κούρεμα γουλί προφανώς.
Μα τι σημασια εχει να χυσει η πουτανα? Και εκει εργατες ρε πστ?οποιος πιστευει οτι εκανε μια εκδιδομενη να χυσει η μαλακας ειναι η ηλιθιος.
Όχι. Απλά υπάρχουν μόνο στο μυαλό σου ή είναι γραμμένες από εξίσου ηλίθιους με 'σένα.
Μερικες αγαπημενες μου πορνες παντως τουλαχιστον προσπαθουν να τελειωσουν μαζι μου. Οταν εχεις τελειωσει και εισαι μεσα της και αυτη χτυπιεται πανω - κατω και σου λεει "μη βγεις", μονο αυτο μπορει να συμβαινει. Και βεβαια δεν ειναι κατι που προηγουμενως το ζηταω.![]()
Μα τι σημασια εχει να χυσει η πουτανα? Και εκει εργατες ρε πστ?
Ναί ξέρω καλύτερα γιατί έχω διδακτορικό στό Υδραυλικό Πλήγμα.
Όχι. Απλά υπάρχουν μόνο στο μυαλό σου ή είναι γραμμένες από εξίσου ηλίθιους με 'σένα.